Δίας 9 Μαίου 2013 #226 Share 9 Μαίου 2013 Εχουμε καψει φλάτζα ρεεεεεε χαχαχαχαχαχαααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Μαίου 2013 #227 Share 9 Μαίου 2013 εδώ είστε αυστηροί άλλα στο spam !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 9 Μαίου 2013 #228 Share 9 Μαίου 2013 Troll Έκανε κρύο έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Μαίου 2013 #229 Share 9 Μαίου 2013 Troll Έκανε κρύο έτσι; μεγαλο το υψομετρο ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 9 Μαίου 2013 #230 Share 9 Μαίου 2013 Άρχισα να βηχω κιόλας... την αρπαξα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 9 Μαίου 2013 #231 Share 9 Μαίου 2013 Το βλέπω να έρχετε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Μαίου 2013 #232 Share 9 Μαίου 2013 Εγω πνιγηκα,κι η γυναικα φωναζει να σταματησω να γελαω μονος μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 13 Μαίου 2013 Author #233 Share 13 Μαίου 2013 Με τρεις φωτογραφιες θα καταλαβετε σε τι σταδιο βρισκομαστε! Κλαααατς Κλαααααααατς Κλουυυυυτς... Υπαρχει ανεση πλεον! Ευχαριστω τα φιλαρακια μου για αλλη μια φορα!!!Ο καθενας τους μου εδωσε κι απο μια αντλια επιστροφης! Ο δε Θοδωρης ανεβαζει τον πηχη, δινοντας μου "προσωρινα" το παλιο του skimmer "Super Reef Octopus PS 2000"... Ξερει ηδη οτι δεν θα το παρει πισω ποτε... Σειρα του Γιαννη τωρα! Μηηηηηπως μια μικρουλα Vortech να βαραει απο την αλλη μερια?! Και υποσχομαι οτι η δικια σου θα ειναι η master κι η δικια μου η slave!!! χαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 13 Μαίου 2013 #234 Share 13 Μαίου 2013 Καλως τον καφετζη :whistling: .Πολυ ωραια το πας vale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 13 Μαίου 2013 #235 Share 13 Μαίου 2013 Και φυσικά ξέρεις από τώρα πώς έτσι όπως σου το έδωσε έτσι θα στο ζητήσει...κακομοίρη μου με το μεγεθυντικό φακό θα το ελέγξει...μισή μέρα το καθάριζε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Μαίου 2013 #236 Share 13 Μαίου 2013 M'αρεεεεεσεις!!! Μπραβο ρε Βαλε.Μπηκες γερα λεμεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 13 Μαίου 2013 #237 Share 13 Μαίου 2013 Βαλ... ερχεσαι παιρνεις την αντλια και φευγεις... Tην κανεις ετσι... Και την φερνεις πισω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 13 Μαίου 2013 #238 Share 13 Μαίου 2013 Ωραίος ο βαλές! Πότε είναι η μεγάλη μετακόμιση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 13 Μαίου 2013 #239 Share 13 Μαίου 2013 Ωραίος ο βαλές! Πότε είναι η μεγάλη μετακόμιση? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ουτε ο ιδιος ξερει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 13 Μαίου 2013 Author #240 Share 13 Μαίου 2013 Και φυσικά ξέρεις από τώρα πώς έτσι όπως σου το έδωσε έτσι θα στο ζητήσει...κακομοίρη μου με το μεγεθυντικό φακό θα το ελέγξει...μισή μέρα το καθάριζε... Θα το ζητήσει πίσω;!;! Over my dead body! Καλως τον καφετζη :whistling: .Πολυ ωραια το πας vale Πολύ ωραία το πάω.....να δούμε ποτέ θα το στησω ειναι το θέμα... M'αρεεεεεσεις!!! Μπραβο ρε Βαλε.Μπηκες γερα λεμεεεεεε Γερά με τσαμπουκά ... Θέλω να γινει όπως το ονειρευομαι...έπρεπε να πάρω κ βράχο...αλλά πολλα έξοδα φιλαράκι!! Βαλ... ερχεσαι παιρνεις την αντλια και φευγεις... Tην κανεις ετσι... Και την φερνεις πισω... Χουβαρντααααααα μ εσύ! Το πολύμπριζο που μου δώρισες ειναι όλα τα λεφτά! Το καθάρισα και περιμένει το ρεύμα να ρέει άφθονο από μέσα του!!!! Ωραίος ο βαλές! Πότε είναι η μεγάλη μετακόμιση? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ουτε ο ιδιος ξερει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σου απάντησε ο Γιάννης.... Πολλα τρεξίματα αυτή τη βδομάδα. Ισως Παρασκευή...πάντως δν μου λείπει κάτι πλέον...απλά ο χρόνος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 13 Μαίου 2013 #241 Share 13 Μαίου 2013 Και το τεστ και το τεστ!!!!! Υγ: Γιατι το καθαρισες? Καινουριο ηταν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 14 Μαίου 2013 #242 Share 14 Μαίου 2013 Μπράβο ρε βαλεντίνο!Πολύ καλή δουλειά και καταπληκτικό σκίμερ!Ε ρε να μην υπάρχει κανείς εδώ Αθήνα να μου κάνει και εμένα κανένα δωράκι.....! ΥΓ.Αν σου γυαλίζει τίποτε από τον κύβο πέσ'μου πριν το swap να το σενιάρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 14 Μαίου 2013 #243 Share 14 Μαίου 2013 Μπράβο ρε βαλεντίνο!Πολύ καλή δουλειά και καταπληκτικό σκίμερ!Ε ρε να μην υπάρχει κανείς εδώ Αθήνα να μου κάνει και εμένα κανένα δωράκι.....! ΥΓ.Αν σου γυαλίζει τίποτε από τον κύβο πέσ'μου πριν το swap να το σενιάρω! Θα ανεβεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 14 Μαίου 2013 #244 Share 14 Μαίου 2013 Εννοείτε ρε...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 14 Μαίου 2013 #245 Share 14 Μαίου 2013 Αντε να σε δω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 14 Μαίου 2013 #246 Share 14 Μαίου 2013 Αντε να σε δω... Θα με δεις θα με δεις.....θέλω και ταβερνάκι και ουζάκι και φραγκάκι και άκι......γενικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 14 Μαίου 2013 #247 Share 14 Μαίου 2013 Μπράβο Βαλεντίνε.....με αυτήν την υποστιριξη θα κάνεις θαύματα.... Αλλά να ξέρεις,στο κρατάω ακόμη που δεν ειδιποίησες για βοήθεια.... Αν χρειαστείς κάποια βοήθεια για την μεταφορά εδώ θα είμαι....και θα περιμένω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 14 Μαίου 2013 #248 Share 14 Μαίου 2013 Μπράβο Βαλεντίνε.....με αυτήν την υποστιριξη θα κάνεις θαύματα....Αλλά να ξέρεις,στο κρατάω ακόμη που δεν ειδιποίησες για βοήθεια....Αν χρειαστείς κάποια βοήθεια για την μεταφορά εδώ θα είμαι....και θα περιμένω.... Σαν να σου λέει κανόνησε να μην με πάρεις τηλέφωνο!!αχαχαχαχαχα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 14 Μαίου 2013 #249 Share 14 Μαίου 2013 Σαν να σου λέει κανόνησε να μην με πάρεις τηλέφωνο!!αχαχαχαχαχα!! εεε πόσο πιο κατανοητό να το κάνω;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 14 Μαίου 2013 #250 Share 14 Μαίου 2013 Μπραβο βαλεντινε! Και 1000 μπραβο για τις επιλογες στα φιλαρακια και σε αυτους για την βοηθεια τους!Η ουσια του χομπυ! Το sump σου ειναι πολυ καλο,απλο και λειτουργικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος