Giorgos Kk 30 Μαίου 2013 #1 Share 30 Μαίου 2013 (edited) τι ψαρι ειναι αυτο?το ειχα παρει σαν αρχαριος πριν ενα χρονο και δεν ξερω την ονομασια του κτλπ..τρωει οτι ψαρια χωρανε στο στομα του και κυκλοφορει μονο το βραδυ.....χθες μου εφαγε ενα μωρο κριμπενσις το ειχα αφησει μονο του σε ενα 30 λιτρο και δοκιμασα να το βαλω στο 60ρι...αλλα ματεα....θα το ξαναβαλω πισω μαλλον στο 30ρι...οποιος ξερει τι ειναι ας μου πει ευχαριστω! Έγινε επεξεργασία 30 Μαίου 2013 - Giorgos Kk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 30 Μαίου 2013 #2 Share 30 Μαίου 2013 Δεν φαινεται καθαρα αλλα μαλλον σαν καποιο γατοψαρο μου φαινεται. Τι μεγεθος εχει; Απο κει που το πηρες ρωτησες μηπως εχουνε καποια ακομη και σε διαφωτισουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 30 Μαίου 2013 Author #3 Share 30 Μαίου 2013 και εγω γατοψαρο πιστευω...το ειχα παρει 3εκ...και τωρα ειναι καπου στα 7-8..οχι πηγα και ρωτησα και δεν ξερουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 9 Ιουνίου 2013 Author #4 Share 9 Ιουνίου 2013 μετα απο πολυ ψαξιμο να το επιτελους!http://aqualandpetsplus.com/Catfish,%20Sun.htm το τελικο του μεγεθος ειναι αυτο στην φωτογραφια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 9 Ιουνίου 2013 #5 Share 9 Ιουνίου 2013 Ωχ , στα πόσα λίτρα το έχεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 9 Ιουνίου 2013 Author #6 Share 9 Ιουνίου 2013 60.....18 ιντσες ειναι 45 εκατοστα η κανω λαθος?αν ειναι ετσι την πατησα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος