maik78 3 Ιουνίου 2013 #51 Share 3 Ιουνίου 2013 Nickname: maik78 Μέγεθος: XL Ποσότητα: 2 Έγινε και η κατάθεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Ιουνίου 2013 #52 Share 3 Ιουνίου 2013 βαγγελη καποια λυση για μενα εδω πανω στο βουνο που δεν υπαρχει ουτε για αστειο τραπεζα κυπρου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 3 Ιουνίου 2013 #53 Share 3 Ιουνίου 2013 Νομίζω μπορείς και από πειραιώς,αγροτική,CPB bank(πρώην λαικη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 3 Ιουνίου 2013 #54 Share 3 Ιουνίου 2013 βαγγελη καποια λυση για μενα εδω πανω στο βουνο που δεν υπαρχει ουτε για αστειο τραπεζα κυπρου? Δινεις τα χρηματα σε καποιον που θα παρει και αυτος και τα βαζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Ιουνίου 2013 #55 Share 3 Ιουνίου 2013 ακουει ωρε κανας βορειος..?? ατακα και επιτοπου τα φραγκα θα του δωκω για 2 μπλουζες για μενα και τη γυναικα μου. klaz=1 tem xxl plaz= 1 tem xl οκ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 3 Ιουνίου 2013 #56 Share 3 Ιουνίου 2013 Νομίζω μπορείς και από πειραιώς,αγροτική,CPB bank(πρώην λαικη) Γίνετε και από αυτές τις τράπεζες σίγουρα???γιατί και εγώ δεν έχω κοντά μου τράπεζα Κύπρου και δεν έχω βάλει ακόμα τα χρήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 3 Ιουνίου 2013 #57 Share 3 Ιουνίου 2013 Nickname: Daedalus Μέγεθος: XL Ποσότητα: 2 Έγινε η κατάθεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 3 Ιουνίου 2013 #58 Share 3 Ιουνίου 2013 Γίνετε και από αυτές τις τράπεζες σίγουρα???γιατί και εγώ δεν έχω κοντά μου τράπεζα Κύπρου και δεν έχω βάλει ακόμα τα χρήματα. Νομιζω πως ποιο πανω υπωθηκε πως στις αλλες τραπεζες θα αργησει να φανει η καταθεση και μαλλον δεν το προλαβαινεις ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 3 Ιουνίου 2013 #59 Share 3 Ιουνίου 2013 Εγω πάντως απ την εθνική τα έβαλα και φυσιολογικά σήμερα θα πρέπει να τα βλέπει ο Λάμπρος . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 3 Ιουνίου 2013 #60 Share 3 Ιουνίου 2013 Νομιζω πως ποιο πανω υπωθηκε πως στις αλλες τραπεζες θα αργησει να φανει η καταθεση και μαλλον δεν το προλαβαινεις ετσι Οκ αν προλάβω αύριο πριν πάω στην δουλειά να βρω τράπεζα Κύπρου έχει καλώς...αλλιώς ακυρώστε την δική μου παραγγελία Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 3 Ιουνίου 2013 #61 Share 3 Ιουνίου 2013 Nickname: giorgosmarios Μέγεθος: XL Ποσότητα: 2 Σημερα εγεινε καταθεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 4 Ιουνίου 2013 #62 Share 4 Ιουνίου 2013 Nickname: sotiris Μέγεθος: L Ποσότητα: 1 Nickname: marinos Μέγεθος: S Ποσότητα: 1 Η κατάθεση έγινε, άρα............. θεωρούμαι τακτοποιημένος. Κάτι σαν τα αυθαίρετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 4 Ιουνίου 2013 #63 Share 4 Ιουνίου 2013 Nick name clooyn Size XL Quantity 1 σημερα εγινε η καταθεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 4 Ιουνίου 2013 #64 Share 4 Ιουνίου 2013 Έγινε κατάθεση για Reefkeeper και εκ μέρους ΝικΝικ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 4 Ιουνίου 2013 #65 Share 4 Ιουνίου 2013 Nick name george 13 Size m Quantity 1 κατάθεση έγινε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 5 Ιουνίου 2013 Author #66 Share 5 Ιουνίου 2013 Το απόγευμα κλειδώνει το θέμα.... ότι προλάβετε μέχρι τις 18:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 5 Ιουνίου 2013 #67 Share 5 Ιουνίου 2013 Έλα πάρε πάρε.... Άντε να παραλάβουμε γιατί κυκλοφορούμε με μπουρνούζι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 5 Ιουνίου 2013 #68 Share 5 Ιουνίου 2013 Αφού εχεις μπουρνούζι εσυ εισαι καλός.... εγω ειμαι με στρινγκ παντόφλες και κάλτσες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 5 Ιουνίου 2013 #69 Share 5 Ιουνίου 2013 Κοίτα που κόνταψα να ξεχαστώ... Nickname: theodor72Μέγεθος: M Ποσότητα: 1 Κατάθεση αύριο το πρωί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 5 Ιουνίου 2013 #70 Share 5 Ιουνίου 2013 (edited) Οι παραγγελίες έκλεισαν! Αύριο το πρωί θα δοθούν τα ονόματα γι'αυτούς που δήλωσαν ! Για όσους δεν πρόλαβαν θα υπάρχουν περιορισμένα κομμάτια και μεγέθη χωρίς το όνομα τους , στο Swap στην Θεσσαλονίκη . Αλλιώς με επικοινωνία μαζί μου με πμ. Σας ευχαριστούμε που και φέτος προτιμήσατε την Καλοκαιρινή μας κολεξιόν! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Έγινε επεξεργασία 5 Ιουνίου 2013 - Lamprosk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 18 Ιουνίου 2013 #71 Share 18 Ιουνίου 2013 Θα ήθελα να ενημερώσω οτι οσα απο τα μελη δεν πηραν τα μπλουζάκια τους απο την Θεσσαλονίκη θα τα παραλάβουν απο τον Mr Zoo (Γιώργο) όπου βρίσκεται στην Αθήνα ! Επικοινωνία μαζί του μέσο πμ και θα σας εξυπηρετήσει ! Όσα απο τα μέλη δεν εχουν εκπληρώσει το οικονομικό θεμα θα μπορέσουν με το Γιώργο! Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 18 Ιουνίου 2013 #72 Share 18 Ιουνίου 2013 Άντε επιτέλους κι έχουμε ξεπαγιάσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 18 Ιουνίου 2013 Author #73 Share 18 Ιουνίου 2013 Αν υπάρξει ενδιαφέρον (γιατί κάποιοι ρώτησαν) πάμε και για δεύτερο γύρο !!!! Επ ευκαιρία να διορθωθεί και του bokosta και η τρύπα του Σταμάτη... (στο μπλουζάκι του) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 18 Ιουνίου 2013 #74 Share 18 Ιουνίου 2013 Με κεντημενο το ονομα αυτη τη φορα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 18 Ιουνίου 2013 #75 Share 18 Ιουνίου 2013 Και βεβαια θα διορθωθούν τα λαθακια ! Οσο για το κεντητό ονομα πρεπει να ρωτησουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος