Χρήστος 96 25 Μαίου 2013 #1 Share 25 Μαίου 2013 καλημέρα έχω 2 30αλιτρα όπως έχω πει και σε άλλο θέμα μήπως θα ήταν υπερβολή να βάλω μια ακόμα λάμπα αυτήν την στιγμή έχω μια λάμπα οικονομίας των 18 wat στα 6500κ και σκέφτομαι να αλλάξω την οικονομίας με ποιο μικρή σε wat πχ 11 wat στα 6500κ και άλλη μια 2700 ή 4000κ στα 8wat τα φυτα που εχω ειναι java moss, pelia, cryptocoryne brown, hygrofilia caroliniana,hygrofilia caroliniana και java fern το ενυδρείο είναι αυτό σκέφτομαι να βάλω την έχτρα λάμπα από την άλλη μεριά Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 25 Μαίου 2013 #2 Share 25 Μαίου 2013 Το ενυδρείο σου είναι μικρό, έχει πολύ μικρό ύψος και τα φυτά σου δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις σε φως. Άρα δεν υπάρχει λόγος να μπεις στην διαδικασία αυτη. Εκτός αν έχεις άλλα σχέδια για το μέλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 25 Μαίου 2013 Author #3 Share 25 Μαίου 2013 όχι απλά σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερο εάν κάλυπτα περισσότερα φάσματα φωτισμού Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος