VasilisM3 14 Μαίου 2014 #76 Share 14 Μαίου 2014 Πολύβιε κάνε κανένα update με φωτογραφίες να γουστάρουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 15 Μαίου 2014 #77 Share 15 Μαίου 2014 Πολύβιε κάνε κανένα update με φωτογραφίες να γουστάρουμε Biily θα πρέπει να πάω εγώ για να γίνει αυτό.... Δεν με λυπάσαι;; Δουλειά όλη μέρα, σπίτι εγκυμονούσα και ενυδρείο καινούργιο που στήνω! Που να προλάβω ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Κάτι θα κάνουμε ωστόσο στο προσεχές μέλλον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 15 Μαίου 2014 #78 Share 15 Μαίου 2014 Κοίτα τώρα δικιολογίες που βρήκε για να μην πάει ρε Παναγία μου... Έγκυος η γυναίκα του λέει...καινούργιο ενυδρείο στήνει λέει...πάει στην δουλειά λέει...έλεος ρε φιλαράκι πήγαινε και βγάλε και το refugium καμια φώτο..χαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spartansem 15 Μαίου 2014 Author #79 Share 15 Μαίου 2014 Λιγη υπομονη ακομα παιδια.Εχουν μπει καποια καινουργια ζωντανα και τωρα ειμαι στην φαση more colors!προσπαθω να ανεβασω σιγα σιγα το χρωμα των ζωντανων παραπανω και θα κανωνησω με τον Κωστη καφεδακι και φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 15 Μαίου 2014 #80 Share 15 Μαίου 2014 Καλά εσύ κάνε όνειρα.... Με τόσες δουλειές εδώ, μάλλον εσένα βλέπω να έρχεσαι!!!!! Μου θες να το κάνεις και τρικολόρ το ενυδρείο!!! :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
spartansem 15 Μαίου 2014 Author #81 Share 15 Μαίου 2014 Βρε τρελοκομιο θα ερθεις και δεν θα το μετανιωσεις,ακου που σου λεω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 15 Μαίου 2014 #82 Share 15 Μαίου 2014 Πολύβιε κοίταξε να είσαι η αφορμή να γίνω λιποτάκτης...χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spartansem 15 Μαίου 2014 Author #83 Share 15 Μαίου 2014 Οχι ρε φιλε μην φας καμια καμπανα!Τις υπηρεσιες σου κανωνικα...να εισαι προβλεπομενος...χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spartansem 15 Μαίου 2014 Author #84 Share 15 Μαίου 2014 Βασιλη το δικο σου ενυδρειο τι γινεται τωρα που ληπεις?στον αυτοματο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Μαίου 2014 #85 Share 15 Μαίου 2014 Βρε τρελοκομιο θα ερθεις και δεν θα το μετανιωσεις,ακου που σου λεω!! Να ερθω και εγω παρεα ? χαχαχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christos07 15 Μαίου 2014 #86 Share 15 Μαίου 2014 (edited) Αναμένουμε φωτογραφίες με μεγάλη αγωνία δάσκαλε! Έγινε επεξεργασία 15 Μαίου 2014 - Christos07 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 16 Μαίου 2014 #87 Share 16 Μαίου 2014 Βασιλη το δικο σου ενυδρειο τι γινεται τωρα που ληπεις?στον αυτοματο? Πολύβιε δυστυχώς ή ευτυχώς δεν πρόλαβα να το γεμίσω το δικό μου.Τα περισσότερα πράγματα τα έχω μαζέψει. Οπότε μόλις βγώ τον χειμώνα θα ξεκινήσω άμεσα τις τελευταίες αγορές και γέμισμα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 16 Μαίου 2014 #88 Share 16 Μαίου 2014 Πολύβιε δυστυχώς ή ευτυχώς δεν πρόλαβα να το γεμίσω το δικό μου.Τα περισσότερα πράγματα τα έχω μαζέψει. Οπότε μόλις βγώ τον χειμώνα θα ξεκινήσω άμεσα τις τελευταίες αγορές και γέμισμα!!! Με το καλό φιλαράκι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 31 Μαίου 2014 #89 Share 31 Μαίου 2014 Πολυβιεεεεεεε,εχεις κανενα update η' σου εχει φαει ολο το χρονο ο κωστας με τη μεταφορα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 31 Μαίου 2014 #90 Share 31 Μαίου 2014 (edited) Θα το φτιάξουμε κι αυτό Μιχάλη! Δεν έχει net ο Πολύβιος λόγω βλάβης την γραμμής του και έχει φρικάρει! Σύντομα θα περάσω βόλτα για φραγκοκοψίματα και εννοείτε πως θα πέσει πολύ φωτογραφία! Έγινε επεξεργασία 31 Μαίου 2014 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 31 Μαίου 2014 #91 Share 31 Μαίου 2014 Ωχ,υπομονη πολυβιε! Αντε οταν το στησετε,ανεβασε φωτο κωστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
spartansem 2 Ιουνίου 2014 Author #92 Share 2 Ιουνίου 2014 Μιχαλη θα γινει update αλλα θα πρεπει να ερθει ο Kωστας να τον κερασω φρεσκα frags της ωρας να γεμισει το κτηνακι του το παιδι και θα τραβιξουμε και φωτο μιας και εχουμε καιρο να τραβηξουμε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 2 Ιουνίου 2014 #93 Share 2 Ιουνίου 2014 Πολυβιε το σαρκοφυτακι παει σφαιρα!!! Αντε να παιρνουμε και για αλλα σειρα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spartansem 2 Ιουνίου 2014 Author #94 Share 2 Ιουνίου 2014 Καλημερα Νικ.χαιρομαι ρε φιλε,εξαλου γιατι να μην παει σφαιρα?!ανεβασε καμια φωτο να δουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 2 Ιουνίου 2014 #95 Share 2 Ιουνίου 2014 Μιχαλη θα γινει update αλλα θα πρεπει να ερθει ο Kωστας να τον κερασω φρεσκα frags της ωρας να γεμισει το κτηνακι του το παιδι και θα τραβιξουμε και φωτο μιας και εχουμε καιρο να τραβηξουμε. Θα περιμενουμε πολυβιε! Οντως εχεις καιρο για update και αν μας εβγαλες τα ματια ενα μηνα πριν φανταζομαι τωρα που θα εχουν μεγαλωσει ακομα περισσοτερο! Καλα "κλικ" και καλα φραγκαρισματα παιδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 2 Ιουνίου 2014 #96 Share 2 Ιουνίου 2014 Αντε αντε περιμενουμεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
spartansem 3 Ιουνίου 2014 Author #97 Share 3 Ιουνίου 2014 καλημερα παιδες να σται καλα.οντως τα ζωντανα μεγαλονουν ,εχουν προστεθει και καποια καινουργια κομματια οπως scoly's,lobo και αυτες τις μερες θα μπει και μια wellosophyllia radiata metallic green!λιγο υπομονη...keep reefing! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spartansem 10 Ιουνίου 2014 Author #98 Share 10 Ιουνίου 2014 Σημερα περασε απο το σπιτι ο Κωστης(Κostaskappa) για καφεδακι και φωτογραφιση ,οποτε το update δεν θα αργησει και πολυ.αναμενουμε να δουμε τι τραβηξε το παιδι μας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 10 Ιουνίου 2014 #99 Share 10 Ιουνίου 2014 Σημερα περασε απο το σπιτι ο Κωστης(Κostaskappa) για καφεδακι και φωτογραφιση ,οποτε το update δεν θα αργησει και πολυ.αναμενουμε να δουμε τι τραβηξε το παιδι μας . Φεεεετα! Στον φούρνο είναι ψήνεται!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spartansem 10 Ιουνίου 2014 Author #100 Share 10 Ιουνίου 2014 σε χαμηλη φωτια κολητε ...μην τις καψεις!!αντε να σε δω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος