KokkinosK 17 Ιουνίου 2013 Author #26 Share 17 Ιουνίου 2013 (edited) Θα κάνω το Σ/Κ ένα πείραμα με τα εξής: - Σπανάκι ζεματισμένο 200-300 γρ - Παντζάρι ωμό 1 μεγάλο ή 2 μεσαία - Πάπρικα γλυκιά σκόνη 2 κ.γ - Ώριμες μπανάνες 2 τμχ - Ακτινίδιο 1 τμχ - Ντομάτα 1 τμχ μεσαίου μεγέθους - Ζελατίνες ζαχαροπλαστικής 3 τμχ και ίσως - 1-2 κουταλιές Tropical Spirulina Forte bits - 1-2 κουταλιές Tropical D-allio Όλα : άλεσμα και ζύμωμα μεταξύ τους, πάγωμα και σερβίρισμα. Θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα. Έγινε επεξεργασία 17 Ιουνίου 2013 - KokkinosK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frog 18 Ιουνίου 2013 #27 Share 18 Ιουνίου 2013 Για το Multi ξέχασες να πεις ότι το πλένεις πολύ καλά μετά γιατί μπορεί τα ψαράκια να γλυτώσουν από τα εντερικά εσύ τον πονοκέφαλο από μουρμούρα με τίποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos5 18 Ιουνίου 2013 #28 Share 18 Ιουνίου 2013 καλησπερα παιδια, ειχα βαλει την προηγουμενη φορα στο μειγμα τις καρδιας και παντζαρι βρασμενο γιατι ωμο ειναι πολυ σκληρο, και μπορω να πω οτι ειδα μια διαφορα στα κοκκινα. τωρα εκανα χωρις παντζαρι. θα ξανακανω την αλλα φορα και θα ενημερωσω σχετικα με το χρωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frog 18 Ιουνίου 2013 #29 Share 18 Ιουνίου 2013 το παντζάρι και το καρότο είναι πολύ σκληρά και θέλουν βράσιμο στην αρχή έβαζα καρότο ωμό και πάντα έμενε στον πάτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 19 Ιουνίου 2013 Author #30 Share 19 Ιουνίου 2013 Για το Multi ξέχασες να πεις ότι το πλένεις πολύ καλά μετά γιατί μπορεί τα ψαράκια να γλυτώσουν από τα εντερικά εσύ τον πονοκέφαλο από μουρμούρα με τίποτε Απο ότι βλέπω είσαι και συ παθώς, ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frog 19 Ιουνίου 2013 #31 Share 19 Ιουνίου 2013 εγώ είχα το δικό μου multi πριν παντρευτώ οπότε είμαι ΟΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 20 Ιουνίου 2013 Author #32 Share 20 Ιουνίου 2013 Άρα παντζάρι και καρότο βρασμένα να μαλακώσουν. Θα το προχωρήσω μάλον μέσα στην εβδομάδα και ενημερώνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 20 Ιουνίου 2013 #33 Share 20 Ιουνίου 2013 Ρε Κωνσταντινε οταν την ετοιμασεις δε με καλεις και μενα για φαι? Τα βρωμοψαρα, τρωνε καλυτερα απο εμας... Ζηλευωωωωωω!!!!!! :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 25 Ιουνίου 2013 Author #34 Share 25 Ιουνίου 2013 Ρε Κωνσταντινε οταν την ετοιμασεις δε με καλεις και μενα για φαι? Τα βρωμοψαρα, τρωνε καλυτερα απο εμας... Ζηλευωωωωωω!!!!!! :bigemo_harabe_net-74: Κατ΄αρχήν έχεις πάγεια προσκληση για όποτε ανέβεις.!!! Απλά θέλω μια ειδιποίηση να φτιάξω φρέσκια λαχανοτροφή να συνοδεύσει τα ψητά ψάρια που θα φάμε. (τύπωσα το μήνυμα και το έδειξα στους δίσκους μου, να κοπεί και λίγοι ο τσαμπουκάς μερικών μερικών....) . Άντε γιατι μας τα παραέπρηξαν με τις απαιτήσεις τους. Σε λίγο θα δοκιμάζουμε τα blood worms εμείς πριν τους τα δώσουμε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 25 Ιουνίου 2013 #35 Share 25 Ιουνίου 2013 Κατ΄αρχήν έχεις πάγεια προσκληση για όποτε ανέβεις.!!! Απλά θέλω μια ειδιποίηση να φτιάξω φρέσκια λαχανοτροφή να συνοδεύσει τα ψητά ψάρια που θα φάμε. (τύπωσα το μήνυμα και το έδειξα στους δίσκους μου, να κοπεί και λίγοι ο τσαμπουκάς μερικών μερικών....) . Άντε γιατι μας τα παραέπρηξαν με τις απαιτήσεις τους. Σε λίγο θα δοκιμάζουμε τα blood worms εμείς πριν τους τα δώσουμε..... :bigemo_harabe_net-66: !!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apostolis1996 27 Ιουνίου 2013 #36 Share 27 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, Εχτές όταν είδα την παραπάνω συνταγή στην οποία καταλήξατε, αποφάσισα να την φτιάξω για τα δισκάκια. Να πω μόνο πως έβρασα για κάμποση ώρα το σπανάκι, το πατζάρι και το καρότο ώστε να γίνουν πολύ μαλακά και να μην έχω προβλήματα. Επίσης, πρόσθεσα και λίγο σκόρδο σε σκόνη. Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά. Είναι η πρώτη φορά που φτιάχνω μόνος μου μια επιτυχημένη τροφή, η οποία έχει πολύ καλή υφή και πτητικότητα έτσι ώστε να μην διαλύεται στο νερό μόλις την βάζεις στο ενυδρείο. Οι δίσκοι ξετρελάθηκαν και απ ότι φαίνεται θα είναι το αγαπημένο τους γεύμα !! Αμα θέλετε αύριο-μεθαύριο που θα ξαναταισω, θα ανεβάσω ενα βιντεο για να δείτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 27 Ιουνίου 2013 #37 Share 27 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, Εχτές όταν είδα την παραπάνω συνταγή στην οποία καταλήξατε, αποφάσισα να την φτιάξω για τα δισκάκια. Να πω μόνο πως έβρασα για κάμποση ώρα το σπανάκι, το πατζάρι και το καρότο ώστε να γίνουν πολύ μαλακά και να μην έχω προβλήματα. Επίσης, πρόσθεσα και λίγο σκόρδο σε σκόνη. Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά. Είναι η πρώτη φορά που φτιάχνω μόνος μου μια επιτυχημένη τροφή, η οποία έχει πολύ καλή υφή και πτητικότητα έτσι ώστε να μην διαλύεται στο νερό μόλις την βάζεις στο ενυδρείο. Οι δίσκοι ξετρελάθηκαν και απ ότι φαίνεται θα είναι το αγαπημένο τους γεύμα !! Αμα θέλετε αύριο-μεθαύριο που θα ξαναταισω, θα ανεβάσω ενα βιντεο για να δείτε! Φιλε μου καλησπερα! Θα περιμενουνε με αγωνια το βιντεακι σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 28 Ιουνίου 2013 #38 Share 28 Ιουνίου 2013 αναμένουμε το βίντεο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 28 Ιουνίου 2013 Author #39 Share 28 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, Εχτές όταν είδα την παραπάνω συνταγή στην οποία καταλήξατε, αποφάσισα να την φτιάξω για τα δισκάκια. Να πω μόνο πως έβρασα για κάμποση ώρα το σπανάκι, το πατζάρι και το καρότο ώστε να γίνουν πολύ μαλακά και να μην έχω προβλήματα. Επίσης, πρόσθεσα και λίγο σκόρδο σε σκόνη. Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά. Είναι η πρώτη φορά που φτιάχνω μόνος μου μια επιτυχημένη τροφή, η οποία έχει πολύ καλή υφή και πτητικότητα έτσι ώστε να μην διαλύεται στο νερό μόλις την βάζεις στο ενυδρείο. Οι δίσκοι ξετρελάθηκαν και απ ότι φαίνεται θα είναι το αγαπημένο τους γεύμα !! Αμα θέλετε αύριο-μεθαύριο που θα ξαναταισω, θα ανεβάσω ενα βιντεο για να δείτε! Μπράβο, χαίρομαι που το έκανες και τους άρεσε. Περιμένουμε το βίντεο, και περισσότερες λεπτομέρειες. Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 6 Ιουλίου 2013 #40 Share 6 Ιουλίου 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά, Εχτές όταν είδα την παραπάνω συνταγή στην οποία καταλήξατε, αποφάσισα να την φτιάξω για τα δισκάκια. Να πω μόνο πως έβρασα για κάμποση ώρα το σπανάκι, το πατζάρι και το καρότο ώστε να γίνουν πολύ μαλακά και να μην έχω προβλήματα. Επίσης, πρόσθεσα και λίγο σκόρδο σε σκόνη. Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά. Είναι η πρώτη φορά που φτιάχνω μόνος μου μια επιτυχημένη τροφή, η οποία έχει πολύ καλή υφή και πτητικότητα έτσι ώστε να μην διαλύεται στο νερό μόλις την βάζεις στο ενυδρείο. Οι δίσκοι ξετρελάθηκαν και απ ότι φαίνεται θα είναι το αγαπημένο τους γεύμα !! Αμα θέλετε αύριο-μεθαύριο που θα ξαναταισω, θα ανεβάσω ενα βιντεο για να δείτε! Αποστολε καλησπερα! Τι εκανες με το βιντεακι μας κρατας σε αγωνια!!! Έγινε επεξεργασία 6 Ιουλίου 2013 - giorgosmarios Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apostolis1996 7 Ιουλίου 2013 #41 Share 7 Ιουλίου 2013 Παιδια, χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση αλλα μου έχει χαλάσει το φωτιστικό και δεν εχει φως το ενυδρείο.. Την Δευτερα που θα έχω πάλι φως στο ενυδρείο, θα προσπαθήσω τραβήξω βίντεο για να το ανεβάσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 11 Ιουλίου 2013 Author #42 Share 11 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, Εχτές όταν είδα την παραπάνω συνταγή στην οποία καταλήξατε, αποφάσισα να την φτιάξω για τα δισκάκια. Να πω μόνο πως έβρασα για κάμποση ώρα το σπανάκι, το πατζάρι και το καρότο ώστε να γίνουν πολύ μαλακά και να μην έχω προβλήματα. Επίσης, πρόσθεσα και λίγο σκόρδο σε σκόνη. Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά. Είναι η πρώτη φορά που φτιάχνω μόνος μου μια επιτυχημένη τροφή, η οποία έχει πολύ καλή υφή και πτητικότητα έτσι ώστε να μην διαλύεται στο νερό μόλις την βάζεις στο ενυδρείο. Οι δίσκοι ξετρελάθηκαν και απ ότι φαίνεται θα είναι το αγαπημένο τους γεύμα !! Αμα θέλετε αύριο-μεθαύριο που θα ξαναταισω, θα ανεβάσω ενα βιντεο για να δείτε! Φίλε Αποστόλη ενώ περιμένουμε κατ αρχήν το Video με το τάισμα της τροφής στα μικρά, θα ήθελα να σου επισημάνω κάτι σχετικά με την διαδικασία που έγραψες παραπάνω. Το βράσιμο των λαχανικών για πολύ ώρα, παρ όλο που μαλακώνει τα σκληρά όπως το πατζάρι και το καρότο, τους αφαιρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά για τα οποία κάνουμε όλη την φασαρία. Ειδικά το σπανάκι θα έλιωσε με τόσο βράσιμο που αναφέρεις. Ο καλύτερος τρόπος είναι με την χρήση ατμομάγειρα, μιας και λόγω της διαφορετικής λειτουργίας του, όλα τα θρεπτικά συστατικά παραμένουν στο λαχανικό παρ όλο που βράζει και μαλακώνει. Αν δεν υπάρχει η συγκεκριμένη συσκευή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα σουρωτήρη μέσα σε μαι κατσαρόλα με νερό μέχρι την μέση ώστε να μην σκεπάζει τα λαχανικά αλλά να βράζουν στον ατμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 29 Ιουλίου 2013 Author #43 Share 29 Ιουλίου 2013 Παιδια, χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση αλλα μου έχει χαλάσει το φωτιστικό και δεν εχει φως το ενυδρείο.. Την Δευτερα που θα έχω πάλι φως στο ενυδρείο, θα προσπαθήσω τραβήξω βίντεο για να το ανεβάσω Τι έγινε με το βιντεάκι? Ξεχάστηκες? Για πες μας εντυπωσεις για την τροφή τώρα που περάσαν και 2 εβδομάδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 23 Αυγούστου 2013 #44 Share 23 Αυγούστου 2013 Τι έγινε με το βιντεάκι? Ξεχάστηκες? Για πες μας εντυπωσεις για την τροφή τώρα που περάσαν και 2 εβδομάδες? Βιντεακι οεοοοοοοοοοοοοοο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 27 Αυγούστου 2013 Author #45 Share 27 Αυγούστου 2013 Οσο περιμενουμε το video του Αποστολη, εγω εχω ετοιμασει τον ατμομαγειρα και εχω παρει την αδεια της συζυγου να τα κανω ολα μανταρα στην κουζινα. Τα λαχανικα αγοραστηκαν, και μαλον σημερα το απογευμα θα γινει η πρωτη προσπαθεια. Θα ανεβασω πληροφοριες, φωτογραφιες και "εντυπωσεις" των ψαριδων οταν ταισω απο το φρεσκο μειγμα και αργοτερα το κατεψυγμενο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
xenakisteo 11 Οκτωβρίου 2013 #46 Share 11 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδια τι εγινε τελικα με την συνταγη? Στην αρχη ξεκινησε ο Apostolis1996 και στο τελος δεν ειδαμε τιποτα... μετα ειπε να την κανει και ο KokkinosK και θα μας πει και τελικα χαθηκε και αυτος........ Η αληθεια ειναι οτι μου εχετε προκαλεσει ενα φοβο οποιος κανει την συνταγη εξαφανιζετε....... :lmao: :lmao: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 11 Οκτωβρίου 2013 Author #47 Share 11 Οκτωβρίου 2013 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Καλό Τελικά την έκλανα την συνταγή και ήταν επιτυχημένη αλλά βρήκα μια απο το εξωτερικό που φτιάχνει ένας εκτροφέας και μου στέλνει με φίλο που πηγαινοέρχεται στην Θεσσαλονίκη με το αοεροπλάνο και βρήκα την υγειά μου. Χαμός, βγαίνουν απο το ενυδρείο να την φάνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xenakisteo 3 Νοεμβρίου 2013 #48 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδια ερωτηση εχει σκεφτη κανενας να βαλει αυγο βραστο μεσα στην συνταγη? Εαν πουμε οτι θεωριτικα τα ψαρια τρωνε τα ιδια τους τα αυγα, και αλλωστε ειναι παρα πολυ θρεπτικο και αυτο το ξερουμε ολοι. Οποτε λεω στην συνταγη που θα φτιαξω να βαλω και ενα αυγουλακι βραστο !!!! Ακουω προτασεις αποψεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frog 4 Νοεμβρίου 2013 #49 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Το αυγό είναι πράγματι πολύ θρεπτικό απλά το μόνο θέμα του είναι ότι λερώνει το νερό πολύ. Σε πολλά μικρά ψαράκια νεογέννητα μπορείς να ταΐσεις και κρόκο βρασμένου επειδή αν τον τρίψεις γίνεται πολύ λεπτός σαν σκόνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 4 Νοεμβρίου 2013 Author #50 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Το αυγο οντως ειναι πηγη πρωτειθνων, και ξερω κοσμο που ταιζει τα μικρα. Οπως ομως σου ειπε και ο φιλος Frog, αν θελεις να ταισεις βρασμενο κροκο, θα το κανεις πριν την αλλαγη γιατι οντως λερωνει πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος