mediolanos 14 Μαίου 2013 #1 Share 14 Μαίου 2013 Γενικές ΠληροφορίεςΔιαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ): 43 x 35 x 60 cm[/size]Συνολικά Λίτρα: 46Sump (λίτρα):οχιΟργανισμοίΦυτά: Eleocharis "parvula", Anubias barteri nana, Lilaeopsis brasiliensis, Hygrophila difformis, Microsorum pteropus, Cryptocoryne wendtiiΨάρια: Corydoras panda x2 , Cardinal tetra x 8 Άλλα είδη: zebra snailΔιακοσμητικά υλικάΦόντο: Μαύρο χαρτόνιΠέτρες : Διάφορες μη ασβεστολιθικές Ξύλα: Ριζα RedmoorΆλλα διακοσμητικά :οχιΥπόστρωμα: Μαυρη χαλαζιακη άμμος και υπόστρωμα red sea για φυτεμένοΦωτισμόςΠηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): 7,5w led 8000Κ της fluval και diy φωτιστικό led 20w 7000KΔιάρκεια φωτισμού: 9 ωρεςΥποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: Hagen aquaclear 20 Θέρμανση/ Ψύξη: Fluval 50wΛίπανση: seachem flourishΠαροχή CO2: Diy μαγια + ζαχαρη και σε καθε αλλαγή seachem excelΔιατροφή: Tetra min, bloodwοrm, DaphniaΠαράμετροιpH:6,8Γενική σκληρότητα (GH):-Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):4Αμμωνία (ΝΗ3):0Νιτρώδη (ΝΟ2):0Νιτρικά (ΝΟ3):10Φωσφορικά (PΟ4):Μέση Θερμοκρασία (°C):26ΣυντήρησηΑλλαγές νερού:25% την εβδομάδαΠροετοιμασία νερού/πρόσθετα: Αντιχλωρίο Prime και βακτηρια της SeachemΦωτογραφίες: Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 14 Μαίου 2013 #2 Share 14 Μαίου 2013 (edited) ομορφο το εχεις κανει, ανοιξες το ιδιο θεμα δυο φορες νομιζω!! Έγινε επεξεργασία 14 Μαίου 2013 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 14 Μαίου 2013 #3 Share 14 Μαίου 2013 μπιμπελο.ομορφο αποτελεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mediolanos 14 Μαίου 2013 Author #4 Share 14 Μαίου 2013 ομορφο το εχεις κανει, ανοιξες το ιδιο θεμα δυο φορες νομιζω Σευχαριστω, ναι λαθος μου -off topic, μ'αρεσει η υπογραφή σου, απο την Μυτιλήνη εισαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yonigrn 14 Μαίου 2013 #5 Share 14 Μαίου 2013 τρομερο. αισθητικα πολυ ομορφο. μπραβο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 14 Μαίου 2013 #6 Share 14 Μαίου 2013 οχι απλως υπηρετησα εκει πολυ πολυ καιρο προ αμνημονευτων ετων βεβαια!!! υγ σου εχω στειλει και πμ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 14 Μαίου 2013 #7 Share 14 Μαίου 2013 Πανεμορφοοοο ΥΓ αν μπορεις στειλε μου πμ απο πηρες την ριζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sport Billy 14 Μαίου 2013 #8 Share 14 Μαίου 2013 Φιλαράκι μου συγχαρητήρια είναι υπέροχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος