ΣΤΑΜΑΤΗΣ 18 Μαίου 2013 Author #51 Share 18 Μαίου 2013 Εξαιρετικά ................ αυτή τη στιγμή γεμίζουμε τα ενυδρεία και είμαστε ( εγω δηλαδή ) μες τη καλή χαρά ............ χίκ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 19 Μαίου 2013 #52 Share 19 Μαίου 2013 Κατάλαβα….. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 19 Μαίου 2013 Author #53 Share 19 Μαίου 2013 Κι όμως δεν μπορείς να καταλάβεις . ! Έφαγε η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 19 Μαίου 2013 Author #54 Share 19 Μαίου 2013 Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά που ήρθαν και βοήθησαν grego1981 , kat2 , Δον Κι-Φώτης , ελιοτ , Mr_Zoo , FotisGt , Δημοσθενης και το GKAZI για το γερανάκι του . Το ξέρω οτι σας έβγαλα το λάδι αλλά πέρα απο τη κούραση η παρέα ήταν καλή . Εγω ακόμα δεν έχω τελειώσει με το συντονισμό και γέμισμα των ενυδρείων αλλα δεν έχω και κουράγιο να συνεχίσω . Οι απώλειες του κουβά δυστυχώς έφτασαν τις 14 κι απο άλλο ένα λάθος μου που τα ξέχασα , έχασα όλα τα θηλυκά Sp3 . Δεν πειράζει πάμε μπροστά . Δεν μπορείτε να φανταστείτε την εικόνα και τα χρώματα των ψαριών που βγήκαν σήμερα με τον ήλιο !!! Τα δε υβρίδια , αμέσως ξεχώρισαν τα αρσενικά με ενα φανταστικό συνδυασμό του μπλε και του κίτρινου !!! Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως όλα τα ψάρια έρχονται κοντά όταν πλησιάζω τα ενυδρεία , κάτι που δεν συνέβαινε πρίν ..... έχουμε πολλά να μελετήσουμε ακόμα . Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά και το δρόμο τον ξέρετε ............. πλέον . Link to comment Share on other sites More sharing options...
grego1981 19 Μαίου 2013 #55 Share 19 Μαίου 2013 κριμα ρε Σταματη για τα ψαρακια... Βλακεια καναμε ολοι που πιαστηκαμε με τις γυαλες και ξεχασαμε τα ψαρια... ρε ουτε ενας δεν το σκεφτηκε!! Παντως περασαμε ωραια κι αν ξαναχρειαστει τωρα το ξερουμε το κολπο και θα γινει πιο ευκολα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δον Κι-Φώτης 19 Μαίου 2013 #56 Share 19 Μαίου 2013 Κι εμείς ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα αυτά που μάθαμε με αυτές τις μετακομίσεις. Ευχαριστούμε και για το φαγοπώτι!! Λυπάμαι που υπήρχαν τόσες απώλεις...Ελπίζω όλα να πάνε καλύτερα τώρα και να ανακάμψεις! Συγχαρητήρια για τη δουλεία σου και για το κουράγιο σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 19 Μαίου 2013 Author #57 Share 19 Μαίου 2013 Γρηγόρη άσε να μη χρειαστεί καλύτερα !!!!! Μα είσαι καλά Φώτη και εγω χάρηκα πολύ ( πέρα απ τη βοήθειά σου ) που ενδιαφέρθηκες με ζήλο να μάθεις και να κατανοήσεις αυτα που είδες . Σίγουρα έφυγες με πολλές γνώσεις που δεν θα ήταν εύκολο να τις αποκτήσεις .......... και έχουμε κι άλλα ακόμα να φτιάξουμε καινοτόμα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 19 Μαίου 2013 #58 Share 19 Μαίου 2013 Γρηγόρη άσε να μη χρειαστεί καλύτερα !!!!! Μα είσαι καλά Φώτη και εγω χάρηκα πολύ ( πέρα απ τη βοήθειά σου ) που ενδιαφέρθηκες με ζήλο να μάθεις και να κατανοήσεις αυτα που είδες . Σίγουρα έφυγες με πολλές γνώσεις που δεν θα ήταν εύκολο να τις αποκτήσεις .......... και έχουμε κι άλλα ακόμα να φτιάξουμε καινοτόμα . αυτο φοβομουνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grego1981 19 Μαίου 2013 #59 Share 19 Μαίου 2013 Σταματη ειπαμε ΑΝ! Χαχαχαχα!! οτι ειναι να φτιαξουμε εγω μεσα ειμαι δως μου πειραμα και κατασκευη κ ασε με να ζοριζομαι! εθελοντης απο τωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 19 Μαίου 2013 Author #60 Share 19 Μαίου 2013 Τώρα που το λες Ηλία .......... κάτι μου έρχεται στο μυαλό που μόνο εσυ και ο Φώτης μπορείτε να το υλοποιήσετε !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 19 Μαίου 2013 Author #61 Share 19 Μαίου 2013 Εντάξει Ηλία θα είναι και ο Γρηγόρης οπότε πάμε για ποιό μεγάλα εγχειρήματα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grego1981 19 Μαίου 2013 #62 Share 19 Μαίου 2013 μεσα μεσα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 19 Μαίου 2013 #63 Share 19 Μαίου 2013 Ωχ.... Μετανοείτε Χριστιανοί...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 19 Μαίου 2013 #64 Share 19 Μαίου 2013 Σταματη υπαρχουν κατι χαπια για την αυπνια, δεν περνεις καμια δεκαρια μαζι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinichan 19 Μαίου 2013 #65 Share 19 Μαίου 2013 Συγνώμη που τελικά δεν τα κατάφερα. Μου προέκυψε δουλειά και ξεμπέρδεψα στις 8! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 19 Μαίου 2013 #66 Share 19 Μαίου 2013 Λοιπόν, για να δούμε το ρεπορτάζ που ζητήθηκε.... Τα ενυδρεία που έπρεπε να μεταφερθούν στην ταράτσα πάλι καλά που ο πολυμήχανος κύριος Φώτης με το υπόλοιπο team, βρήκαν την λύση Οπότες τα ενυδρεία φορτώνονταν στο αυτοσχέδιο παλάγκο και χάρις στο μεγάλο δώρο του Αρχιμήδη προς την ανθρωπότητα, τα ενυδρεία ανέβαιναν στη ταράτσα με πολύ μικρό κόπο Οπότε και ανέβηκαν ένα ένα Συνεχίζετε με το γλέντι της ταράτσας......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δον Κι-Φώτης 19 Μαίου 2013 #67 Share 19 Μαίου 2013 επρεπε να ερθεις ειρηνη!! στις 8 κάναμε ακόμα δουλειες!! ;Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 19 Μαίου 2013 #68 Share 19 Μαίου 2013 και το "γλέντι" ήρθε το "όργανο" του εγκλήματος τα κάρβουνα άναψαν τα πρώτα μπήκαν και το τραπέζι σιγά σιγά γέμιζε... Ebenos, οι σόδες είναι αχρείαστες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 19 Μαίου 2013 Author #69 Share 19 Μαίου 2013 Και τη κάναμε ταράτσα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 19 Μαίου 2013 #70 Share 19 Μαίου 2013 Αυτές είναι στιγμές!!! Και μια ερώτηση προς τον Σταμάτη: αν βρέξει τι κάνουμε με τα ενυδρεία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 19 Μαίου 2013 Author #71 Share 19 Μαίου 2013 Θα έχουμε νερό χωρίς χλώριο Το πολύ πολύ να αρχίσουν τα ψάρια να γεννάνε . Απο πάνω θα σκεπαστούν , αλλά και να μπεί νερό δεν μας πειράζει υπάρχουν υπερχειλίσεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GKAZI 19 Μαίου 2013 #72 Share 19 Μαίου 2013 κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω, αλλά έτρεχα με δικό μου άνθρωπο ξαφνικά στο νοσοκομείο. Πάντως πραγματικά την κάνατε ταράτσα. Βρε αθεόφοβε, όλα υπαίθρια? Περίμενα πως θα είχες φτιάξει ένα σκέπαστρο, κάτι τις δηλαδή. ΤΙΠΟΤΑ???? Δεν μπορεί, θα περάσω να τα δω. Α και να σου φέρω και κανένα blue apple snail. Θέλεις???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 19 Μαίου 2013 #73 Share 19 Μαίου 2013 Αυτές είναι στιγμές!!! Και μια ερώτηση προς τον Σταμάτη: αν βρέξει τι κάνουμε με τα ενυδρεία? Ξεκούραστη,ανέξοδη και γρήγορη αλλαγή νερού....Χαχαχαχαχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 19 Μαίου 2013 #74 Share 19 Μαίου 2013 (edited) Θα έχουμε νερό χωρίς χλώριο Το πολύ πολύ να αρχίσουν τα ψάρια να γεννάνε . Απο πάνω θα σκεπαστούν , αλλά και να μπεί νερό δεν μας πειράζει υπάρχουν υπερχειλίσεις . Ξεκούραστη,ανέξοδη και γρήγορη αλλαγή νερού....Χαχαχαχαχαχα! χαχαχαχαχααχαχαχαχαχχαα!!! Μ'αρέσετε! Έγινε επεξεργασία 19 Μαίου 2013 - adlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 19 Μαίου 2013 #75 Share 19 Μαίου 2013 Ήμουν σίγουρος πως την περισσότερη δουλεία την έριξε ο Mr_zoo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος