chchhypno 8 Φεβρουαρίου 2007 #1 Share 8 Φεβρουαρίου 2007 Μετά την αγορά των νέων κατοίκων (οι δύο μικροί που φαίνονται στο κέντρο ) αποφάσισα να κάνω και μερικές αλλαγές στο στήσιμο. Περιμένω εντυπώσεις και κυρίως παρατηρήσεις…. Ελπίζω να την βγάλουν καθαρή οι νέοι κάτοικοι γιατί όπως βλέπεται από μέγεθος υστερούν … (το ωραίο είναι ότι αμέσως μετά τις αλλαγές στην διαρρύθμιση και μια αλλαγή νερού τα δύο ζευγάρια στα δεξιά άρχισαν νέες γέννες ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 8 Φεβρουαρίου 2007 #2 Share 8 Φεβρουαρίου 2007 Δεν ξέρω από δίσκους αλλά οπτικά το ενυδρείο σου μου αρέσει πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquar 8 Φεβρουαρίου 2007 #3 Share 8 Φεβρουαρίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 8 Φεβρουαρίου 2007 #4 Share 8 Φεβρουαρίου 2007 Ομορφο ενυδρειο αυτοι οι δισκοι πανεμορφα ψαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 8 Φεβρουαρίου 2007 #5 Share 8 Φεβρουαρίου 2007 Παρα πολυ καλο!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 8 Φεβρουαρίου 2007 #6 Share 8 Φεβρουαρίου 2007 μπραβο φοβερο ενυδρειο,το δικο μου ειναι το μισο απο αυτο. εχεις καπου να δουμε τα περεταιρω μηκος υψος φιλτρα εξοπλισμο κτλ κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikopol 9 Φεβρουαρίου 2007 #7 Share 9 Φεβρουαρίου 2007 Πολυ ωραιο, μπαβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
chchhypno 9 Φεβρουαρίου 2007 Author #8 Share 9 Φεβρουαρίου 2007 μπραβο φοβερο ενυδρειο,το δικο μου ειναι το μισο απο αυτο. εχεις καπου να δουμε τα περεταιρω μηκος υψος φιλτρα εξοπλισμο κτλ κτλ... Εδώ και καιρό λέω να ετοιμάσω μια παρουσίαση του ενυδρείου καθώς και των προβλημάτων που αντιμετώπισα έως τώρα (νομίζω ότι πιθανών να είναι χρήσιμα για άλλους συν - αρχάριους...), θα προσπαθήσω να το κάνω τις επόμενες ημέρες... Ευχαριστώ για τα καλά λόγια... Υ.Γ. Nidal και πάλι ευχαριστώ για την αρχική βοήθεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 9 Φεβρουαρίου 2007 #9 Share 9 Φεβρουαρίου 2007 Αυτοι οι μαυροι δισκοι ειναι ολα τα λεφτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος