PanaGreco 20 Μαίου 2013 #1 Share 20 Μαίου 2013 Μια ευχάριστη και τελείως απρόσμενη έκπληξη με περίμενε όταν γύρισα απο την δουλειά σήμερα. Τα Σκαλάρια μου είχαν γεννήσει πάνω σε ένα φύλο ανούμπιας. Φυσικά ούτε και εγώ αλλά ούτε και τα Σκαλάρια μου ξέρουμε τι να κάνουμε τώρα !!!!!!!! Αναμένω συμβουλές και προτάσεις. Να μεταφέρω αλλού τους γονείς δεν γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 20 Μαίου 2013 #2 Share 20 Μαίου 2013 αντε με το καλο να σου μεγαλωσουν ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 20 Μαίου 2013 Author #3 Share 20 Μαίου 2013 Σε ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 20 Μαίου 2013 Author #4 Share 20 Μαίου 2013 Ρε παιδιά τέτοιο χρώμα (άσπρα) πρέπει να είναι τα αυγά ή κάτι δεν πάει καλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 20 Μαίου 2013 #5 Share 20 Μαίου 2013 (edited) Ασπρα ειναι τα αυγα, προσεχε τα αλλα ψαρια αν εχεις να μην στα φανε αν και θα τα φυλαει το ζευγαρι, οταν ειχα γλυκου νερου παλιαιοτερα ειχα ενα ζευγαρι σκαλαρια και μου ειχαν γεννησει δυο φορες, ποτε δεν ειδα ψαρακια ομως γιατι αν και τα φυλουσε το αρσενικο οι γλυφτες που ειχα στο ενυδρειο δεν χαμπαριαζαν και τα ετρωγαν. Έγινε επεξεργασία 20 Μαίου 2013 - grigoros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 21 Μαίου 2013 #6 Share 21 Μαίου 2013 Τα αυγά των ψαριών είναι διαφανεί απλά παίρνουν ένα απαλό χρωματακι από το χρώμα της γείρω περιοχής ή από της αντανακλάσει ή και από την οπτική γωνία που τα βλέπουμε. Αν τα αυγά είναι τελείως λευκά τότε είναι χαλασμένα (δες την παρακάτω φωτογραφία). Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 21 Μαίου 2013 Author #7 Share 21 Μαίου 2013 Ετσι ακριβώς ήταν σήμερα το πρωί. Αρα καλά πάμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 21 Μαίου 2013 Author #8 Share 21 Μαίου 2013 Οσο περνάει η ώρα ασπρίζουν όλο και περισσότερα αυγουλάκια Αντε να δούμε αν θα μείνει κανένα μέχρι το βράδυ !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 21 Μαίου 2013 Author #9 Share 21 Μαίου 2013 (edited) Τελευτάια ενημέρωση. Τα άσπρα είναι τώρα όσα και τα γονιμοποιημένα. Έγινε επεξεργασία 21 Μαίου 2013 - panagreco Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 22 Μαίου 2013 Author #10 Share 22 Μαίου 2013 Δυστυχώς τα φάγανε όλα τα αυγουλάκια. Ας ελπίσουμε την επόμενη φορά να είναι περισσότερο έμπειροι οι γονείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος