giorgosmarios 19 Μαίου 2013 #76 Share 19 Μαίου 2013 Νικο την παριμοια ( νυστικο αρκουδι δεν χορευει ) την γνωριζεις? Αρα ο Γιωργος ηταν το κλειδι της επιτυχιας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δον Κι-Φώτης 19 Μαίου 2013 #77 Share 19 Μαίου 2013 Ηταν όντως μια παρηγοριά να έχουμε κάποιον να μας κυνηγάει με μια πανσέτα μετά από τόση δουλειά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 19 Μαίου 2013 #78 Share 19 Μαίου 2013 Ναι, τις πανσέτες τις βλέπαμε....Τα ψάρια δε βλέπαμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grego1981 19 Μαίου 2013 #79 Share 19 Μαίου 2013 αστα και οσο λεγαμε ριξε κανα ψαρι στη φωτια τοσο τα ξεχναγαμε!! παντως το συστημα λλαγης νερου με βροχη πολυ μου αρεσει οικονομικο κ χωρις κοπο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 19 Μαίου 2013 #80 Share 19 Μαίου 2013 Ήμουν σίγουρος πως την περισσότερη δουλεία την έριξε ο Mr_zoo! ναι στα σαγωνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 19 Μαίου 2013 #81 Share 19 Μαίου 2013 Πές τα ρε Δημήτρη, γιατί δεν καταλαβαίνουν το λειτούργημα μου επιτέλεσα σε αυτή την μετακόμιση..... Νικο την παριμοια ( νυστικο αρκουδι δεν χορευει ) την γνωριζεις? Αρα ο Γιωργος ηταν το κλειδι της επιτυχιας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 20 Μαίου 2013 Author #82 Share 20 Μαίου 2013 Α και να σου φέρω και κανένα blue apple snail. Θέλεις???? Φυσικά !!!! Ετοιμάζομε και για άλλη δουλειά θα σας χρειαστώ , να μεταφέρουμε τρία ενυδρεία απ το σπίτι . Δεν είναι τίποτα αυτα το ένα μόνο που είναι δίμετρο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grego1981 20 Μαίου 2013 #83 Share 20 Μαίου 2013 Χρόνο και τόπο παρακαλώ! αντέχω ακόμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος