dikaios 2 Μαίου 2013 #1 Share 2 Μαίου 2013 Θα ηθελα να ρωτησω γιατι καμια φορα βλεπω αυτη την βλενα στους δισκους μου.Δεν την εχουν μονιμα-καποιες φορες για λιγο, απλα δεν ξερω τι ειναι...Μπορει καποιος να με κατατοπισει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 2 Μαίου 2013 Author #2 Share 2 Μαίου 2013 Για να γινω ποιο σαφης παραθατω καποιες φωτο χθεσινες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 4 Μαίου 2013 Author #3 Share 4 Μαίου 2013 Για τις βλεννες δεν γνωριζει κανεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 5 Μαίου 2013 #4 Share 5 Μαίου 2013 Καλημερα καλο πασχα ειναι ζευγαρι ο δισκος με κανενα αλλο ψαρι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 5 Μαίου 2013 #5 Share 5 Μαίου 2013 http://www.jbl.de/en/online-hospital/pict_diag_groups/identifying-and-curing-fish-diseases Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 5 Μαίου 2013 Author #6 Share 5 Μαίου 2013 Εχεις κατι υπόψιν σου η τουλαχιστον πες μου που να ψαξω!!Εχει παρα πολλα εκει.Χρονια πολλα κιολας .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 5 Μαίου 2013 #7 Share 5 Μαίου 2013 Χρονια πολλα! Μια καλη αλλαγη νερου σε συνδιασμο με εκτοζον πιστευω θα ειναι μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 6 Μαίου 2013 #8 Share 6 Μαίου 2013 Κατ αρχήν Χριστός Ανέστη σε όλους. Σε κάποιες περιπτώσεις, η ύπαρηγ βλέννας δείχνει την προδιάθεση για ζευγάρωμα. Παρατήρησε τα ψάρια, να δεις αν υπάρχει κάποιο άλλο σύμπτωμα που να δημιουργήσει υπόνοιες για ανησυχία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 6 Μαίου 2013 #9 Share 6 Μαίου 2013 Κατ αρχήν Χριστός Ανέστη σε όλους. Σε κάποιες περιπτώσεις, η ύπαρηγ βλέννας δείχνει την προδιάθεση για ζευγάρωμα. Παρατήρησε τα ψάρια, να δεις αν υπάρχει κάποιο άλλο σύμπτωμα που να δημιουργήσει υπόνοιες για ανησυχία. Για αυτο ρωτησα πιο πανω εαν ειναι ζευγαρι με αλλο ψαρι σωστος!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 7 Μαίου 2013 Author #10 Share 7 Μαίου 2013 Δεν γνωριζω παιδια -δεν εχω παρατηρησει αν ειναι ζευγαρι.Παντως το εχω ξαναδει αυτο το συμπτωμα σε δισκους μου.Το περιεργο ειναι οτι φευγει σε ωρες και δεν ξαναβγαινει τακτικα...Γιαυτο και δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι κατι σε αρρωστια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 7 Μαίου 2013 #11 Share 7 Μαίου 2013 Κοιτα να δεις, επειδη και εμενα κατα καιρους εμφανιζουν καποιες επιφανειακες ασπριλες τα Οσκαρ μου οταν κανω μια αλλαγη νερου τα πραγματα επανερχονται. Τωρα το εκτοζον δεν το λες ακριβως φαρμακο αλλα το χρησιμοποιουμε μια φορα στο τοσο σε προληπτικη δοσολογια για καλο και για κακο. http://www.aquaristic.net/hobby-previously-brustmann-ektozon.html?lang=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 11 Μαίου 2013 #12 Share 11 Μαίου 2013 Κανένα νέο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 12 Μαίου 2013 Author #13 Share 12 Μαίου 2013 Oχι φιλε μου.Το εμφανιζουν κατα καιρους αλλα φευγει μεσα σε λιγες ωρες.Δεν εχω καταληξει αν ειναι κατι σοβαρο που χρηζει θεραπειας η αν ειναι απλα μια αντιδραση..Αυτη την ωρα που μιλαμε δεν εχουν κατι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 14 Μαίου 2013 #14 Share 14 Μαίου 2013 Μάλον είναι prova generale για ζευγάρωμα / γέννα. Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος