INTERPET 26 Μαίου 2013 #1 Share 26 Μαίου 2013 καλησπερα ειμαι αρχαριος στο θαλασσινο τωρα στηνω ενα 40λτ fish only και θελω να μαθω αν μπορω να βαλω box puffer Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Μαίου 2013 #2 Share 26 Μαίου 2013 καλησπερα για το ψαρακι που ρωτας εαν μπαινει στα 40 λιτρα η απαντηση ειναι οχι. Minimum Tank Size: 180 gallons Link to comment Share on other sites More sharing options...
INTERPET 26 Μαίου 2013 Author #3 Share 26 Μαίου 2013 ok ευχαριστω.εχω και 4 μερες εστησα ενα 40 αρι.του χω βαλει μεσα μονο αντιχλωριο αλατι και seagel.την τριτη θα βαλω 4.5 κιλα ζωντανο αραγωνιτη και 4 κιλα ζωντανο βραχο και βακτηριδια.τα κανω σωστα ως εδω?ειμαι τελειως ασχετο με το θαλασσινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Μαίου 2013 #4 Share 26 Μαίου 2013 Οχι ακριβος αλλα οκ παρε ενα μπουκαλι κοψτο απο πισω και βαλε τον αραγονιτη αφου τον πλυνεις λιγο.Ετσι δεν θα διμιουργηθει πολυ θολουρα εχεις κλειστους κυκλοφορητες.οταν τελειωσεις ανοιγεις και περιμενεις να ξεθολωσει και μετα βαζεις τον βραχο και βακτηρια και υπομονη.καλη αρχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INTERPET 27 Μαίου 2013 Author #5 Share 27 Μαίου 2013 σ ευχαριστω πολυ φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 27 Μαίου 2013 #6 Share 27 Μαίου 2013 Καλη αρχη φιλε μου ολα καλα να σου πανε και αν εχεις χρονο,να μας ενημερωνεις για την πορεια του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος