inpense 25 Μαίου 2013 Author #26 Share 25 Μαίου 2013 εαν κανω το ιδιο οπως το δικο σου και με καπιο τροπο καλυψω σωληνες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 25 Μαίου 2013 #27 Share 25 Μαίου 2013 Εγώ έχω φτιάξει πύργο υπερχείλισης και έχω τρυπήσει τον πάτο του τζαμιού γιατί το ενυδρείο φαίνετε και από τις τέσσερις πλευρές, τώρα δεν μπορείς να το φτιάξεις έτσι! Η μια λύση είναι να φτιάξεις μόνο σου μια υπερχείλιση τύπου ``U`` η να πας σε μια έτοιμη της tunze http://fish.aquaristic.net/TUNZE-outlet-Overflow-box-1074-2.html που είναι πολύ καλή!Και οι δυο υπερχειλίσεις τοποθετούνται στην πλάτη του ενυδρείου που δεν ενοχλούν στο μάτι, αν πάλι δεν σου αρέσει να φαίνονται σωλήνες απλά φτιάχνεις ένα κάλυμμα από το ίδιο ξύλο με το ντουλάπι και είσαι έτοιμος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
inpense 25 Μαίου 2013 Author #28 Share 25 Μαίου 2013 με μπριζωνεις ασχημα τωρα λεμε............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 25 Μαίου 2013 #29 Share 25 Μαίου 2013 Γιώργο σαμπ κ παλι σαμπ με καθε κοστος. Τα παμε φιλαρακ!!! Νικο μπριζωσε τον κι αλλο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 25 Μαίου 2013 #30 Share 25 Μαίου 2013 Το θέμα δεν είναι να σε μπριζοσω, το θέμα είναι να ευχαριστηθείς αυτό που πας να κάνεις γιατί έχεις ρίξει χρήματα σε εξοπλισμό και ένα sump θα σε βοηθήσει στο να λειτουργείς το ενυδρείο σου πολύ οργανωμένα! Καλή συνέχεια και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
inpense 29 Ιουνίου 2013 Author #31 Share 29 Ιουνίου 2013 λοιπον μετα απο καιρο θα κανω ενα update για το ενυδρειο,ηρθε το sump κια ο λοιπος εξοπλισμος tunze nano skimmer 9002 κανα δυο κιλα βραχος ακομα μια αντλια eheim και σωληνες με συνδεσμολογια βουρ για τρυπημα και ξανα ματα απ την αρχη ολα φωτο σε λιγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 29 Ιουνίου 2013 #32 Share 29 Ιουνίου 2013 Άντε άντε!Μεγάλο update το sump φίλος....Θα δεις άλλο ενυδρείο πλέον!Περιμένω φωτογραφικό υλικό πως και πως...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
inpense 30 Ιουνίου 2013 Author #33 Share 30 Ιουνίου 2013 εχω ενα θεμα με το aquascape πρεπει να το δω λιγο ακομα και ενα μαζεματακι τα καλωδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 30 Ιουνίου 2013 #34 Share 30 Ιουνίου 2013 Ωραία πράματα!Μπράβο!Βάλε και τους ανεμιστήρες στο sump!Όσο λιγότερα μπλιμπλίκια επάνω,τόσο το καλύτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 30 Ιουνίου 2013 #35 Share 30 Ιουνίου 2013 Μπραβο φιλε inpense! Πολυ ομορφο και μαζεμενο! Ευχαριστουμε για το update! Link to comment Share on other sites More sharing options...
inpense 30 Ιουνίου 2013 Author #36 Share 30 Ιουνίου 2013 πιστεθω θα εχω μεγαλη εξατμηση μεσα στο ντουλαπι με τα επακολουθα προβληματα αλλα θα παξει και καπακι για το sump για το aquascape τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmarbel 30 Ιουνίου 2013 #37 Share 30 Ιουνίου 2013 πολύ τακτοποιημένο.καλή αρχή..για το aquascape νομιζω οτι θα μπορουσες να βάλεις λίγο βράχο στο sump και να το κανεις πιο αερατο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
inpense 30 Ιουνίου 2013 Author #38 Share 30 Ιουνίου 2013 (edited) δεν θα βαλω βραχο στο σαμπ καθολου αλλα μαλλον θα το κανω λιγο πιο αερατο Έγινε επεξεργασία 30 Ιουνίου 2013 - inpense Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 30 Ιουνίου 2013 #39 Share 30 Ιουνίου 2013 πολύ τακτοποιημένο.καλή αρχή..για το aquascape νομιζω οτι θα μπορουσες να βάλεις λίγο βράχο στο sump και να το κανεις πιο αερατο... +1000 Καλη συνεχεια στα αλατια φιλος...........και μπραβο στην οργανωση σου...ομορφο αποτελεσμα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
inpense 6 Ιουλίου 2013 Author #40 Share 6 Ιουλίου 2013 και το σαμπ μπηκε... κα σιγα σιαγα νεράκι αντε να δδουμ ε τιθα γινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 6 Ιουλίου 2013 #41 Share 6 Ιουλίου 2013 ωραία δουλεια μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 7 Ιουλίου 2013 #42 Share 7 Ιουλίου 2013 Καλοριζικο το σαμπακι φιλε!!! Την τρυπα υπερχειλισης μπορουσες να την κανεις λιιιγο παραπανω ισως Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 7 Ιουλίου 2013 #43 Share 7 Ιουλίου 2013 ωραιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
inpense 10 Ιουλίου 2013 Author #44 Share 10 Ιουλίου 2013 το συστημα τρεχει απο την δευτερα και ολα βαινουν καλως μεχρι στιγμης εκτος απο το σκιμμερ το οποιο προσπαθω να ρυθμισω,που θα παει θα το καταφερω και αυτο στην τεταρτη φωτογραφια μπορει να μου πει καοποιοσ τι ειναι αυτο μεσα στον κυκλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Ιουλίου 2013 #45 Share 10 Ιουλίου 2013 με απταισια μοιαζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
inpense 10 Ιουλίου 2013 Author #46 Share 10 Ιουλίου 2013 μαλλον θα πεσει βουλωμα με epoxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
inpense 21 Ιουλίου 2013 Author #47 Share 21 Ιουλίου 2013 (edited) το συστημα τρεχει μεχρι στιγμης μια χαρα και επισης εχουν προστεθει ενας κλοουν, μια γαριδα debelius και μια pepermint για καποιες απταιζιες που ειχα μικρες και 3 σαλιγκαρια Fenestratus μετρησεις ειμαι μια χαρα και θερμοκρασια στεθερα στους 28 με χρηση ανεμιστηρων,φωτισμος μεσω led 12 ωρες αυγη-σουρουπο και εχει ηδη αρχισει και κανουν αισθητη την παρουσια τους διαφορες αλγες (διατομικη τριχοειδεις κτλπ) Έγινε επεξεργασία 21 Ιουλίου 2013 - inpense Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 21 Ιουλίου 2013 #48 Share 21 Ιουλίου 2013 Μπραβο φιλε μου Ειναι πολυ ομορφο το ενυδρειο και μου αρεσει πολυ κι το sump που ειναι απλο! Και το στησιμο μου αρεσει πολυ και ειδικα η αριστερη γωνια που βγαινει τοσο μπροστα και ο κενος χωρος πισω της. Να εισαι καλα και να το χαιρεσαι.Τι κοραλακια σκεφτεσαι να βαλεις? Ευχαριστουμε που το μοιραστηκες μαζι μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inpense 21 Ιουλίου 2013 Author #49 Share 21 Ιουλίου 2013 θα παιξουν προσεκτικα και πολυ επιλεκτικα γυρω στα 12-14 κοραλια βαση με ζωανθουσ λογικα για αρχη καμια ρικορδεα και βλεπωντας Link to comment Share on other sites More sharing options...
inpense 21 Ιουλίου 2013 Author #50 Share 21 Ιουλίου 2013 το μονο προβλημα ειναι οτι μαλλον εχω Bryopsis και θα φαμε μεγαλο πακετο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος