draminos1978 11 Μαίου 2013 #1 Share 11 Μαίου 2013 εβαλα 2 ανεμιστηρακια στο ενυδρειο μου το αποιο ειναι ορθογωνιου σχηματος 09χ40χ 50.στο καπακι τοποθετησα 2 ανεμιστηρακια 12χ12 cm μεγαλουτσικα που ειναι για μεγαλους υπολογιστεςκαι ειναι 2 ταχυτητων.η τοποθετησα εγινε στα 2 ακρα στο καπακι οπως ειδα σε ενα παρομιο θεμα στο φορουμ.η δικια μου απορια ειναι η εξης. 1)να βαλω και τα δυο ανεμιστηρακια να φυσανε μεσα και να ανοιξω το καπακι στην μεση που εχει ενα πορτακι 33χ10 ? 2)να βαλω και τα δυο να φυσανε κατα εξω? 3)να βαλω το ενα να φυσαει μεσα και το αλλο εξω? δεν ξερω ποιο απο τους 3 τροπους θα κανει καλητερη ροη του αερα για ποιο σωστη ψυξη του νερου.το ενυδρειο περσυ ανεβασε μεχρι 30,5 μαξιμουμ θερμοκρασια.γι αυτο πιστευω με τα 2 ανεμιστηρακια θα καταφερω να εχω 26 με 27. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Μαίου 2013 #2 Share 11 Μαίου 2013 Το θεμα μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 11 Μαίου 2013 #3 Share 11 Μαίου 2013 Να βάλεις και τα δύο να φυσάνε σε όσο γίνετε μεγαλύτερη επιφάνεια του νερού . Το θέμα νομίζω οτι ανήκει στο DIY . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 11 Μαίου 2013 #4 Share 11 Μαίου 2013 Με ανοιχτό καπάκι-πορτάκι βάλε και τα δύο να φυσάνε προς τα μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
draminos1978 11 Μαίου 2013 Author #5 Share 11 Μαίου 2013 ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος