POLYCHRONAKIS NIKOS 16 Σεπτεμβρίου 2013 #126 Share 16 Σεπτεμβρίου 2013 Στράτο μου θα σε μαλώσω...πιπέρι στο στόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Σεπτεμβρίου 2013 #127 Share 16 Σεπτεμβρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 16 Σεπτεμβρίου 2013 #128 Share 16 Σεπτεμβρίου 2013 Πραγματικά πολυ ωραία χρώματα. Να το χαίρεσαι φιλαρακι. Πολλα μπράβο για την προσπάθεια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yautja 18 Σεπτεμβρίου 2013 #129 Share 18 Σεπτεμβρίου 2013 μερικες φωτο,με την εξέλιξη του ενυδρειου Πολυ όμορφο φιλε ikarus το ενυδρείο σου με ωραία ποικιλία sps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 18 Σεπτεμβρίου 2013 #130 Share 18 Σεπτεμβρίου 2013 Χρηστο τα σπαει αλλα χωραει ακομα ετοιμασου Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 18 Σεπτεμβρίου 2013 #131 Share 18 Σεπτεμβρίου 2013 τα λογια ειναι περιττα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 20 Σεπτεμβρίου 2013 #132 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 μερικες φωτο,με την εξέλιξη του ενυδρειου Χρήστο είσαι σε πάρα πολύ καλό δρόμο συνέχισε με την ίδια αφοσίωση και θα γίνει πολύ δυνατό..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 21 Σεπτεμβρίου 2013 #133 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 πολύ όμορφο μπράβο σου αναμένουμε το επόμενο update! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 11 Οκτωβρίου 2013 #134 Share 11 Οκτωβρίου 2013 (edited) Έγινε επεξεργασία 11 Οκτωβρίου 2013 - Bloster Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 11 Οκτωβρίου 2013 #135 Share 11 Οκτωβρίου 2013 Ρε απατεώνα τις παλιές μας έβαλες??? Όπως και να έχει, έχεις απίστευτα χρώματα και ζωντανά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Οκτωβρίου 2013 #136 Share 11 Οκτωβρίου 2013 Χρηστο τρομερη αναπτυξη και χρωματα ερχομαι με το φραγκοψαλιδο ετοιμασου :bigemo_harabe_net-78: .σεριατοπορα ,μιλεπορα σου ερχομαι....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 11 Οκτωβρίου 2013 #137 Share 11 Οκτωβρίου 2013 πολυ ωραία χρώματα μπράβο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 11 Οκτωβρίου 2013 #138 Share 11 Οκτωβρίου 2013 Ωχ παναγία μου.....κάτι με έπιασε με αυτή την πορτοκαλοπρασινογαλαζιοκόκκινη σεριατοπόρα......νταμπλάς μου ήρθε!Φοβερά χρώματα και πολύ στρωτή ανάπτυξη!Χίλια μπράβο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 12 Οκτωβρίου 2013 #139 Share 12 Οκτωβρίου 2013 Μπραβο ρε χρηστο!! Πολυ ομορφο ρε φιλε και ωραια χρωματα! Να'σαι καλα να το χαιρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 12 Οκτωβρίου 2013 #140 Share 12 Οκτωβρίου 2013 Μπράβο μπράβο μπράβο και πάλι μπράβο φίλε.Να είμαστε καλά να το χαιρόμαστε και να δουλεύεις ασταμάτητα και να βγάζεις όσο πιο πολλά μπορείς για να το συντηρείς και να το μεγαλώνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 12 Οκτωβρίου 2013 #141 Share 12 Οκτωβρίου 2013 Δημήτρη sony ή samsung τελικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 12 Οκτωβρίου 2013 #142 Share 12 Οκτωβρίου 2013 Δημήτρη sony ή samsung τελικά; Νικο το sony xperia Z1 τελικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 12 Οκτωβρίου 2013 #143 Share 12 Οκτωβρίου 2013 πάρα πολύ όμορφος ο ύφαλος σου, να τον χαίρεσαι !!!! ..οι άκρες τις hystrix γιατί έχουν στραφεί όλες προς μία κατευθυνση ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 12 Οκτωβρίου 2013 #144 Share 12 Οκτωβρίου 2013 Αυτό όντως το παρατήρησα κι εγώ!Κάνει το κοράλλι πολύ πιο εντυπωσιακό!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex piraeus 13 Οκτωβρίου 2013 #145 Share 13 Οκτωβρίου 2013 Μπραβο Χρηστο..!!Απιστευτο αποτελεσμα...Χαιρομαι που βλεπω frag απο εμενα να πηγαινουν σφαιρα!!Keep reefing! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikarus 13 Οκτωβρίου 2013 Author #146 Share 13 Οκτωβρίου 2013 πολυ ωραία χρώματα μπράβο σου Ευχαριστώ,να είσαι καλά ! Ωχ παναγία μου.....κάτι με έπιασε με αυτή την πορτοκαλοπρασινογαλαζιοκόκκινη σεριατοπόρα......νταμπλάς μου ήρθε!Φοβερά χρώματα και πολύ στρωτή ανάπτυξη!Χίλια μπράβο!! Κώστα,σε ευχαριστώ και όποτε θελήσεις,έλα να σου κόψω ! Μπραβο ρε χρηστο!! Πολυ ομορφο ρε φιλε και ωραια χρωματα! Να'σαι καλα να το χαιρεσαι! Σε ευχαριστώ Μιχάλη,χαίρομαι πολύ που σου αρέσουν ! Μπράβο μπράβο μπράβο και πάλι μπράβο φίλε.Να είμαστε καλά να το χαιρόμαστε και να δουλεύεις ασταμάτητα και να βγάζεις όσο πιο πολλά μπορείς για να το συντηρείς και να το μεγαλώνεις. Φίλε μου,να είμαστε καλά,να το χαιρόμαστε κι άμα πάνε καλά οι δουλειές σκέφτομαι να μου φτιάξεις ενυδρείο το υπνοδωμάτιο που έμεινες ! πάρα πολύ όμορφος ο ύφαλος σου, να τον χαίρεσαι !!!! ..οι άκρες τις hystrix γιατί έχουν στραφεί όλες προς μία κατευθυνση ??? Σε ευχαριστ'ω,μάλλον έχει στραφεί προς τα εκεί εξαιτίας μιας κλίσης του βράχου που είναι κολλημένη ! Αυτό όντως το παρατήρησα κι εγώ!Κάνει το κοράλλι πολύ πιο εντυπωσιακό!! Μπραβο Χρηστο..!!Απιστευτο αποτελεσμα...Χαιρομαι που βλεπω frag απο εμενα να πηγαινουν σφαιρα!!Keep reefing! Σε ευχαριστώ,Αλέξη εκτιμώ την απάντησή σου και να ξέρεις τα φραγ σου τα προσέχω ιδιαίτερα,διότι δεν έχω βρει πουθενά τόσο αξιόλογα χρώματα και ζωντανά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikarus 13 Οκτωβρίου 2013 Author #147 Share 13 Οκτωβρίου 2013 Η αναβάθμιση του φωτιστικού ! Ευχαριστώ τον Daedalus και τον Bloster για την πολύτιμη βοήθειά τους ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 13 Οκτωβρίου 2013 #148 Share 13 Οκτωβρίου 2013 καλοριζικο φιλε τωρα θα δεις αλλο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikarus 13 Οκτωβρίου 2013 Author #149 Share 13 Οκτωβρίου 2013 Χρηστο τρομερη αναπτυξη και χρωματα ερχομαι με το φραγκοψαλιδο ετοιμασου :bigemo_harabe_net-78: .σεριατοπορα ,μιλεπορα σου ερχομαι....... Φίλε μου Νίκο,ότι θες και όποτε θες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 14 Οκτωβρίου 2013 #150 Share 14 Οκτωβρίου 2013 Άντε με το καλό τώρα να φτιάξουμε και τον μηχανισμό να το ανεβοκατεβάζεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος