vales_red 5 Ιανουαρίου 2014 Author #976 Share 5 Ιανουαρίου 2014 Σας ευχαριστω φιλαρακια! Η αληθεια ειναι οτι πλεον δεν χωράει τιποτα στα βράχο... Sold out λεμε... Μονο μια θεσούλα πανω στον αραγωνιτη κι αυτο πισω γαλαρία... Φτου φτου!!! Κωστάρα μου ειναι παράξενα αυτά τα ζωντανά.... Αντιδρούν οπως γουσταρουν στο φως...αλλιώς φαίνονται απο το ipad, αλλιώς απο το λάπτοπ, αλλα εντελώς αλλιώς αν κολλήσεις τη μούρη σου στο τζαμί πανω!!! Μεχρι νεοτέρας... Φιλιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 5 Ιανουαρίου 2014 #977 Share 5 Ιανουαρίου 2014 Όπως και να αντιδρούν είναι αλλού ρε φίλε...πολύ όμορφη εξέλιξη έχει το ενυδρείο φτου φτου να μην τα ματιάσω!Κυριολεκτικά είναι πανέμορφο....!Να δω πότε θα γίνουν και τα δικά μου τέτοια τερατάκια......!Θέλω να πιστεύω πως τα led θα δώσουν πολύ χρώμα στον κύβο...!Άντε να έρθει η ώρα δεν κρατιέμαι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 5 Ιανουαρίου 2014 Author #978 Share 5 Ιανουαρίου 2014 Υπέροχο.. Καλη χρόνια φιλε μου. Προβλέπεται δυνατή χρόνια και για το ενυδρειο σου. Χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με το φωτισμό. Ευχαριστω! Μακάρι όλων τα ενυδρεια να γίνονται οπως τα φαντάζονται οι "ιδιοκτήτες" τους! Ειναι απερίγραπτη η ηρεμία που σου χαρίζει οταν κάθεσαι και το χαζεύεις... Οσο για το φωτισμό, το χα βάλει πείσμα να καλυτερεύσουν τα χρώματα! Κι ακομα εχουμε δρόμο για το ιδεατό, αλλα τελικα βρήκα την αιτία...η μια απο τις αιτίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 5 Ιανουαρίου 2014 Author #979 Share 5 Ιανουαρίου 2014 Όπως και να αντιδρούν είναι αλλού ρε φίλε...πολύ όμορφη εξέλιξη έχει το ενυδρείο φτου φτου να μην τα ματιάσω!Κυριολεκτικά είναι πανέμορφο....!Να δω πότε θα γίνουν και τα δικά μου τέτοια τερατάκια......!Θέλω να πιστεύω πως τα led θα δώσουν πολύ χρώμα στον κύβο...!Άντε να έρθει η ώρα δεν κρατιέμαι!! Εσυ με τα led θα ξεφυγεις! Ειχα δωσει στον grigoros (Γρηγόρη) ενα φραγκακι και τις προάλλες που ήμουν σπιτι του μου λεει το θυμάσαι;! Και δεν ήξερα σε ποιο κοραλλι αναφέρονταν! Χρώμα ΓΕΙΑ ΣΟΥ! Αναπτυξη Morris green! Το προβλημα μου ειναι πλεον ο χώρος...εκανα χαζομάρα με το aqua scape και δεν προέβλεψα χώρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 5 Ιανουαρίου 2014 #980 Share 5 Ιανουαρίου 2014 Εγω δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα στον χώρο...απλά μην βάλεις τίποτε άλλο...relax και δες το να φουντώνει πλέον! Λες ρε φίλε να δω προκοπή;Μακάρι γιατί το έχω καιμό το χρώμα....έχω φάει πολύ παίδεμα στο κυβάκι και ακόμα δεν με έχει αποζημιώσει στο 100%!Λίγες μέρες μείνανε.....Άντε να δούμε το φως το αληθινό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 5 Ιανουαρίου 2014 #981 Share 5 Ιανουαρίου 2014 Στην τελική αν θες χώρο κλάδεψε!Τόσσοι είμαστε στην ουρά!!χαχαχαχαχα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 5 Ιανουαρίου 2014 Author #982 Share 5 Ιανουαρίου 2014 Στην τελική αν θες χώρο κλάδεψε!Τόσσοι είμαστε στην ουρά!!χαχαχαχαχα!! Μωρε τι θες παλι και δεν το ζητάς;! Χαχαχαχαχα! Να παω μια βόλτα στα ΚΤΕΛ, καιρο εχουν να με δουν, μη αγχώνονται οτι έπαθα και τιποτις.... Το Δεκέμβρη εβαλα μεσα χέρι με κλαδευτήρι όσες όλες τις φορές το χρονο μαζι. Κάποιοι τσαμπουκάδες φαίνονται στα κοραλλια στο έμπειρο ματι... ;Ρ Θα δεις χρώμα...εχει υπομονή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 5 Ιανουαρίου 2014 #983 Share 5 Ιανουαρίου 2014 (edited) Εγώ να θέλω κάτι;;;;ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΣΑΙ;;;;;;;;; Αυτό το πράσινο που είναι encrusted πάνω πάνω....που πάλευες να βγάλεις το χρώμα του πριν λίγο καιρό......την monti ξέρεις εσύ........ Έγινε επεξεργασία 5 Ιανουαρίου 2014 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Φεβρουαρίου 2014 #984 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 Βαλεντινο τι εγινε;Που χαθηκες; Καποια ενημερωση θα εχουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 17 Φεβρουαρίου 2014 Author #985 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 Βαλεντινο τι εγινε;Που χαθηκες; Καποια ενημερωση θα εχουμε Σου ελειψε μωρε?! Ντρεπομαι μωρε να ανεβασω... Βλεπω του Κωστα (kostakappa) και λεω ασε μας κουκλιτσα μου που θα ανεβασω φωτογραφια! Παντως αν με πιεζεις πολυ, θα βγαλω μια φουτουσου που ξερω οτι τις λατρευεις μες στην εβδομαδα... Γιου γουοντ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 17 Φεβρουαρίου 2014 #986 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Αι γουοντ αι γουοντ!! ΥΓ.Κοίτα να δεις και δεν του το'χα του κύβου!! Έγινε επεξεργασία 17 Φεβρουαρίου 2014 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 17 Φεβρουαρίου 2014 #987 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 Ασε μωρε τι να βγαλεις... δε βαριεσαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Φεβρουαρίου 2014 #988 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 Βαλεντινο πρεπει να καμαρωνεις για αυτο που εχεις.Εγω που δεν εχω τα δικα σας περιμενω Περιμενω fts Στάλθηκε από το GT-I8160 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 17 Φεβρουαρίου 2014 #989 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 Βαλεντινο πρεπει να καμαρωνεις για αυτο που εχεις.Εγω που δεν εχω τα δικα σας περιμενω Περιμενω fts Στάλθηκε από το GT-I8160 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Στράτο!Όλοι μας πρέπει να καμαρώνουμε για τα στολίδια μας!Βαλεντίνο εγώ φιλαράκι βλέπω το ενυδρείο σου πολύ πιο όμορφο από το δικό μου!Μακάρι κάποια στιγμή να σου μοιάσω!!Ανέβασε τώρα και μια fts να γουστάρουμε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 17 Φεβρουαρίου 2014 Author #990 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 Αφιερωμένη στο φίλο Στράτο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Φεβρουαρίου 2014 #991 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 Βαλε απλα...respect! Και παρε κι αυτο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 17 Φεβρουαρίου 2014 #992 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 Τι να πρωτοπώ ρε φίλε!!Για την caulastrea;Για το σαρκόφυτο;Για τις seriatopora;;;Για την pocillopora εκεί πάνω δεξιά που έχει γίνει ολόκληρος θάμνος;;;;;Φτου φτου ρεεεεεεε!!!Θηρία έχουν γίνει!!!! ΥΓ.Ξέχασα την monti που είναι σαν δίσκος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 17 Φεβρουαρίου 2014 Author #993 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 Βαλε απλα...respect! Και παρε κι αυτο Οταν σε επιβραβεύουν ατομα σαν κι εσενα Στράτο, ειναι διπλάσια η χαρα... Τι να πρωτοπώ ρε φίλε!!Για την caulastrea;Για το σαρκόφυτο;Για τις seriatopora;;;Για την pocillopora εκεί πάνω δεξιά που έχει γίνει ολόκληρος θάμνος;;;;;Φτου φτου ρεεεεεεε!!!Θηρία έχουν γίνει!!!! ΥΓ.Ξέχασα την monti που είναι σαν δίσκος!! Ξερεις φιλε, χαίρομαι που μεσα απο δω εχω μάθει τα λίγα που ξερω γυρω απο το θαλασσινό και ολο αυτο που φαινεται στην φωτογραφία ειναι δουλεια κι αποτέλεσμα όλων σας. Χαίρομαι που σχεδόν ολα μου τα κοραλλια εκτος ελαχίστων εξαιρέσεων αποτελούσαν δικα σας φραγκακια! Και δες τα! Εχουν γινει αποκιες ολόκληρες! Ο δίσκος που βλέπεις προέρχεται απο ενα κομματάκι σαν πέταλο απο μπουμπούκι τριανταφυλου απο τον αιολο! Η σεριατοπορες που έγιναν δάσος απο ενα φραγκακι 4cm απο τον Alexpsycho! Sarcophyto ηταν μια μικρη προβοσκιδουλα απο τον αιολο ξανα! Εφυλια 2 κεφαλάκια απο τον grigoros! Bubble και Formosa απο σενα φιλε! Acropora green απο τον alexxone! Acropora tricolor απο τον γείτονα μου xristos82! Caulastrea green απο το swap! Seriatopora blue απο τον dsidir! Ολα, μα ολα τα ζωανθους απο τον bababrilio! Ο καρδιναλίος ειναι του Nerva! Ηταν μολις το 2009 οταν αγόρασα απο τον αιολο ενα 30λιτρο για να βάλω και καλα ενα clown fish...και δες τι εχετε φτιάξει! Οποτε οφείλω ενα μεγάλο ευχαριστω σε εσάς... Το ενυδρειο αυτο τελικα ειναι ενας καμβάς όπου σε κάθε μερος εχει βάλει ο καθένας σας είτε πρακτικά είτε θεωρητικά και γνωστικά την υπογραφή του! Σας εκτιμώ ολους μαζι και καθέναν ξεχωριστά.. Επανέρχομαι σύντομα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 17 Φεβρουαρίου 2014 #994 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 Και που'σαι ακόμα Βαλεντίνο!Άστο στον αυτόματο και θα δεις σε κανά χρόνο δεν θα μπαίνει χέρι μέσα!! Έτσι ακριβώς αισθάνομαι φιλαράκι κι εγώ για τον κύβο! Σχεδόν όλα τα κοράλλια είναι από το swap και από ανταλλαγές μεταξύ μας! Το ΑΖ καλώς ή κακώς είναι "καταδικασμένο" να μας κάνει καλύτερους χομπίστες και να μας φέρνει πιο κοντά! Φτου φτου και πάλι και κάνε ένα καλό (καλό λέμε) φωτογραφικό update με κανένα κοντινό να γουστάρουμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 17 Φεβρουαρίου 2014 Author #995 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 Φτου φτου και πάλι και κάνε ένα καλό (καλό λέμε) φωτογραφικό update με κανένα κοντινό να γουστάρουμε!!! To be continued... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 17 Φεβρουαρίου 2014 #996 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 To be continued... Άντε να δούμε με το τσιγκέλι στα βγάζουμε τα update! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 17 Φεβρουαρίου 2014 Author #997 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 Για να εχει σασπένς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 20 Φεβρουαρίου 2014 Author #998 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 Μια γενικη να εχετε μια ιδεα τι ακολουθεί.... Και παμε στο κυρίως πιάτο! Και μια καλλιτεχνική! Και μερικά πολύ ωραία κλικς!!! Αυτά εν ολίγοις! Τα λέμε συντομα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 20 Φεβρουαρίου 2014 Author #999 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 Πρέπει να έρθει μια σωστή φωτογραφική να τραβίξει μερικές σωστές φωτογραφίες...δεν αποτυπώνεται με compact φωτογραφικες ουτε με ipad αυτο που θα αποτυπωθει στου....Giovanni την φωτογραφική! χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 20 Φεβρουαρίου 2014 #1000 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 Πολυ τουμπανο=Πολλα μπραβο. :bow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος