argentinos 27 Απριλίου 2013 #1 Share 27 Απριλίου 2013 Καλησπερα, αρχησαν να γεννοβολανε! εχω μεσα αρκετο κερατοφυλλο αλλα βλεπω να βολταρουν και εξω, μερικες αποριες που εχω, τι τα ταιζω? καθε ποτε? κινδυνευουν να τα φανε τα αλλα? δωστε μου συμβουλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 27 Απριλίου 2013 #2 Share 27 Απριλίου 2013 (edited) μπορείς να ζητήσεις από το pet shop τροφή για νεογέννητα ψαράκια είναι σαν σκόνη άμα έχεις πολύ κερατοφυλο όλα μέσα θα κρύβονται για να μην φαγωθούν μην ανησυχείς θα επιβιώσουν πολλά Έγινε επεξεργασία 27 Απριλίου 2013 - Χρήστος 96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 27 Απριλίου 2013 #3 Share 27 Απριλίου 2013 Καλησπέρα φίλε μου.Από τροφή μπορείς να τους δώσεις την ίδια που δίνεις και στα ενήλικα Guppie απλά θα την έχεις τρίψει πολύ καλά για να γίνει σαν πούδρα. Τα μικρά τα ταΐζουμε τρεις με τέσσερις φορές την ημέρα αλλά με μέτρο(γιατί δεν ξέρουμε για πόσα λίτρα μιλάς και την ιχθυοφόρτωση που μπορεί να υπάρχει). Τα μικρά φυσικά και μπορούν να φαγωθούν αλλά αφού έχεις πολύ κερατόφυλλο σίγουρα πολλά θα επιβιώσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 27 Απριλίου 2013 Author #4 Share 27 Απριλίου 2013 60 λ, 5 θυλικα 2 αρσενικα και 8 καρδηναλιους μικρους 1 εκατοστου εχω μεσα . Προς το παρων εχω βρει 3 μικρα, χτες ελειπα ολη μερα οποτε ισως να γεννηθηκαν χτες και να φαγωθηκαν, παντος οι θυληκες ειναι φουσκομενες ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 27 Απριλίου 2013 #5 Share 27 Απριλίου 2013 Μια χαρά , οι γέννες , ακολουθείς τις συμβουλές των παιδιών και σε λίγο δεν θα ξέρεις που να τα δίνεις. Με τους καρδινάλιους θα σου έλεγα να κάνεις κάτι όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 27 Απριλίου 2013 #6 Share 27 Απριλίου 2013 γνώμη μου να βγουν οι καρδινάλιοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος