bbetta 28 Απριλίου 2013 #1 Share 28 Απριλίου 2013 Μετά από μία απουσία αρκετών μηνών από το ΑΖ επιστρέφω με διάθεση για αλλαγές.Επειδή ο χρόνος μου πια είναι πολύ πιεσμένος λόγω νέων δραστηριοτήτων κυρίως αθλητικών θέλω να αλλάξω τελείως την ψαροσύνθεση του ενυδρείου μου.Αυτή τη στιγμή έχω Apistogramma Borelli και Hyphessobrycon Amandae σε 72λ 60*30*40cm.Το ενυδρείο είναι φουλ φυτεμένο.Θέλω να βάλω ψαράκια σχετικά χαμηλών απαιτήσεων λόγω έλλειψης χρόνου.Έχω μερικές εναλλακτικές υπόψιν μου αλλά οι πολλές γνώμες θα βοηθήσουν πολύ περισσότερο.Οι τιμές του Ph μπορούν να διαμορφωθούν κοντά σε 6.0-7.3 και ανάλογες σκληρότητες.Υπάρχει διαθεσιμη όσμωση.Ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις. Ευχαριστώ Πολύ Βασίλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Απριλίου 2013 #2 Share 28 Απριλίου 2013 Θα σου προτεινα Βασιλη τα αγαημενα μου ψαρακια,pseudomugil gertrudae.Ευκολα ψαρακια και εγω τα εχω σε νερο βρυσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 28 Απριλίου 2013 Author #3 Share 28 Απριλίου 2013 μμμ...μικρά πολύ είναι και τα είχα παλιά..Σκεφτομαι καμια iriatherina ... ακουω ομως κι αλλες προτασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
john99 28 Απριλίου 2013 #4 Share 28 Απριλίου 2013 Βάλε τέτρας για να βλέπεις κίνηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 28 Απριλίου 2013 Author #5 Share 28 Απριλίου 2013 Φιλε υπαρχουν χιλιαδες ειδη τετρας...Έχεις να κάνεις κάποια πιο συγκεκριμένη πρόταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
john99 28 Απριλίου 2013 #6 Share 28 Απριλίου 2013 Ανάλογα τα γούστα σου, εγώ σου προτείνω ένα κοπάδι lemon tetra http://www.seriouslyfish.com/species/hyphessobrycon-pulchripinnis/ σε συνδυασμό με ένα κοπάδι black neon tetra http://www.seriouslyfish.com/species/hyphessobrycon-herbertaxelrodi/ θα έχεις πολύ κίνηση στο ενυδρείο σου και επίσης ταιριάζουν με τις συνθήκες που έχεις. Καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 28 Απριλίου 2013 #7 Share 28 Απριλίου 2013 Aphyocharax rathbuni - ( Green Fire Tetra ) Tanichthys albonubes - ( White Cloud Mountain Minnow ) Θα δημιουργούσα μόνο ένα κοπάδι, με τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό ατόμων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 28 Απριλίου 2013 #8 Share 28 Απριλίου 2013 μμμ...μικρά πολύ είναι και τα είχα παλιά..Σκεφτομαι καμια iriatherina ... ακουω ομως κι αλλες προτασεις +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 29 Απριλίου 2013 Author #9 Share 29 Απριλίου 2013 Aυτή τη στιγμή οι επικρατέστερες προτάσεις είναι οι Iriatherina Werneri και τα Tanichthys Albonubes.Περιμένω κι άλλες προτάσεις.Ευχαριστώ όσους έχουν ήδη προτείνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 29 Απριλίου 2013 #10 Share 29 Απριλίου 2013 Βασίλη καλημέρα, Γιατι δεν δοκιμάζεις ένα κοπάδι neon tetras? Ταιριάζουνε και με τις συνθήκες που έχεις στο ενυδρείο σου, αλλά και θα έδειχναν φανταστικά ανάμεσα στα φυτά σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 30 Απριλίου 2013 Author #11 Share 30 Απριλίου 2013 Λέω να φτιάξω μια λίστα των προτάσεων που μου αρέσουν.Τα νεον είναι μέσα σε αυτή.Αυτό που με ενδιαφέρει αρκετά είναι η ανεκτικότητα στις μεγάλες θερμοκρασίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 30 Απριλίου 2013 Author #12 Share 30 Απριλίου 2013 Βασικά είμαι μεταξύ Zebra Danio και Cardinal Tetra.Με ένα κοπαδάκι από αυτά θα μπορούσα κάποια στιγμή να βάλω ένα ζευγαράκι Dario Dario ή Sparkling Gourami ή κατι άλλο παρόμοιου μεγέθους-συμπεριφοράς-απαιτήσεων?Το ενυδρείο είναι full planted Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 30 Απριλίου 2013 #13 Share 30 Απριλίου 2013 πολυ ωραια ψαρακια ειναι και τα cpd ή καποιο gourami ή και τα dario dario που αναφερεις ειναι πολυ ωραια Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 30 Απριλίου 2013 Author #14 Share 30 Απριλίου 2013 Μόλις είδα αυτά και κόλλησα Tateurndina ocellicauda http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/tateurndina_ocellicauda.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Απριλίου 2013 #15 Share 30 Απριλίου 2013 Μόλις είδα αυτά και κόλλησα Tateurndina ocellicauda http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/tateurndina_ocellicauda.htm Βασιλη τρομερα ψαρακια!Φτιαχνεις ενα βιοτοπικο Αυστραλιας πολυ σουπερ!Συγκατικοι ενα κοπαδακι pseudomugil furacatus η pseudomugil gertrudae (παλι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 30 Απριλίου 2013 #16 Share 30 Απριλίου 2013 οντως πολυ ωραια ψαρακια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Απριλίου 2013 #17 Share 30 Απριλίου 2013 Βασιλη,απ οτι ξερω γεννανε σχετικα ευκολα.οπωτε ειναι πιθανο να εχεις και γεννες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 1 Μαίου 2013 Author #18 Share 1 Μαίου 2013 Με βλέπω να καταλήξω με ενα ζευγάρι ραμ :Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Μαίου 2013 #19 Share 1 Μαίου 2013 χαχαχαχαχααχ και αυτα σουπερ ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 3 Μαίου 2013 Author #20 Share 3 Μαίου 2013 Παιδια τα ember tetra τα έδωσα και τα apisto φευγουν την τεταρτη.Βρηκα και ραμ ενα καλο ζευγαρι.Αν τα παρω σημερα λετε να υπαρξουν προβληματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Μαίου 2013 #21 Share 3 Μαίου 2013 Βασιλη πιθανον ναι,η γνωμη μου ειναι να δωσεις και τα απιστο και μετα να βαλεις τα Ραμ με την ησυχια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 3 Μαίου 2013 Author #22 Share 3 Μαίου 2013 Αν χωριζα προσωρινα το ενυδρειο.Δεν θελω να χασω το ζευγαρι ραμ και επισης φοβαμαι για τη βιολογια μου αν μεινει μια μερα χωρις ψαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος