giannispopi 13 Μαίου 2013 #1 Share 13 Μαίου 2013 Γενική κατηγορία ενυδρείου mini tanganika Γενικές ΠληροφορίεςΔιαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):60χ30χ35Συνολικά Λίτρα:60ΟργανισμοίΦυτά:βαλισνερια γιγαντεα, ανουμπια ναναΨάρια:Neolamprologus multifasciatus Άλλα είδη:οχιΔιακοσμητικά υλικάΦόντο:μαυρο χαρτονιΠέτρες:μαυρεςΞύλα:οχιΆλλα διακοσμητικά :κοχυλιαΥπόστρωμα:μπεζ χαλαζιακη αμμοςΦωτισμόςΠηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):15wΔιάρκεια φωτισμού:8 ωρες 15.00-23.00Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση:εσωτερικο φιλτροΘέρμανση/ Ψύξη:50w ψυξη εχω ενα ανεμιστηρακι80mm συνδεμενο σε stc1000Λίπανση:οχιΠαροχή CO2:οχιΔιατροφή:σημερα τους εριξα ocean nutricion omega one και τσιμπησανε... ψαχνω τι τους αρεσει...ΠαράμετροιpH:7.5Γενική σκληρότητα (GH):Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):Αμμωνία (ΝΗ3):0Νιτρώδη (ΝΟ2):0Νιτρικά (ΝΟ3):5Φωσφορικά (PΟ4):Μέση Θερμοκρασία (°C):26ΣυντήρησηΑλλαγές νερού:λεω να κανω μια φορα την εβδομαδα 30%Προετοιμασία νερού/πρόσθετα:στο βαρελι με αντιχλωριοτο ενυδρειο τρεχει μια εβδομαδα και τα ψαρια μπηκαν χτες το απογευμα.... ευχαριστω τον φιλο commandersotos που μου τα εδωσεΦωτογραφίες: Link to comment Share on other sites More sharing options...
noa1978 13 Μαίου 2013 #2 Share 13 Μαίου 2013 καμια φωτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yonigrn 13 Μαίου 2013 #3 Share 13 Μαίου 2013 Βαλε φωτογραφιες να δουμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 13 Μαίου 2013 Author #4 Share 13 Μαίου 2013 καμια φωτο? τοση ωρα ψαχνω το καλωδιο της μηχανης και δεν το βρισκω με τιποτα..... θα τις ανεβασω απο το κινητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 13 Μαίου 2013 Author #5 Share 13 Μαίου 2013 Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 13 Μαίου 2013 Author #6 Share 13 Μαίου 2013 Μπαίνω στο φόρουμ και βλέπω τσακωμους. Αννιτες και μαλ&(&&&@@σ και λένε κάποιοι να μην τσακωνομαστε και να επικεντρωθούμε στα ενυδρειακα. Οι αννιτες και τα αλλα σπαμ φτάνουν τις 10-15 σελιδες . Τα ενυδρειακα άντε με το ζόρι να πάρουν καμία απάντηση. Οριστε και η απόδειξη. Το δικό μου θέμα. ..... Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 13 Μαίου 2013 #7 Share 13 Μαίου 2013 Ωραίο το ενυδρείο σου και πανέμορφα ψάρια! Καλές γέννες σου εύχομαι! Μόνο μια επισύμανση. Καλύτερα να βάλλεις και άλλα κοχύλια πιο μικρά σε μέγεθος για να υπάρχει ποικιλία μεγεθών γιατί αυτά που έχεις τώρα είναι μεγάλα, λίγα και πιάνουν χώρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 13 Μαίου 2013 Author #8 Share 13 Μαίου 2013 Οι πρωτεσ φωτο είναι πριν μπούνε τα ψάρια. Τώρα έχω βάλει καμία εικοσαρια κελύφη ακομα. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 13 Μαίου 2013 #9 Share 13 Μαίου 2013 Οι πρωτεσ φωτο είναι πριν μπούνε τα ψάρια. Τώρα έχω βάλει καμία εικοσαρια κελύφη ακομα. Sent from my iPhone using Tapatalk Μια χαρά! Τότε σου εύχομαι να απολαύσεις το ενυδρείο σου και τις ψαράκλες σου! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noa1978 13 Μαίου 2013 #10 Share 13 Μαίου 2013 ομορφο το ενυδριο σου!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 13 Μαίου 2013 #11 Share 13 Μαίου 2013 Κουκλιά τα ψαράκια , όμορφη επιλογή ! Μπράβο ! Εύχομαι να τα χαρείς ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 14 Μαίου 2013 #12 Share 14 Μαίου 2013 Πολύ όμορφο ενυδρείο και οι ψάρακες σούπερ! Βέβαια φωνάζει για προσθήκη κοχυλιών. Όσα μπορείς περισσότερα, θα το εκτιμήσουν τα ψάρια, ειδικά όταν αρχίσουν να πληθαίνουν.Από τροφές εγώ προτείνω Tropical Tanganyika και Tropical spirulina. Όχι οτι δεν έχει και άλλες αξιόλογες, αλλά εγώ αυτές έχω στα multi και τρελαίνονται. Φυσικά η ποικιλία είναι το κλειδί. Ποιες έχεις από ocean nutrition και omega one? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 14 Μαίου 2013 #13 Share 14 Μαίου 2013 Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου. Βάλε και άλλα κελύφη ακόμα, θα τα χρειαστείς όταν θα έρθουν τα γεννητούρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 14 Μαίου 2013 Author #14 Share 14 Μαίου 2013 Πολύ όμορφο ενυδρείο και οι ψάρακες σούπερ! Βέβαια φωνάζει για προσθήκη κοχυλιών. Όσα μπορείς περισσότερα, θα το εκτιμήσουν τα ψάρια, ειδικά όταν αρχίσουν να πληθαίνουν. Από τροφές εγώ προτείνω Tropical Tanganyika και Tropical spirulina. Όχι οτι δεν έχει και άλλες αξιόλογες, αλλά εγώ αυτές έχω στα multi και τρελαίνονται. Φυσικά η ποικιλία είναι το κλειδί. Ποιες έχεις από ocean nutrition και omega one? κοχυλια εχω βαλει καμια εικοσαρια κελυφη ακομα... οι τροφες που εχω τωρα ειναι αυτες http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1990 http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1994 http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1996 http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 14 Μαίου 2013 #15 Share 14 Μαίου 2013 Νομίζω οτι από τροφές, τουλάχιστον για αρχή, είσαι καλυμμένος. Αν και σαρκοφάγα ψάρια χρειάζονται ισορροπημένη διατροφή. Με τον καιρό μπορείς να παίρνεις πιο εξειδικευμένες τροφές όπως και μια σπιρουλίνα.Κοχύλια καλό είναι να βάλεις όσα χωράνε. Αν μπορείς να καλύψεις τον βυθό με αυτά ακόμα καλύτερα. Φαντάζομαι δεν άρχισαν ακόμα τα σκαψίματα ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 14 Μαίου 2013 Author #16 Share 14 Μαίου 2013 Νομίζω οτι από τροφές, τουλάχιστον για αρχή, είσαι καλυμμένος. Αν και σαρκοφάγα ψάρια χρειάζονται ισορροπημένη διατροφή. Με τον καιρό μπορείς να παίρνεις πιο εξειδικευμένες τροφές όπως και μια σπιρουλίνα. Κοχύλια καλό είναι να βάλεις όσα χωράνε. Αν μπορείς να καλύψεις τον βυθό με αυτά ακόμα καλύτερα. Φαντάζομαι δεν άρχισαν ακόμα τα σκαψίματα ε? αυτες τις τροφες τις εχω και για τα αλλα ενυδρεια μου(4 στο συνολο) εχω επισης και ταμπλετες βυθου και σπιρουλινα σε ταμπλετες για τα κορυ.. κανουν? τα εχω μονο δυο μερες και προς το παρον δεν εχουν ξεκινησει ανασκαφες... απλα εχουν διαλεξει τα θυληκα απο ενα κοχυλι και καθονται εκει,... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 14 Μαίου 2013 #17 Share 14 Μαίου 2013 Νομίζω οτι θα δυσκολευτούν με τις ταμπλέτες. Καλύτερα φλέικς. Είναι και μικρά τα άτιμα. Έχεις ξεχωρίσει φύλλα? Για πες ποια είναι η αναλογία αρσενικά/θηλυκά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 14 Μαίου 2013 Author #18 Share 14 Μαίου 2013 Νομίζω οτι θα δυσκολευτούν με τις ταμπλέτες. Καλύτερα φλέικς. Είναι και μικρά τα άτιμα. Έχεις ξεχωρίσει φύλλα? Για πες ποια είναι η αναλογία αρσενικά/θηλυκά. τα πηρα σχεδον τελικο μεγεθος... εχω 2 αρσενικα και 3 θυληκα.... νομιζω οτι ο ενας αρσενικος ειναι περιττος ε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Μαίου 2013 #19 Share 14 Μαίου 2013 τα πηρα σχεδον τελικο μεγεθος... εχω 2 αρσενικα και 3 θυληκα.... νομιζω οτι ο ενας αρσενικος ειναι περιττος ε?? Βλεπεις να υπαρχουν πολλοι τσαμπουκαδες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 14 Μαίου 2013 Author #20 Share 14 Μαίου 2013 Βλεπεις να υπαρχουν πολλοι τσαμπουκαδες; ο ενας αρσενικος εχει πιασει την μια γωνια και ο αλλος την αλλη....αμα συναντηθουν ο πιο μεγαλος απλα διωχνει τον αλλο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 14 Μαίου 2013 #21 Share 14 Μαίου 2013 βαλε πολλα πολλα κελυφη,συντομα η αποικια θα μεγαλωσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquafish 14 Μαίου 2013 #22 Share 14 Μαίου 2013 Μπαίνω στο φόρουμ και βλέπω τσακωμους. Αννιτες και μαλ&(&&&@@σ και λένε κάποιοι να μην τσακωνομαστε και να επικεντρωθούμε στα ενυδρειακα. Οι αννιτες και τα αλλα σπαμ φτάνουν τις 10-15 σελιδες . Τα ενυδρειακα άντε με το ζόρι να πάρουν καμία απάντηση. Οριστε και η απόδειξη. Το δικό μου θέμα. ..... Sent from my iPhone using Tapatalk Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου σαν στήσιμο. Για όλα τα υπόλοιπα "χαλαρά"... όλα εδώ θα μείνουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 6 Ιουνίου 2013 Author #23 Share 6 Ιουνίου 2013 Σχεδόν ένα μήνα μετα την είσοδο τους στο ενυδρειο γεννησανε. Έχω δει τέσσερα μικρα. Τώρα να δω τι θα φάνε. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 6 Ιουνίου 2013 #24 Share 6 Ιουνίου 2013 Τριψε φλεικς! Να σου ζήσουν! Επίσης όπως μου πρότειναν και εμένα, έχει τροφές σε υγρή μορφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noa1978 6 Ιουνίου 2013 #25 Share 6 Ιουνίου 2013 καλως τα δεχτηκες,εγω τα δικα μου τα ταιζω φλαικσ τριμενα σαν σκονη,μια χαρα τα τρωνε!!!!για προσπαθησε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος