Χρήστος 96 12 Μαίου 2013 #1 Share 12 Μαίου 2013 έψαχνα στο youytube να βρω καμιά εύκολη κατασκευή για αναπλήρωση νερού βρήκα αυτό το βιντεάκι μπορεί να γίνει κάτι παρόμοιο ή είναι επικίνδυνο κάτι τέτοιο. Αλλά έχω δει και στο youtube να την κάνουν αυτήν την κατασκευή και σε μεγάλα reef ενυδρεία χωρίς πρόβλημα για αρκετό καιρόμπορεί να λειτουργήσει σε εμενα να 2 φώτο με την << εγκατάσταση >> που έχω στο δωμάτιο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 12 Μαίου 2013 #2 Share 12 Μαίου 2013 220 απ'ευθείας σε φλοτέρ; Πρώτα απ'όλα είναι επικίνδυνο και δεύτερον το φλοτέρ αν δεν είναι ποιοτικό αργά ή γρήγορα θα κολλήσει. Τα φλοτέρ που μπορούν να δουλέψουν χωρίς προσθήκη ρελέ, είναι μεγαλα σε όγκο και η τιμή τους είναι υψηλή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 12 Μαίου 2013 Author #3 Share 12 Μαίου 2013 άμα κάνω κάτι τέτοιο αλλά με μετασχηματιστή ;;; υπάρχει καμιά άλλη λύση ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 13 Μαίου 2013 Author #4 Share 13 Μαίου 2013 νομίζω κάποτε υπήρχε ένα θέμα με μια κατασκευή για αυτόματη αναπλήρωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 15 Μαίου 2013 #5 Share 15 Μαίου 2013 Και ακόμα υπάρχει... Είναι στις κατασκευές του Θαλασσινοού τομέα ! Βέβαια ισχύει και για το Γλυκό... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=49725 Υ.Γ. : Μεταφέρθηκε το ποστ και στην σωστή κατηγορία μιας και αφορά τις κατασκευές/ιδέες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος