Daedalus 14 Οκτωβρίου 2013 #151 Share 14 Οκτωβρίου 2013 Άντε με το καλό τώρα να φτιάξουμε και τον μηχανισμό να το ανεβοκατεβάζεις!! Δεν θα χρειαστεί Γιάννη θα πάρει από Τη δουλειά ένα κλάρκ.....χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 14 Οκτωβρίου 2013 #152 Share 14 Οκτωβρίου 2013 Δεν θα χρειαστεί Γιάννη θα πάρει από Τη δουλειά ένα κλάρκ.....χαχαχαχα Χρησταρα αν ειχα την ati ευκολα σε επαιρν να μου αναβαθμιζεις τα φωτιστικα! ΤΡΟΜΕΡΗ δουλεια,ειδικα στην εμφανιση φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 14 Οκτωβρίου 2013 #153 Share 14 Οκτωβρίου 2013 Χρησταρα αν ειχα την ati ευκολα σε επαιρν να μου αναβαθμιζεις τα φωτιστικα! ΤΡΟΜΕΡΗ δουλεια,ειδικα στην εμφανιση φιλε! Kαι που να δεις Μιχάλη τι άλλο ετοιμάζει και μας το κρύβει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 14 Οκτωβρίου 2013 #154 Share 14 Οκτωβρίου 2013 Θέλει να μας τρελάνει όλους ο χρησταρας......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 14 Οκτωβρίου 2013 #155 Share 14 Οκτωβρίου 2013 Χρησταρα τι ειναι αυτα που λενε ο νικος και ο δημητρης?? Πες τα ολα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikarus 14 Οκτωβρίου 2013 Author #156 Share 14 Οκτωβρίου 2013 Χρησταρα αν ειχα την ati ευκολα σε επαιρν να μου αναβαθμιζεις τα φωτιστικα! ΤΡΟΜΕΡΗ δουλεια,ειδικα στην εμφανιση φιλε! Η αληθεια ειναι οτι εχω προσαρμοσει πανω του και κοντρολερ ωστε να κανει ανατολη-δυση και τοιμαζω και ακτι ακομα πανω του οταν τελειωσει θα βγλαω σχετικο βιντεο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 14 Οκτωβρίου 2013 #157 Share 14 Οκτωβρίου 2013 Βάλε μας μια foto από τον κοντρολερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 14 Οκτωβρίου 2013 #158 Share 14 Οκτωβρίου 2013 μπραβο ρε Χρηστο αλλα μπραβο και στα παιδια. τρομερη δουλεια φαινεται,εργοστασιακη θα ελεγα. πολυ μερακι και πολυ αγαπη για το χομπι. να στε καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 14 Οκτωβρίου 2013 #159 Share 14 Οκτωβρίου 2013 Μπραβο ρε χρηστο!Εισαι μαστορι! Πολυ χαιρομαι φιλε! Αντε περιμενουμε τα νεα σου και το βιντεο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikarus 14 Οκτωβρίου 2013 Author #160 Share 14 Οκτωβρίου 2013 Βάλε μας μια foto από τον κοντρολερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikarus 14 Οκτωβρίου 2013 Author #161 Share 14 Οκτωβρίου 2013 http://www.boostled.com/product_p/typhon.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 14 Οκτωβρίου 2013 #162 Share 14 Οκτωβρίου 2013 Αρρώστεια λέμε το φωτιστικό!ΚΤΗΝΟΣ κανονικότατο!Πόσους drivers έχεις επάνω στον controller;; Σ'ευχαριστώ φιλαράκι για την προσφορά σου!Μόνο που το είπες είναι σαν να το χαζεύω στον κύβο!! Η αλήθεια είναι πως είναι από τις ομορφότερες (δεν λέω η ομορφότερη..."φοβάμαι" το vales (!!) ) που έχω δει και σε τρόπο ανάπτυξης,αλλά και σε χρώμα!Φου φτου μην το ματιάσω το ζωντανό!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikarus 15 Οκτωβρίου 2013 Author #163 Share 15 Οκτωβρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikarus 15 Οκτωβρίου 2013 Author #164 Share 15 Οκτωβρίου 2013 Αρρώστεια λέμε το φωτιστικό!ΚΤΗΝΟΣ κανονικότατο!Πόσους drivers έχεις επάνω στον controller;; Σ'ευχαριστώ φιλαράκι για την προσφορά σου!Μόνο που το είπες είναι σαν να το χαζεύω στον κύβο!! Η αλήθεια είναι πως είναι από τις ομορφότερες (δεν λέω η ομορφότερη..."φοβάμαι" το vales (!!) ) που έχω δει και σε τρόπο ανάπτυξης,αλλά και σε χρώμα!Φου φτου μην το ματιάσω το ζωντανό!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Οκτωβρίου 2013 #165 Share 15 Οκτωβρίου 2013 Χρηστο blue royal για παντα τρομερα χρωματα και πολυ δυναμη, :bigemo_harabe_net-122: κοιτα τωρα τα κοραλια πως θα αντιδρασουν αλλα θα γινουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 15 Οκτωβρίου 2013 #166 Share 15 Οκτωβρίου 2013 Χρήστο απλά είναι αλλού.....τι να πω για το ενυδρείο...;;;;;Για τα κοράλλια...(εδώ έχω πάθει σοκ!).....!Για το φωτιστικό...;;;;Για το στήσιμο...;;;;Φτου φτου σκόρδα κρεμύδια φιλαράκι!Είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!Το λέω και το εννοώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Οκτωβρίου 2013 #167 Share 15 Οκτωβρίου 2013 Χρήστο απλά είναι αλλού.....τι να πω για το ενυδρείο...;;;;;Για τα κοράλλια...(εδώ έχω πάθει σοκ!).....!Για το φωτιστικό...;;;;Για το στήσιμο...;;;;Φτου φτου σκόρδα κρεμύδια φιλαράκι!Είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!Το λέω και το εννοώ! υπονοεις κατι?τα αλλα δεν τα εννοεις? :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 15 Οκτωβρίου 2013 #168 Share 15 Οκτωβρίου 2013 υπονοεις κατι?τα αλλα δεν τα εννοεις? :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Όλα τα εννοώ μωρεεεε!!!Τι παλικάρι είσαι εσύ!Μην δεις κάτι,αμέσως!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 15 Οκτωβρίου 2013 #169 Share 15 Οκτωβρίου 2013 μας εβγαλες τα ματια φτου φτου και παλι φτου φτου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Οκτωβρίου 2013 #170 Share 15 Οκτωβρίου 2013 μας εβγαλες τα ματια φτου φτου και παλι φτου φτου!!! κατσε να φερω την πετσετα να σκουπισω την οθονη μου ηρθαν κατι ψηλα. :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 15 Οκτωβρίου 2013 #171 Share 15 Οκτωβρίου 2013 κατσε να φερω την πετσετα να σκουπισω την οθονη μου ηρθαν κατι ψηλα. :bigemo_harabe_net-74: χαχαχαχαχαχαχααχχα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 16 Οκτωβρίου 2013 #172 Share 16 Οκτωβρίου 2013 Τα λόγια είναι περιττά πιστεύω ότι αγγίζεις την τελειότητα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 17 Οκτωβρίου 2013 #173 Share 17 Οκτωβρίου 2013 Xρηστο μολις επαθα εξαρθρωση κατω σιαγονας! Μπραβο ρε φιλε αγγιζει την τελειοτητα που λεει και ο bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 18 Οκτωβρίου 2013 #174 Share 18 Οκτωβρίου 2013 (edited) Τα λόγια είναι περιττά πιστεύω ότι αγγίζεις την τελειότητα .... αμα ο ανθρωπος ειναι αντικειμενικος και χωρις να επηρρεαζετε απο τιποτα καταθετει την ωμη αληθεια. :D περα απο την πλακα το μερακι του Χρηστου και της παρεας εχουν δωσει μαγικο αποτελεσμα. :thumbup: Έγινε επεξεργασία 18 Οκτωβρίου 2013 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 19 Οκτωβρίου 2013 #175 Share 19 Οκτωβρίου 2013 αμα ο ανθρωπος ειναι αντικειμενικος και χωρις να επηρρεαζετε απο τιποτα καταθετει την ωμη αληθεια. :D περα απο την πλακα το μερακι του Χρηστου και της παρεας εχουν δωσει μαγικο αποτελεσμα. :thumbup: Εμένα η αλήθεια μου μ'αρέσει προς το ξεροψημένο!! :bleh: :bleh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος