Παναγιώτης Κ 25 Μαίου 2013 #126 Share 25 Μαίου 2013 Όμορφα ψάρια(δημήτρης αν θυμάμαι καλά)? Καρδινάλιους γιατί 3? Για να κάτσουν ζευγάρι? Όλα όμορφα, αλλά να ξέρεις εμένα η αδυναμία μου είναι ο χαβανέζος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 25 Μαίου 2013 #127 Share 25 Μαίου 2013 Έρχομαι!!!!!!!!!!!!!!!! :bigemo_harabe_net-163: Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Μαίου 2013 #128 Share 27 Μαίου 2013 καλα φιλαρακι το moorish τα σπαει τρωει?προσεχετο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Μαίου 2013 #129 Share 27 Μαίου 2013 Γεια σου Δημητρη με τα ωραια σου.Χρειαζεται ρε κι η σοροκαδα που και που.Σηκωνει θρεπτικα. χαχαχαχααααααα Θελω να μου πεις τη γνωμη σου για τον tennenti.Ειχα δικιο η οχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 27 Μαίου 2013 Author #130 Share 27 Μαίου 2013 Όμορφα ψάρια(δημήτρης αν θυμάμαι καλά)? Καρδινάλιους γιατί 3? Για να κάτσουν ζευγάρι? Όλα όμορφα, αλλά να ξέρεις εμένα η αδυναμία μου είναι ο χαβανέζος! Καλά θυμάσαι Δημήτρης.Πιστευω να καταφέρω να κρατήσω ένα ζευγάρι καρδινάλιους.Ο χαβανέζος πάντως με ταλαιπωρει στη ¨διατροφή¨ του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 27 Μαίου 2013 Author #131 Share 27 Μαίου 2013 καλα φιλαρακι το moorish τα σπαει τρωει?προσεχετο Φίλε Νικόλα ο moorish ΔΕΝ τρώει και δεν ξέρω τι να κάνω. Έχεις να προτείνεις κάτι? Του δίνω μυσιδα και πάλι τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 27 Μαίου 2013 #132 Share 27 Μαίου 2013 Δημήτρη πλάκα κάνεις;;;εμένα μέχρι και πέτρες (που λέει ο λόγος) τρώει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 27 Μαίου 2013 Author #133 Share 27 Μαίου 2013 Γεια σου Δημητρη με τα ωραια σου.Χρειαζεται ρε κι η σοροκαδα που και που.Σηκωνει θρεπτικα. χαχαχαχααααααα Θελω να μου πεις τη γνωμη σου για τον tennenti.Ειχα δικιο η οχι; Στράτο είχες απόλυτο δίκιο. Τα σπάει ο tennenti.Πάντως απο θρεπτικά άλλο τίποτα....χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 27 Μαίου 2013 #134 Share 27 Μαίου 2013 Φίλε Νικόλα ο moorish ΔΕΝ τρώει και δεν ξέρω τι να κάνω. Έχεις να προτείνεις κάτι? Του δίνω μυσιδα και πάλι τίποτα. Πόσο καιρό το έχεις;Από εκεί που το πήρες δεχόταν έστω mysis; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 27 Μαίου 2013 Author #135 Share 27 Μαίου 2013 Πόσο καιρό το έχεις;Από εκεί που το πήρες δεχόταν έστω mysis; Το έχω σχεδόν μια εβδομάδα. Ότα το πήρα το τάισε mysis και έφαγε στο μαγαζί. έκτοτε τρώει μονο τις άλγες απο τους βραχους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 27 Μαίου 2013 #136 Share 27 Μαίου 2013 Δώστου χρόνο...θα φάει!Το δέχτηκε καλά η υπόλοιπη προυπάρχουσα ψαροπαρέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 27 Μαίου 2013 Author #137 Share 27 Μαίου 2013 Δώστου χρόνο...θα φάει!Το δέχτηκε καλά η υπόλοιπη προυπάρχουσα ψαροπαρέα; Λιγο στην αρχη ειχαμε ενα θεμα με τον yellow αλλα τωρα ολα οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 27 Μαίου 2013 #138 Share 27 Μαίου 2013 Μπραβο ρε δημητρη!! Πανεμορφο και οσο περναει ο καιρος θα γινεται ακομα καλυτερο! Μου αρεσει ιδιαιτερως το clam και το moorish!! Kαι ολα τα υπολοιπα πανεμορφα ειναι βεβαια αλλα εκει επεσε το ματι μου το moorish που ειχα για περιπου 8 μηνες ξεκινησε με bloodworms,στη συνεχεια εφαγε μπιλιες(ξεκινησε οταν δοκιμασε απο περιεγεια μερικες που ειχαν "κατσει" στον πατο του ενυδρειου),που ηταν και οι αγαπημενες του και μετα δοκιμασε ολες τις υπολοιπες κατεψυγμενες αλλα ανα διαστηματα τσιμπαγε και αλγη απο το μανταλακι που εβαζα για τα tang.Aν κανει την αρχη τρωει σαν γουρουνι μετα! Να το χαιρεσαι το ενυδρειο σου φιλε μου! Και απο την καρδια μου σου ευχομαι να πανε ολα καλα με το γρηγορο στοκαρισμα που εκανες κυριε βιαστικε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 27 Μαίου 2013 Author #139 Share 27 Μαίου 2013 Μπραβο ρε δημητρη!! Πανεμορφο και οσο περναει ο καιρος θα γινεται ακομα καλυτερο! Μου αρεσει ιδιαιτερως το clam και το moorish!! Kαι ολα τα υπολοιπα πανεμορφα ειναι βεβαια αλλα εκει επεσε το ματι μου το moorish που ειχα για περιπου 8 μηνες ξεκινησε με bloodworms,στη συνεχεια εφαγε μπιλιες(ξεκινησε οταν δοκιμασε απο περιεγεια μερικες που ειχαν "κατσει" στον πατο του ενυδρειου),που ηταν και οι αγαπημενες του και μετα δοκιμασε ολες τις υπολοιπες κατεψυγμενες αλλα ανα διαστηματα τσιμπαγε και αλγη απο το μανταλακι που εβαζα για τα tang.Aν κανει την αρχη τρωει σαν γουρουνι μετα! Να το χαιρεσαι το ενυδρειο σου φιλε μου! Και απο την καρδια μου σου ευχομαι να πανε ολα καλα με το γρηγορο στοκαρισμα που εκανες κυριε βιαστικε! Φίλε Μιχάλη πραγματικά πιστευω οτι τα λες μεσα απο την καρδιά σου και σε ευχαριστώ γι αυτο. Τί να κάνω είμαι λίγο βιαστικός αλλα με την ασφάλεια πάντα της βιολογίας που μετέφερα απο το παλιό ενυδρείο. Όσο για το moorish εγώ του το λέω κάθε μέρα ¨φάε βρε λίγο θα το φας το κεφάλι σου¨ τίποτα αυτος χαχαχαχα. Πάντως θα δοκιμάσω να του δώσω μπίλιες όπως είπες και ας ελπίσουμε να ΦΑΕΙ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 28 Μαίου 2013 #140 Share 28 Μαίου 2013 Φίλε Νικόλα ο moorish ΔΕΝ τρώει και δεν ξέρω τι να κάνω. Έχεις να προτείνεις κάτι? Του δίνω μυσιδα και πάλι τίποτα. για δοκιμασε eggbloster kai artemia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Μαίου 2013 #141 Share 28 Μαίου 2013 για δοκιμασε eggbloster kai artemia Τι ειναι αυτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 28 Μαίου 2013 #142 Share 28 Μαίου 2013 για δοκιμασε eggbloster kai artemia Από πότε βγαίνω σε φαγητό???? χααχχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 28 Μαίου 2013 #143 Share 28 Μαίου 2013 Lobster eggs ήθελε να γράψει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 28 Μαίου 2013 #144 Share 28 Μαίου 2013 Καλά θυμάσαι Δημήτρης.Πιστευω να καταφέρω να κρατήσω ένα ζευγάρι καρδινάλιους.Ο χαβανέζος πάντως με ταλαιπωρει στη ¨διατροφή¨ του. Μην ανησυχείς. Σε λίγο καιρό θα σου τρώει και το χέρι... Το moorish είναι τρομερό ψάρι, αλλά δύσκολο στην διατροφή. Πειραματίσου λίγο με την τροφή του. Δοκίμασε διάφορα. Πάντως αν σου τρώει τις άλγες είναι καλό σημάδι. Είναι θέμα χρόνου να φάει και τροφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Μαίου 2013 #145 Share 28 Μαίου 2013 Μην ανησυχείς. Σε λίγο καιρό θα σου τρώει και το χέρι... Το moorish είναι τρομερό ψάρι, αλλά δύσκολο στην διατροφή. Πειραματίσου λίγο με την τροφή του. Δοκίμασε διάφορα. Πάντως αν σου τρώει τις άλγες είναι καλό σημάδι. Είναι θέμα χρόνου να φάει και τροφή. Η να κλ@σει μεντες Σορρυ αλλα στις περισσοτερες περιπτωσεις ετσι γινεται 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 28 Μαίου 2013 #146 Share 28 Μαίου 2013 Σορρυ αλλα στις περισσοτερες περιπτωσεις ετσι γινεται :bigemo_harabe_net-74: Eντάξει βρε Στράτο, την άλλη φορά θα σε πάρω στο γάμο μου να μου δώσεις ευχές... :D Το ότι τρώει τουλάχιστον άλγες απο το ενυδρείο είναι καλό σημάδι πάντως! ΥΓ: Δεν παίζεσαι! :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 28 Μαίου 2013 #147 Share 28 Μαίου 2013 πειραχτηρια :bigemo_harabe_net-74: αφου το καταλαβατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 28 Μαίου 2013 #148 Share 28 Μαίου 2013 Lobster eggs ήθελε να γράψει.... σε ευχαριστω φιλαρακι να παιδι πειραχτηρια...... :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Μαίου 2013 #149 Share 28 Μαίου 2013 (edited) Lobster eggs ήθελε να γράψει.... Έγινε επεξεργασία 28 Μαίου 2013 - Δίας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 28 Μαίου 2013 #150 Share 28 Μαίου 2013 δικορκα; αυτο περιμενα το γελαω και δυνατααααααα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος