AngelinaA 8 Ιουνίου 2013 #1 Share 8 Ιουνίου 2013 σημερα το πρωι πηγα να ταίσω τον μονομάχο μου και κατι δεν πήγαινε καλα πίσω απο το κερατόφυλλο έτσι το μετακινώ και τι να δω επαθα σοκ επανω στο φίλτρο χιλιαδες μικροσκοπικα αυγουλακια μπιλακια δεν ξερω τι στο καλο ειναι !!! με τον μονομαχο δεν εχω κανενα αλλο ψαρι δεν μπορει να ειναι ψαριου! αλλα σας παρακαλώ δώστε τα φώτα σας να μου πείτε τι είναι και απο που προήλθαν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 8 Ιουνίου 2013 #2 Share 8 Ιουνίου 2013 o μονομαχος ειναι σιγουρα αρσενικος? αλλα και παλι αν ηταν θυληκο σε καποια περιπτωση επρεπε να υπηρχε αρσενικο δεν ξερω....περιμενε να σου απαντησουν οι ποιο εμπειροι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 8 Ιουνίου 2013 Author #3 Share 8 Ιουνίου 2013 μαλλον δουλεια απο κανενα λαθρεπιβατη σαλιγκαρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 8 Ιουνίου 2013 Author #4 Share 8 Ιουνίου 2013 ο μονομαχος μου ειναι 100% αρσενικος και θυλικια δεν ειχα ποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 8 Ιουνίου 2013 #5 Share 8 Ιουνίου 2013 έχεις μήπως μέσα zebra snails ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 8 Ιουνίου 2013 Author #6 Share 8 Ιουνίου 2013 υπαρχει και μια αλλη εξηγηση το ενυδρειο το ανταλλαξα με εναν νεαρο που ειχε κατι ψαρια που δεν θυμαμαι την ονομασια τους ισως να ξεμειναν τα αυγα απο τοτε?? οχι δεν εχω σαλιγκαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 8 Ιουνίου 2013 #7 Share 8 Ιουνίου 2013 υπαρχει και μια αλλη εξηγηση το ενυδρειο το ανταλλαξα με εναν νεαρο που ειχε κατι ψαρια που δεν θυμαμαι την ονομασια τους ισως να ξεμειναν τα αυγα απο τοτε?? οχι δεν εχω σαλιγκαρια μαλλον αν μπορεις μαθε την ονομασιας τους και πες μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 8 Ιουνίου 2013 Author #8 Share 8 Ιουνίου 2013 νομιζω zebra danios κατι τετοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 8 Ιουνίου 2013 #9 Share 8 Ιουνίου 2013 νομιζω zebra danios κατι τετοιο μαλλον απο αυτα ειναι αλλα δεν ειμαι και σιγουρος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 8 Ιουνίου 2013 Author #10 Share 8 Ιουνίου 2013 ουτε εγω ειμαι σιγουρη και δεν εχω τον αριθμο του να μου πει τι ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Ιουνίου 2013 #11 Share 8 Ιουνίου 2013 Απο μονομαχο δεν ειναι 100%,οι μονομαχοι κανουν φωλια με φυσαλιδες και τα αβγα τα βαζουν εκει,δεν τα κολλανε πουθενα αλλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 8 Ιουνίου 2013 Author #12 Share 8 Ιουνίου 2013 τα αυγα εξαφανιστηκαν !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Ιουνίου 2013 #13 Share 8 Ιουνίου 2013 Είναι φουσκωμένη η κοιλιά του μονομάχου ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 9 Ιουνίου 2013 Author #14 Share 9 Ιουνίου 2013 ναι αυτος τα εφαγεε τωρα τι να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 9 Ιουνίου 2013 #15 Share 9 Ιουνίου 2013 μην τον ταισεις σημερα!μεχρι να αρχισει να ξεφουσκωνει λιγο η κοιλια του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 9 Ιουνίου 2013 #16 Share 9 Ιουνίου 2013 μην τον ταισεις σημερα!μεχρι να αρχισει να ξεφουσκωνει λιγο η κοιλια του! και δύο ημέρες μη σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 9 Ιουνίου 2013 #17 Share 9 Ιουνίου 2013 και δύο ημέρες μη σου πω. ναι θα ειναι καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 10 Ιουνίου 2013 Author #18 Share 10 Ιουνίου 2013 παιδια ο μονοαχος γυρισε ανασκελαα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 10 Ιουνίου 2013 Author #19 Share 10 Ιουνίου 2013 δεν εφυγε τοσο καιρο απο γεραματα θα μου φυγει τωρα απο τα παλιο αυγα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 10 Ιουνίου 2013 #20 Share 10 Ιουνίου 2013 βαλε μια φωτογραφια!μπορει να μην ειναι απο αυτο!απο τοτε που εφαγε τα αυγα τον ταισες?αν ναι ποτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 10 Ιουνίου 2013 Author #21 Share 10 Ιουνίου 2013 oχι ειναι νυστικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 10 Ιουνίου 2013 Author #22 Share 10 Ιουνίου 2013 αμα του δωσω αρακα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 10 Ιουνίου 2013 #23 Share 10 Ιουνίου 2013 δωστου ενα μικρο κομματακι βρασμενο!μια φωτογραφια μπορεις να βαλεις? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Ιουνίου 2013 #24 Share 10 Ιουνίου 2013 Μετρησεις νερου εχεις?καθε ποτε κανεις αλλαγη νερου και ποσο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 11 Ιουνίου 2013 Author #25 Share 11 Ιουνίου 2013 ναι μετρισεις εκανα μπιν λιγες μερες και τις εχω γραμμενες στο θεμα με την αλγη ειναι οκ αλλαγες κανω καθε εβδομαδα σχεδον το μισο νερο πλεον για να ξεφορτωθω την αλγη εχει αποτελεσμα ! ο μονομαχος σημερα αφου τον ταισα αρακα γυριζει κανονικα και κολυμπαει αλλα πλαγιαζει λιγακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος