submarine1981 30 Μαίου 2013 #1 Share 30 Μαίου 2013 .....Ποιος το εχει? και αυτος που το εχει θα ηθελα να μου πει τα παρακατω - Ποσο ειναι το υψος του δοχειου συλλογης απο την σταθμη προς τα πανω? - Κατα ποσο το κρινει αθορυβο. Προκειτε να μπει σε ενα ενυδρειο boyu tl550 αλλα το υψος του δοχειου συλλογης πρεπει να ειναι 3,5-4 cm απο την σταθμη και πανω για να κλεινει το καπακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 30 Μαίου 2013 #2 Share 30 Μαίου 2013 (edited) Το έχει ο andreas kika και το δοκίμασε εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=84628&page=1 Ρίξε μια ματιά μήπως βγάλεις άκρη! Έγινε επεξεργασία 30 Μαίου 2013 - ebenos Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 30 Μαίου 2013 Author #3 Share 30 Μαίου 2013 Ebenos δεν παιζεσαι!! Που το ανακαλυψες?!! Στελνω ΠΜ στον Ανδρεα να μου πει..!! Αν και καλο θα ηταν να απαντησει εδω ετσι για να ολοκληρωθει το θεμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 30 Μαίου 2013 #4 Share 30 Μαίου 2013 Είμαι tunzakias έχουμε πει! Έχω την αίσθηση ότι θα σου κάνει στο χώρο σου αλλά περίμενε να σου απαντήσει ο Αντρέας και να στο μετρήσει να είσαι σίγουρος πριν το πάρεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 30 Μαίου 2013 Author #5 Share 30 Μαίου 2013 Ναι. και γω πιστευω οτι θα μπαινει. Θα δω τι θα μου πει και αναλογως θα πραξω. ελπιζω να το βρω σε καλη τιμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 30 Μαίου 2013 #6 Share 30 Μαίου 2013 Έχει καλή τιμή και είναι και πολύ καλό skimmer! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 30 Μαίου 2013 #7 Share 30 Μαίου 2013 Πρέπει να το έχει το aquaristic. τσέκαρε και δω: http://www.animalstation.gr/eshop/ProdID/288/CatID/26/DOC_Skimmer_9004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 30 Μαίου 2013 Author #8 Share 30 Μαίου 2013 Ωπα ναι!! Και μαλιστα καλη τιμη! Γιατι εδω http://www.ebay.de/itm/Tunze-Comline-DOC-Skimmer-9004-Eiweissabschaeumer-fuer-Meerwasseraquarium-/151016369168?ssPageName=ADME:X:RTQ:DE:1123 μαζι με εξοδα μεταφορας απο Γερμανια θα μου παει ποιο ακριβα αλλα και θα καθηστερισει σε μερες. Και φυσικα θα βοηθησω και ενα Ελληνικο καταστημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 30 Μαίου 2013 #9 Share 30 Μαίου 2013 Όχι μόνο καλό ελληνικό κατάστημα, αλλά και καλό χομπίστα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 30 Μαίου 2013 #10 Share 30 Μαίου 2013 οι διαστάσεις σου κάνουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 30 Μαίου 2013 Author #11 Share 30 Μαίου 2013 Πιστευω πως ναι. Ειναι λιγο οριακα, αλλα κατι θα κανω. (ισως το χρησιμοποιησω χωρις μαγνητες να πιασει στην μια διασταση γυρο στους 8,5 ποντους). Το κυριος προβλημα μου ειναι το υψος πανω απο το νερο, του κυπελου συλλογης. Εχω διαβασει εδω καλα σχολια για τον συγκεκριμενο, αλλα δεν εχει τυχει να παρω κατι απο εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Μαίου 2013 #12 Share 30 Μαίου 2013 Πιστευω πως ναι. Ειναι λιγο οριακα, αλλα κατι θα κανω. (ισως το χρησιμοποιησω χωρις μαγνητες να πιασει στην μια διασταση γυρο στους 8,5 ποντους). Το κυριος προβλημα μου ειναι το υψος πανω απο το νερο, του κυπελου συλλογης. Εχω διαβασει εδω καλα σχολια για τον συγκεκριμενο, αλλα δεν εχει τυχει να παρω κατι απο εκει. Δεν εχεις λοιπον παρα να παραγγειλεις,και να επιβεβαιωσεις τα καλα σχολια Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 30 Μαίου 2013 Author #13 Share 30 Μαίου 2013 Στρατο αρκει να μου ταιριαζει στο υψος....και λογικα θα ταιριαζει Απλα θελω επιβεβαιωση απο τον Ανδρεα που το εχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Μαίου 2013 #14 Share 30 Μαίου 2013 Στρατο αρκει να μου ταιριαζει στο υψος....και λογικα θα ταιριαζει Απλα θελω επιβεβαιωση απο τον Ανδρεα που το εχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 30 Μαίου 2013 #15 Share 30 Μαίου 2013 Πιστευω πως ναι. Ειναι λιγο οριακα, αλλα κατι θα κανω. (ισως το χρησιμοποιησω χωρις μαγνητες να πιασει στην μια διασταση γυρο στους 8,5 ποντους). Το κυριος προβλημα μου ειναι το υψος πανω απο το νερο, του κυπελου συλλογης. Εχω διαβασει εδω καλα σχολια για τον συγκεκριμενο, αλλα δεν εχει τυχει να παρω κατι απο εκει. Έτσι όπως είναι κατασκευασμένο το συγκεκριμένο skimmer έχει το πιο κοντό σε ύψος κύπελλο συλλογής απολα! Αν δεν σου χωραει και αυτό τότε δύσκολα θα βρεις κάποιο να ταιριάξεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 31 Μαίου 2013 #16 Share 31 Μαίου 2013 Φιλε submarine θα μεταφερω το θεμα σου στη σωστη κατηγορια ωστε οσοι μπορουν να σε βοηθησουν να το δουν πιο ευκολα Το σκιμμερ αυτο το δουλευει φιλος μου και ειναι πολυ αξιοπιστο! Το μονο που ισως να σε προβληματισει ειναι το μικρο καπακι που εαν εχει "βρωμα" να βγαλει το σκιμμερ ισως σε κουρασει γιατι θα χρειαζεται αδειασμα συχνα. Εαν μπορεις βαλε και μια φωτο απο το σημειο που σκεφτεσαι να το βαλεις μηπως και σου προτεινει καποιος φιλος καμια ιδεα-πατεντα. Αρκετοι οι οποιοι δεν μπορουν να βγαζουν συχνα το καπακι λογω χωρου η' απουσιας απο το σπιτι,τρυπανε το δοχειο συλλογης χαμηλα ωστε να χωραει εαν μικρο σωληνακι(με διαφορους τροπους το στεγανοποιουν) και οτι βγαζει το σκιμμερ να βγαινει απο εκει σε καποιο αλλο δοχειο. Μερικες εταιριες τετοια επιλογη στην δινουν απο την αρχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 31 Μαίου 2013 Author #17 Share 31 Μαίου 2013 Δεν με πειραζει καθολου που ειναι μικρο το δοχειο συλλογης. Ισα ισα που με βολευει κιολας για να χωρεσει στο τμημα πισω στο φιλτρο. καλο ειναι να βγαινει οχι περισσοτερο απο 4 εκ απο το νερο. Μερικες φωτος απο το φιλτρο του ενυδρειου που θελω να το βαλω ειναι εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=78235 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 31 Μαίου 2013 Author #18 Share 31 Μαίου 2013 Mad Αν μπορει ο φιλος σου (αν μπαινει εδω στο φορουμ) ας μου πει αν γινετε ποσα εκατοστα βγαινει το κυπελο εκτος νερου. Και σε περιπτωση που ειναι 6 εκ π.χ αν γινετε να το βυθισω για να το κανω 4 εκ και ας μην ρουφαει απο την επιφανεια. Αρκει μονο να κανει skimming Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 31 Μαίου 2013 #19 Share 31 Μαίου 2013 Το σκιμεράκι αυτο είναι απο τα πιο αθόρυβα που έχω δοκιμάσει.Τώρα η διάσταση που θέλεις είναι 6-7 cm.Είναι πολυ καλό σκιμερ όπως όλα τα tunze άλλωστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 31 Μαίου 2013 Author #20 Share 31 Μαίου 2013 Ανδρεα γινετε το σκιμερ να το βυθισω λιγο περισσοτερο ετσι ωστε η διασταση να γινει 4 cm ? ( και ας μην ρουφαει απο πανω την επιφανεια. αρκει να κανει μονο skimming) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος