gmarbel 19 Μαίου 2013 #126 Share 19 Μαίου 2013 sorry για την ακυρη απορία αλλά πότε είναι το swap; άκυρο...εψαξα...και είδα...θα ειμαι εκει...παώ να φραγκάρω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 19 Μαίου 2013 #127 Share 19 Μαίου 2013 Μιχαλη ! τι σκοπευεις να βαλεις στην θεση της montiporas ?? ( εκπληξη ? ) ( τα κοραλια υπεροχα ...απο το πρωι καθομαι και τα χαζευω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 19 Μαίου 2013 Author #128 Share 19 Μαίου 2013 Ας το πάρει κάποιος Αθηναίος να το φιλοξενήσει και να το ανεβάσει για το swap,επιμένω... Οκ γρηγορη,εαν βρω καποιον να το φιλοξενησει θα ερθει στο swap αλλιως θα χαριστει με παρομοιο τροπο(στα μπαμ δηλαδη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 19 Μαίου 2013 Author #129 Share 19 Μαίου 2013 sorry για την ακυρη απορία αλλά πότε είναι το swap; άκυρο...εψαξα...και είδα...θα ειμαι εκει...παώ να φραγκάρω.. φιλε gmaravelisvet θα χαρουμε πολυ να σε δουμε εκει! καλο φραγκαρισμα και λεπτομερειες για το swap εχουμε εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=85278 και εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=85950 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 19 Μαίου 2013 Author #130 Share 19 Μαίου 2013 Μιχαλη ! τι σκοπευεις να βαλεις στην θεση της montiporas ?? ( εκπληξη ? ) ( τα κοραλια υπεροχα ...απο το πρωι καθομαι και τα χαζευω ) Κατι περιμενω... Γιαννακο να εισαι σιγουρος πως πιο πολυ το χαρηκα εγω Να τα χαρεις!Δες πως θα πανε αυτα κ βλεπουμε κ γι'αλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 19 Μαίου 2013 Author #131 Share 19 Μαίου 2013 με την ευκαιρια να βαλω και καμια φωτο....καποια στιγμη θα μαθω να βγαζω η' θα κανω τραπεζι στον κουμπαρο γιατι αλλιως δεν θα βγει φωτο της προκοπης ενας απο τους 13 "φυλακες"..σορρυ για την κακη φωτο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 19 Μαίου 2013 Author #132 Share 19 Μαίου 2013 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 19 Μαίου 2013 Author #133 Share 19 Μαίου 2013 ολο το λευκο κομματι ειναι ειναι αναπτυξη του clam,εχω παθει πλακα με το ποσο γρηγορα μεγαλωνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 19 Μαίου 2013 Author #134 Share 19 Μαίου 2013 τα λευκα κομματια ειναι ενα μεγαλο frag μιας πολυ πεινασμενης red dragon και την εβαλα σε 2 σημεια ωστε να δω ποια θα παει καλυτερα(αλλη ροη,αλλο φως για να παρω μια ιδεα τι "ζηταει" αυτο το κοραλι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 19 Μαίου 2013 #135 Share 19 Μαίου 2013 Τι να πω ρε φίλε είναι μια ομορφιά! !! Πολλά φτου φτου! !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 19 Μαίου 2013 #136 Share 19 Μαίου 2013 Αυτο στην πρωτη φωτογραφια πωες λέγεται; το Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 19 Μαίου 2013 #137 Share 19 Μαίου 2013 Υπέροχο φιλαράκι κάθε μήνα και πιο δυνατό..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 19 Μαίου 2013 #138 Share 19 Μαίου 2013 Απλά υπέροχο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Μαίου 2013 #139 Share 19 Μαίου 2013 Λυκουργο μοντιπορα sunset λεγετε ,κουκλα η ρουφιανα μπραβο Μιχαλη και οταν μεγαλωσει.........σφυρα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 19 Μαίου 2013 #140 Share 19 Μαίου 2013 Τρομερό Μιχάλη! Της ακρόπορας γίνεται εκεί μέσα! Πολύ γουστάρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 19 Μαίου 2013 #141 Share 19 Μαίου 2013 Έλα παρών δηλώνω για την monti!Πες μου που και πότε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 19 Μαίου 2013 Author #142 Share 19 Μαίου 2013 (edited) Τι να πω ρε φίλε είναι μια ομορφιά! !! Πολλά φτου φτου! !! Ευχαριστω λυκο! Για τη μοντι ειμαι 50-50 η' ειναι sunset οπως ειπαι ο νικος η' μια που δεν θυμαμαι τωρα το ονομα της Υπέροχο φιλαράκι κάθε μήνα και πιο δυνατό..... Να εισαι καλα θαναση,ευχαριστω πολυ φλε μου ! Απλά υπέροχο!! ευχαριστω πολυ μακαρε! εχει δουλιτσα ομως ακομα,πρωτα ο θεος! Λυκουργο μοντιπορα sunset λεγετε ,κουκλα η ρουφιανα μπραβο Μιχαλη και οταν μεγαλωσει.........σφυρα μου. ευχαριστω νικο,κατι θα γινει οταν ερθει η ωρα της Τρομερό Μιχάλη! Της ακρόπορας γίνεται εκεί μέσα! Πολύ γουστάρω! Ευχαριστω πανο,να'σαι καλα Και εγω τις γουσταρω πολυ τις ατιμες! Έλα παρών δηλώνω για την monti!Πες μου που και πότε! Εσυ τεμπελακο εχασες μια φορα την ευκαιρια με την πρασινη το πασχα! Μιλαμε με π.μ αυριο το μεσημερι να κανονισουμε edit Φερνεις μεγαλη σακουλα με νερο ομως ε! Έγινε επεξεργασία 19 Μαίου 2013 - mad23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 19 Μαίου 2013 #143 Share 19 Μαίου 2013 Με νερό;;;;;;;;;Με έκαψες....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 19 Μαίου 2013 Author #144 Share 19 Μαίου 2013 βαλε μισο λιτρο και θα εισαι μια χαρα βρε τα αλλα με πμ αυριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 19 Μαίου 2013 #145 Share 19 Μαίου 2013 βαλε μισο λιτρο και θα εισαι μια χαρα βρε τα αλλα με πμ αυριο ΟΚ!Το'χω! Στείλε μου αύριο να κανονίσουμε πως κ' τι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankyv 19 Μαίου 2013 #146 Share 19 Μαίου 2013 Πολυ ωραίο Μιχάλη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 19 Μαίου 2013 #147 Share 19 Μαίου 2013 Μιχαλη πολυ ωραιο το ενυδρειο σου φιλε.Στις ρουτυνες σου αλλαξες κατι?Αν οχι δεν μας τις ξαναλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 19 Μαίου 2013 Author #148 Share 19 Μαίου 2013 ΟΚ!Το'χω! Στείλε μου αύριο να κανονίσουμε πως κ' τι! Πολυ ωραίο Μιχάλη.... Να εισαι καλα αντωναρε,ευχαριστω πολυ φιλε Μιχαλη πολυ ωραιο το ενυδρειο σου φιλε.Στις ρουτυνες σου αλλαξες κατι?Αν οχι δεν μας τις ξαναλες ευχαριστω πολυ σταθαρε :bigemo_harabe_net-146: Βρε μπαγασα αλλαξα καποια πραγματα!Εχεις βαλει καμια καμερα?? Κυριως σε καποια προιοντα για τροφες κοραλιων. Να στα πω αυριο γιατι εβαλα να δω ταινια και θα κρυωσει το ποπ κορν?? Ξερεις το ετοιμο που μπαινει στο φουρνο μικροκυματων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 24 Μαίου 2013 Author #149 Share 24 Μαίου 2013 Σταθη μου οι αλλαγες ειναι οτι εβγαλα τις πλαστικες γωνιες που ειχα βαλει. Το εκαναν σαν πινακα αλλα τωρα που τις εβγαλα νομιζω πως "μικραιναν" στο ματι το ενυδρειο.(σε δουλεια να βρισκομαστε ) Οι αλλαγες στις ρουτινες του ενυδρειου ειναι οτι δεν εχω βαλει special blend η' οτιδηποτε αλλο απο βακτηρια εδω και 2 μηνες. Δεν εχω δει -προς το παρων παντα- καμια αρνητικη επιπτωση Για μην εχω ομως υποψιες ισως να ριχνω 1 φορα καθε 2 μηνες special b. αλλα θελω να δοκιμασω και κατι αλλο(ισως της zeovit-zeobac,zeofood) πριν μεινω στο blend. Επισης τον τελευταιο μηνα,οι αλλαγες εγιναν μικροτερες και εβδομαδιαιες Πριν εκανα 60-120+ λιτρα καθε 2 εβδομαδες και τωρα 40 καθε εβδομαδα. Επισης στο ταισμα των κοραλιων προστεθηκε το reef snow της brightwell(5 ml μονο 2 φορες την εβδομαδα) και το απιστευτο(ισως η καλυτερη τροφη που εχω χρησιμοποιησει μετα το coral gro-παλιο προιον-) gamma nutraplus της tropical marine 4 ml μια φορα την εβδομαδα πριν την αλλαγη νερου. Επειδη ομως το nutraplus ειναι δυνατο αλλαξα την ρουτινα με το mix ολων το τροφων(τα παντα ομως) που τωρα το ριχνω μια φορα καθε 2 εβδομαδες. Σταματησα το reef energy(μου κιτρινιζε το νερο και δεν εβλεπα και αισθητα αποτελεσματα) Επισης ανεβασα και τα συνολικα λιτρα του καλκ απο 2 καθημερινα σε 3 Τα ψαρακια συνεχιζουν να τρωνε 5-6 φορες την ημερα. Ανθρακα και αντιφως δεν εχω βαλει ποτε σε αυτο το ενυδρειο. αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 24 Μαίου 2013 Author #150 Share 24 Μαίου 2013 Ολες οι αποπειρες.... Ψαχουλευοντας εναν απο τους σκληρους βρηκα και τις φωτο με τις αποπειρες οταν ειχα αμμο οποτε θα τις βαλω και αυτες Η αρχη με φελιζολ και τσιμεντο για πλατη και υπερχειληση αλλαγη... παλι... και μετα bare bottom... και μετα απο εδω δεν το ξαναπειραξα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος