ΚΟΥΜΑΝ 30 Απριλίου 2013 #1 Share 30 Απριλίου 2013 εχει δοκιμασει κανεις να φτιαξει καποιος στο παρελθον? εδω ειναι τα προιοντα http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://www.seachem.com/Products/product_pages/TanganyikaBuffer.html&prev=/search%3Fq%3Dtanganyika%2Bsalt http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://www.seachem.com/Products/product_pages/CichlidLakeSalt.html&prev=/search%3Fq%3Dtanganyika%2Bsalt και εδω κατι που βρηκα στο ιντερνετ αλλα δεν το εχω καταλαβει..... http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=el&prev=/search%3Fq%3Dtanganyika%2Bsalt&rurl=translate.google.gr&sl=en&u=http://www.cichlid-forum.com/articles/buffer_recipe.php&usg=ALkJrhiirULeBZqwq_W7vkcswboltWo9pA Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 1 Μαίου 2013 #2 Share 1 Μαίου 2013 Σάκη , η συνταγή λέει : Η ποσότητα της Baking Soda και του Epsom Salt που πρέπει να προστεθούν, διαφέρουν από νοικοκυριό σε νοικοκυριό. Ξεκινήστε να βάζετε 1 κουταλάκι του γλυκού Baking Soda σε 19 λίτρα αποχλωριωμένου νερού και παρατηρήστε πόσο ανεβάζει το ph. Προσαρμόστε τη δόση, ώστε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. (περίπου 8.2 με 8.6). Επαναλάβετε τη διαδικασία με το Epsom Salt, με δόση μισό κουταλάκι του γλυκού. Προσπαθήστε να φτάσετε μια GH μεταξύ 15 και 25dgh. Στο τέλος προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι. Για το αλάτι λέει πιο πάνω ότι προτείνει επιτραπέζιο αλάτι μη ιωδιούχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 1 Μαίου 2013 Author #3 Share 1 Μαίου 2013 ευχαριστω αγορινα μ! ευκολο μου ακουγετε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 1 Μαίου 2013 #4 Share 1 Μαίου 2013 Ωραίος ο Σάκης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος