maik78 17 Αυγούστου 2013 #426 Share 17 Αυγούστου 2013 Προβλέπω καυτούς τους επόμενους μήνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 17 Αυγούστου 2013 #427 Share 17 Αυγούστου 2013 Δε μεταφέρουνε οι υπεύθυνοι αλλού τη κουβέντα περί χτισίματος ώστε να μη κανιβαλίζουμε το θέμα του Μιχάλη;Πάντως εγώ έχω δουλέψει σε στεγνό βράχο το παρακάτω κορυφαίο προϊόν https://www.google.gr/search?q=REEF+SCAPE+FOAM&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&gws_rd=cr με άριστα αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 17 Αυγούστου 2013 Author #428 Share 17 Αυγούστου 2013 Ως επί το πλείστων θα αποτελείται από νεκρό φυσικό βράχο, και κολλημένα μεταξύ τους με αυτό το χαρμάνι ώστε να γίνει μια ενιαία κατασκευή... Υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες και ιδέες για την κατασκευή και μόλις καταλήξω στο τελικό σχέδιο θα ανεβάσω και σχέδια και τρόπο κατασκευής. Αντε αντε!!περιμενω με αγωνια το καινουργιο διαμαντι σου βαγγελη! καλες ετοιμασιες και συσκεψεις να εχετε με τα αλλα τα "εργαλεια" της παρεας Προβλέπω καυτούς τους επόμενους μήνες. Μακη ερχοται πολυ ομορφα πραγματα στο φορουμ απο σεπτεμβριο,σε ολους τους τομεις!!! Πολυ ομορφα....μεινετε συντονισμενοι!! Δε μεταφέρουνε οι υπεύθυνοι αλλού τη κουβέντα περί χτισίματος ώστε να μη κανιβαλίζουμε το θέμα του Μιχάλη;Πάντως εγώ έχω δουλέψει σε στεγνό βράχο το παρακάτω κορυφαίο προϊόν https://www.google.gr/search?q=REEF+SCAPE+FOAM&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&gws_rd=cr με άριστα αποτελέσματα. Εχω δει να γινονται θαυματα με αυτο το υλικο νικο! Στο εξωτερικο το χρησιμοποιουν εδω και πολλα χρονια και ειναι και πολυ ανθεκτικο και σε βαθος χρονου!! Εχει και πολυ φυσικα αποτελεσματα. Δεν χαλαει το θεμα μου αλλα οντως θα ειναι καλυτερα για να το διαβασουν περισσοτερα παιδια να ανοιξουμε ενα αντιστοιχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 26 Αυγούστου 2013 Author #429 Share 26 Αυγούστου 2013 Αυτο με την κατασκευη νεκρου βραχου θα παρει λιγο καιρο παραπανω γιατι ψαχνω να βρω τα ακριβή υλικα που μπαινουν. Οποτε η αλλαγη στο aquascape θα γινει με κανονικο νεκρο βραχο τον οποιο θα κολλησω με τον αφρο της fauna Εχω ηδη καταληξει σε δυο προσπαθειες αλλα δεν ξερω ποια να επιλεξω Η 1η Απο 698 by mad23_, on Flickr Απο 697 by mad23_, on Flickr και η 2η η οποια μου αρεσει λιιιιγο περισσοτερο Απο 703 by mad23_, on Flickr Απο 700 by mad23_, on Flickr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 26 Αυγούστου 2013 #430 Share 26 Αυγούστου 2013 Άντε καλές συνθέσεις !!! Και εγώ άρχισα να μαζεύω σιγά σιγά νεκρό βράχο, αλλά μέχρι να καταλήξω στο τι ακριβώς θα κάνω θα πάρει καιρό..... έχω πολλές ιδέες και μόλις κατασταλάξω θα θα μοιραστώ και εγώ το όλο project. Καλή επιτυχία αν και την θεωρώ δεδομένη Μιχάλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 26 Αυγούστου 2013 Author #431 Share 26 Αυγούστου 2013 Να εισαι καλα βαγγελη μου!Ευχαριστω Καλη επιτυχια και στο δικο σου!Καλα κανεις και παιρνεις το χρονο σου! Τα aquascape αλλαζουν πολλες φορες πριν καταληξεις καπου οριστικα. Εχω αγωνια για το ξεκινημα σου Δεν ξερω και τι θα κανω με αμμο.Αν μου βγει πολυ minimal και φαινεται πολυ αδειο θα ξαναβαλω αμμο,αν βγει οπως τωρα θα το αφησω bare bottom. Μερικες πριν κανω τις αλλαγες(να δω ποτε θα τις ξεκινησω ομως γιατι εχω κατι τρεξιματακια και αυτα θελουν χρονο) Ηδη εχουν βγει καποια κοραλια που δεν περασαν τα.....draft Θελω να κρατησω μονο οτι μου αρεσει πολυ πολυ πολυ! Απο 671 by mad23_, on Flickr Απο 681 by mad23_, on Flickr Απο 676 by mad23_, on Flickr Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 26 Αυγούστου 2013 #432 Share 26 Αυγούστου 2013 το δεύτερο μου αρέσει ποιο πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 26 Αυγούστου 2013 Author #433 Share 26 Αυγούστου 2013 Ναι λυκο και εγω για εκει με βλεπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 26 Αυγούστου 2013 #434 Share 26 Αυγούστου 2013 Εμένα μου αρέσει όπως είναι τώρα να σου πω την αλήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 26 Αυγούστου 2013 Author #435 Share 26 Αυγούστου 2013 Και εμενα μου αρεσε πολυ αυτο το στησιμο νικο και ειναι αυτο που εχω κρατησει περισσοτερο απ'ολα τα ενυδρεια που ειχα(2+ χρονια) αλλα οσο μεγαλωνουν τα κοραλια μου δημιουργει καποια θεματα στο πρακτικο κομματι(ειδικα με οσες encrusting monti ειχα βαλει στο βραχο εκτος απο τον πατο του ενυδρειου). Ειδικα το μεγαλο κομματι βραχου που ειναι στα δεξια και μπλοκαρει ενα μεγαλο μερος απο την κυκλοφορια της vortech. Γενικα μου αρεσουν οι αλλαγες για να μη βαριεμαι. Επισης μαλλον καποια στιγμη θα ξαναβαλω το sump γιατι θελω να βαλω biopellets και δεν χωρανε στον πυργο. Θα φτιαξω ενα πολυ ικρο και κοντο ισα ισα να χωρανε σκιμμερ και ριακτορας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 26 Αυγούστου 2013 #436 Share 26 Αυγούστου 2013 Το δεύτερο δαγκωτό!Κάνε καμιά γέφυρα Μιχαλιό!! ΥΓ.Αν βγάλεις κομμάτια προς πώληση σκούντα με!Θα θέλωωωωωωωωωωωωω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 26 Αυγούστου 2013 #437 Share 26 Αυγούστου 2013 Μιχαλη οντως η δευτερη επιλογη στησιματος ειναι φοβερη ειδικα αυτη η γεφυρα που κανει πολυ ομορφη και εγω το φανταζομαι να περνουν τα ψαρια απο κατω ειναι μια εικονα που μου αρεσει πολυ!οπως και να εχει καλη αρχη σου ευχομαι φιλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 26 Αυγούστου 2013 Author #438 Share 26 Αυγούστου 2013 Και εγω εκει κλεινω.Και τωρα δυο νησια ειναι και λεω να παω σε κατι διαφορετικο κωστα. Αν μεινει,κατι γιατι ηδη αυτα που θα φυγουν 100% εχουν δωθει-κλειστει,θα σε ενημερωσω κωστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 26 Αυγούστου 2013 Author #439 Share 26 Αυγούστου 2013 Μιχαλη οντως η δευτερη επιλογη στησιματος ειναι φοβερη ειδικα αυτη η γεφυρα που κανει πολυ ομορφη και εγω το φανταζομαι να περνουν τα ψαρια απο κατω ειναι μια εικονα που μου αρεσει πολυ!οπως και να εχει καλη αρχη σου ευχομαι φιλε μου! Ευχαριστω για τις αποψεις παιδια. Με βοηθησατε πολυ να σιγουρευτω! Ποια ψαρια βασιλη...ενας ειναι και θα μεινει τελειως μονος του αφου το αλλο ειναι ο μανταρινος και ο κακομοιρης θα μεινει χωρις φαγητο αφου ο βραχος θα ειναι τελειως νεκρος. Αρα θα τον δωσω αναγκαστικα Θα μπει ομως οταν στρωσουν τα πραγματα ενα moorish Eυχαριστω για τις ευχες βασιλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 26 Αυγούστου 2013 #440 Share 26 Αυγούστου 2013 γι αυτο εγραψα φανταζομαι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 26 Αυγούστου 2013 #441 Share 26 Αυγούστου 2013 οσο για το moorish...απλα παντα ηθελα και εγω ενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 26 Αυγούστου 2013 Author #442 Share 26 Αυγούστου 2013 (edited) Ειναι τεραστια μουρη και μετανοιωνω απιστευτα που εδωσα αυτο που ειχα για 6 μηνες πριν βαλω τον 8ball. Ελπιζω να ειμαι τυχερος να ξαναβρω τοσο καλοφαγο moorish. Ελπιζω να πανε ολα καλα βεβαια πρωτα...γιατι εμεις κανουμε σχεδια βασιλη μου και ο θεος γελαει! Έγινε επεξεργασία 26 Αυγούστου 2013 - mad23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 26 Αυγούστου 2013 #443 Share 26 Αυγούστου 2013 τα καλυτερα ευχομαι και εγω Μιχαλη μου !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 26 Αυγούστου 2013 #444 Share 26 Αυγούστου 2013 Μιχαλιό έχει έναν καλοφαγά ο Θανάσης στο μαγαζί!Του έριξε flakes και τα έτρωγε με το τσουβάλι!Αφού σκέφτηκα να τον πάρω,αλλά μετά το ξανασκέφτηκα,προσγειώθηκα και πήρα τα περκουλάκια...λίγα τα λίτρα μου βλέπεις...!!Που θα μου πάει όμως....θα πάω σε μακρόστενο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 27 Αυγούστου 2013 #445 Share 27 Αυγούστου 2013 Το δευτερο δαγκωτο ειναι το καλυτερο μιχαλαρα!!!Σου ευχομαι τα καλυτερα στο ολο project σου....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 27 Αυγούστου 2013 Author #446 Share 27 Αυγούστου 2013 τα καλυτερα ευχομαι και εγω Μιχαλη μου !!! Να'σαι καλα γιαννακο,ευχαριστω πολυ! Ε,καποιες απωλειες θα τις εχω στην αλλαγη αλλα θα προσπαθησω να ειναι ελαχιστες. Μιχαλιό έχει έναν καλοφαγά ο Θανάσης στο μαγαζί!Του έριξε flakes και τα έτρωγε με το τσουβάλι!Αφού σκέφτηκα να τον πάρω,αλλά μετά το ξανασκέφτηκα,προσγειώθηκα και πήρα τα περκουλάκια...λίγα τα λίτρα μου βλέπεις...!!Που θα μου πάει όμως....θα πάω σε μακρόστενο! Ευχαριστω,κωστα τον ειχα δει! Ειναι φοβερος και πεντακαθαρος αλλα δυστυχως δεν συγχρονιστηκα καλα με την αλλαγη που ετοιμαζω και δεν θα ειναι καλο γι'αυτον να τον παρω.Οντως ετρωγε και flakes η "μουρη". Για τα λιτρα μην ανησυχεις,αφου το εχεις βαλει σαν στοχο ολα θα πανε καλα και καποια στιγμη θα πας σε μεγαλυτερο. Ταπεινη μου αποψη ομως ειναι να χαιρομαστε και να παιρνουμε οσο περισσοτερα μπορουμε απο τα ενυδρεια μας ακομα και αν ειναι 10 λιτρα. Ειδικα τα μικρα,ειναι πολυ μεγαλα σχολεια Το δευτερο δαγκωτο ειναι το καλυτερο μιχαλαρα!!!Σου ευχομαι τα καλυτερα στο ολο project σου....!!! Ευχαριστω κωστα,να'σαι καλα φιλε Ευχαριστω πολυ παιδες για τις τοποθετησεις κατεληξα και κολλησα το δευτερο. Αυτος ο αφρος της fauna ειναι φοβερος. Ειδικα μια κολληση που δεν την περιμενα να ειναι καλη λογω της επιφανειας,με εντυπωσιασε. Εγινε σαν πετρα.Εχω βγαλει και φωτο τις οποιες θα περασω μαλλον αργοτερα η' αυριο γιατι μενει να κοψω καποια κομματακια ακομα απο τον αφρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 27 Αυγούστου 2013 #447 Share 27 Αυγούστου 2013 Καλά έκανες και κράτησες το δεύτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Αυγούστου 2013 Author #448 Share 29 Αυγούστου 2013 Να'σαι καλα λουκα,ευχαριστω! Θα κανω σιγα σιγα και τις τελικες επιλογες στα κοραλια και μεσα στο σκ θα κανω και την αλλαγη. Πραγματικα ειναι εντυπωσιακο αν πανε καλα τα πραγματα ποσο γρηγορα μπορει ενα ενυδρειο να μπουκωσει. Ειναι τελικα πιο ομορφο-φυσικο και πιο πρακτικο-ευκολο να ειναι σχετικα λιγες οι επιλογες στα κοραλια και να τ'αφηνεις να καταλαμβανουν το ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 29 Αυγούστου 2013 #449 Share 29 Αυγούστου 2013 Έχει παίξει καμία άκρο για εμάς;;Αν ναι στείλε ΠΜ,ανεξαρτήτως τιμής,θέλω ότι και να βγει από το ενυδρείο σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 30 Αυγούστου 2013 Author #450 Share 30 Αυγούστου 2013 Αν μεινει κατι κωστα θα σου πω,αλλα γενικοτερα οσα δεν θα κρατησω χαριστηκαν ηδη σε φιλους. Αν κατα τη διαδικασια μεινει-σπασει καποιο κομματι θα σε ενημερωσω. Γενικοτερα εχω και μια ανησυχια ωστε απο αυτα που κρατησα να μην εχω απωλειες σε αυτο το διαστημα. Τα περισσοτερα ειναι κοραλια 1-2 χρονων. Θα δουμε... :bigemo_harabe_net-111: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος