PanaGreco 16 Μαίου 2013 #1 Share 16 Μαίου 2013 (edited) Καλησπέρα στην παρέα, Εχω ξεκινήσει να συγκεντρώνω τα υλικά για να βάλω ανεμιστηράκια. Εγώ προτίμησα να ''αντιγράψω'' το πίσω καπάκι του ενυδρείου απο το να κόψω το δικό του. Εφτιαξα λοιπόν ένα νέο καπάκι απο μαύρο plexiglass 3 χιλιοστών για να μπούνε 2 ανεμιστηράκια των 12cm. Η ερώτηση μου είναι πώς και με τι θα μπορούσα να ''ντύσω'' το plexiglass για να είναι πιο αισθητικά αποδεκτό? Έγινε επεξεργασία 16 Μαίου 2013 - panagreco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 16 Μαίου 2013 #2 Share 16 Μαίου 2013 Αν εννοείς την πάνω πλευρά, το ποιο απλό και οικονομικό είναι ταπετσαρία αυτοκόλλητο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 16 Μαίου 2013 Author #3 Share 16 Μαίου 2013 Αν εννοείς την πάνω πλευρά, το ποιο απλό και οικονομικό είναι ταπετσαρία αυτοκόλλητο.. ναι για την πάνω πλευρά αναφέρομαι. Αναρωτιόμουν τι υλικό βάζουν τα εργοστασιακά καπάκια !!! Θα το κοιτάξω αυτό με την ταπετσαρία. Ελπίζω να βρώ κάτι σε μαύρο και όχι κάτι παρδαλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 16 Μαίου 2013 #4 Share 16 Μαίου 2013 Το μαύρο είναι το ποιο συνηθισμένο θα βρεις σίγουρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panik 16 Μαίου 2013 #5 Share 16 Μαίου 2013 Στο τζαμπο ειχα βρει ενα πολυ ωραιο μαυρο ματ αυτοκολλητο με αναγλυφα σχεδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 16 Μαίου 2013 Author #6 Share 16 Μαίου 2013 Στο τζαμπο ειχα βρει ενα πολυ ωραιο μαυρο ματ αυτοκολλητο με αναγλυφα σχεδια. Ωραία . Θα κοιτάξω και εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος