nabouhodonosour 24 Μαίου 2013 #1 Share 24 Μαίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, εκεί που κοιτούσα το reefακι μου και σκεφτόμουν πως θα παλέψω το κυανοβακτηριο που οργιάζει, παρατήρησα αυτά τα δύο πράσινα πραγματάκια... Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι;; παραθέτω και δύο φωτογραφίες και συγγνώμη για την όχι και τόσο καλή ανάλυση αλλά είναι από κινητό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nabouhodonosour 24 Μαίου 2013 Author #2 Share 24 Μαίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, εκεί που κοιτούσα το reefακι μου και σκεφτόμουν πως θα παλέψω το κυανοβακτηριο που οργιάζει, παρατήρησα αυτά τα δύο πράσινα πραγματάκια... Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι;; παραθέτω και δύο φωτογραφίες και συγγνώμη για την όχι και τόσο καλή ανάλυση αλλά είναι από κινητό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Μαίου 2013 #3 Share 24 Μαίου 2013 Neomeris annulata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Μαίου 2013 #4 Share 24 Μαίου 2013 Παρε κι ενα λινκ να τη δεις,μαζι με αλλες ενδιαφερουσες αλγες http://limuwatch.wordpress.com/green-algae/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 24 Μαίου 2013 #5 Share 24 Μαίου 2013 Σωστος ο στρατος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Μαίου 2013 #6 Share 24 Μαίου 2013 Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 24 Μαίου 2013 #7 Share 24 Μαίου 2013 παρακαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Μαίου 2013 #8 Share 24 Μαίου 2013 :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 24 Μαίου 2013 #9 Share 24 Μαίου 2013 Παλι το βρηκε αυτος?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 24 Μαίου 2013 #10 Share 24 Μαίου 2013 Παλι το βρηκε αυτος?????? Περιμενες κάτι άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 24 Μαίου 2013 #11 Share 24 Μαίου 2013 Ναι!!! Να πεσει εξω να τον κραζω κανα χρονο... που θα παει ομως δεν θα κανει λαθος??? ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Μαίου 2013 #12 Share 24 Μαίου 2013 Ναι!!! Να πεσει εξω να τον κραζω κανα χρονο... που θα παει ομως δεν θα κανει λαθος??? ......... Μεσα στα τοσα δηλαδη ενα λαθος δε θα μου το συγχωρεσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 24 Μαίου 2013 #13 Share 24 Μαίου 2013 Μεσα στα τοσα δηλαδη ενα λαθος δε θα μου το συγχωρεσεις; Καποτε οταν πηγα να δουλεψω στην ΕΤ3 ξερεις τι μου ειπαν?? Το πρωτο λαθος ειναι ανθρωπινο. Το δευτερο λαθος συγχωρειται. Στο τριτο φευγεις ( κοινως απολυεσαι, σε παιρνει ο δια λος κτλ ) Εεεεε και σαν καλος κουρεας λεω να σου κουρεψω τα πρωτα δυο και να σε παω απευθειας στο νουμερο 3 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Μαίου 2013 #14 Share 24 Μαίου 2013 Καποτε οταν πηγα να δουλεψω στην ΕΤ3 ξερεις τι μου ειπαν?? Το πρωτο λαθος ειναι ανθρωπινο. Το δευτερο λαθος συγχωρειται. Στο τριτο φευγεις ( κοινως απολυεσαι, σε παιρνει ο δια λος κτλ ) Εεεεε και σαν καλος κουρεας λεω να σου κουρεψω τα πρωτα δυο και να σε παω απευθειας στο νουμερο 3 ... :bigemo_harabe_net-74: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nabouhodonosour 24 Μαίου 2013 Author #15 Share 24 Μαίου 2013 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Μαίου 2013 #16 Share 25 Μαίου 2013 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση! Χαρα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 25 Μαίου 2013 #17 Share 25 Μαίου 2013 Μεσα στα τοσα δηλαδη ενα λαθος δε θα μου το συγχωρεσεις; Καποτε οταν πηγα να δουλεψω στην ΕΤ3 ξερεις τι μου ειπαν?? Το πρωτο λαθος ειναι ανθρωπινο. Το δευτερο λαθος συγχωρειται. Στο τριτο φευγεις ( κοινως απολυεσαι, σε παιρνει ο δια λος κτλ ) Εεεεε και σαν καλος κουρεας λεω να σου κουρεψω τα πρωτα δυο και να σε παω απευθειας στο νουμερο 3 ... Έλα....πες αλήθεια.....τους πίστεψες;;;; :D:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος