toyomania8617 15 Δεκεμβρίου 2013 #951 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Φτου φτου σκορδα βαλε.................τελευταιο να ηταν αυτο που εχασες φιλαρακι,δεν πειραζει!!Παντως σκιζει η Reefαρα σου.............!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 15 Δεκεμβρίου 2013 #952 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Αρρώστεια είναι ρεεεεεεε!!!Οι σεριατοπόρες έχουν γεράσει!!χαχαχαχαχα!!Φτου φτου Βαλεντίνο είναι πανέμορφο!Ελπίζω να σε πετύχω σε διαγωνισμό!!!Ε ρε γέλιαααααααα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 15 Δεκεμβρίου 2013 Author #953 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Φτου φτου σκορδα βαλε.................τελευταιο να ηταν αυτο που εχασες φιλαρακι,δεν πειραζει!!Παντως σκιζει η Reefαρα σου.............!!! σευχαριστω πολυ κι απτο στομα σου και στου θεου ταυτι! λυπηθηκα μονο γτ αντε να ξαναβρεις τετοι κοραλλι εδω στου χουριο! μακαρι να ζησει το ενα κλαδακι που εμεινε... Αρρώστεια είναι ρεεεεεεε!!!Οι σεριατοπόρες έχουν γεράσει!!χαχαχαχαχα!!Φτου φτου Βαλεντίνο είναι πανέμορφο!Ελπίζω να σε πετύχω σε διαγωνισμό!!!Ε ρε γέλιαααααααα!!!!! χαχαχαχα οντως οι σεριες δινουν ταυτοτητα στο ενυδρειο...κι ετοιμαζω κατι καλο απο αυριο! ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΕΧΤΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΜΕ ΣΕΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ! χαχαχαχαχα Τεταρτη ανακαινιση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 15 Δεκεμβρίου 2013 #954 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Κοίτα που ένα ένα τα ξεφουρνίζεις!!!Τι θα κάνεις;Αλλαγή στον βράχο;Λέγεεεεε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 16 Δεκεμβρίου 2013 Author #955 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Δεεεεεεεεεεεεεεε λεεεεεεεεεες κουβεεεεεεεεεεεεεεντααααααααα Κρατάς κρυμμένα μυστικάαααααα και ντοκουμεεεεενταααααααα Χααχαχαχαχχααχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 16 Δεκεμβρίου 2013 #956 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Δεεεεεεεεεεεεεεε λεεεεεεεεεες κουβεεεεεεεεεεεεεεντααααααααα Κρατάς κρυμμένα μυστικάαααααα και ντοκουμεεεεενταααααααα Χααχαχαχαχχααχαχαχα οπως? χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 16 Δεκεμβρίου 2013 #957 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Με το νεοαποκτηθεν moonlight... οχι τπτ ιδιαιτερο... Επεσαν τα φωτα φιλαρακο μου... ελπιζω αυτη να σου αρκει! πανεμορφη φωτο τα σπαει το μπλε,μπορει να φταει το οτιδηποτε μην ανχωνεσε,τι γνωμη εχεις για το αλατι?γιατι 1024 και οχι 1025,1026? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 16 Δεκεμβρίου 2013 #958 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Αρρώστεια είναι ρεεεεεεε!!!Οι σεριατοπόρες έχουν γεράσει!!χαχαχαχαχα!!Φτου φτου Βαλεντίνο είναι πανέμορφο!Ελπίζω να σε πετύχω σε διαγωνισμό!!!Ε ρε γέλιαααααααα!!!!! ενδιαφερων αναμετρηση :bigemo_harabe_net-65: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 16 Δεκεμβρίου 2013 #959 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Βαλεντίνε μην κολλάς και σε εμένα αυτό το γαλάζιο το ίδιο έπαθε,του έχουν μείνει δυο άκρες με πολύποδες.Το παλεύει όμως.Η ακρο που φαίνεται από πίσω σου έχει σκουρήνει καθόλου; sent from iphone Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 16 Δεκεμβρίου 2013 Author #960 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Τελικα το κοραλλακι εγινε κάτασπρο μεχρι σημερα το πρωι!!! Τι πράμα ειναι αυτο το RTN ρε παιδια?! Μεσα σε λίγες ωρες?! Το αλάτι φάνηκε καλο...το μαγνησιο δεν μαρεσε που ηταν τοσο χαμηλό, αλλα θα αναμέτρηση στην επόμενη αλλαγη να το διασταύρωσω. Η γαρίδα που εχω το υποδέχτηκε με αλλαγη πουκαμισου. Σύμπτωση? ισως.... Η αλλαγη εγινε στα 1024 γιατι το ενυδρειο μου ειχε τσιμπήσει το 1026, οποτε ηταν επιτηδευμένο... Τωρα ειμαι στα 1025. Γρηγόρη το κοραλλι πήγαινε μια χαρα οσο το ειχα στον αραγωνίτη! Με το που το ανέβασα στο μπαλκόνι, μεσα σε 2,5 μερες μας άφησε! Η τρικολορ οχι δεν σκουρυνε...οπως την πήραμε ειναι...εσενα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 16 Δεκεμβρίου 2013 #961 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Λίγο....αλλά από πολύποδες μια χαρά sent from iphone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 16 Δεκεμβρίου 2013 #962 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Με το νεοαποκτηθεν moonlight... οχι τπτ ιδιαιτερο... Επεσαν τα φωτα φιλαρακο μου... ελπιζω αυτη να σου αρκει! :bigemo_harabe_net-111: :bigemo_harabe_net-111: :bigemo_harabe_net-111: :bigemo_harabe_net-111: :bigemo_harabe_net-111: :bigemo_harabe_net-111: Τα χαπια μου λεμε.... Υγ : Βαλε ρε συ απο τον αραγωνιτη της ΑΤΙ τι γνωμη εχεις? Εισαι ευχαριστημενος? Έγινε επεξεργασία 16 Δεκεμβρίου 2013 - Giovanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 16 Δεκεμβρίου 2013 #963 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Τελικα το κοραλλακι εγινε κάτασπρο μεχρι σημερα το πρωι!!! Τι πράμα ειναι αυτο το RTN ρε παιδια?! Μεσα σε λίγες ωρες?! Το αλάτι φάνηκε καλο...το μαγνησιο δεν μαρεσε που ηταν τοσο χαμηλό, αλλα θα αναμέτρηση στην επόμενη αλλαγη να το διασταύρωσω. Η γαρίδα που εχω το υποδέχτηκε με αλλαγη πουκαμισου. Σύμπτωση? ισως.... Η αλλαγη εγινε στα 1024 γιατι το ενυδρειο μου ειχε τσιμπήσει το 1026, οποτε ηταν επιτηδευμένο... Τωρα ειμαι στα 1025. Γρηγόρη το κοραλλι πήγαινε μια χαρα οσο το ειχα στον αραγωνίτη! Με το που το ανέβασα στο μπαλκόνι, μεσα σε 2,5 μερες μας άφησε! Η τρικολορ οχι δεν σκουρυνε...οπως την πήραμε ειναι...εσενα? Για πόσο καιρό το άφησες στον αραγωνιτη; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 17 Δεκεμβρίου 2013 Author #964 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 :bigemo_harabe_net-111: :bigemo_harabe_net-111: :bigemo_harabe_net-111: :bigemo_harabe_net-111: :bigemo_harabe_net-111: :bigemo_harabe_net-111: Τα χαπια μου λεμε.... Υγ : Βαλε ρε συ απο τον αραγωνιτη της ΑΤΙ τι γνωμη εχεις? Εισαι ευχαριστημενος? Γιάννη δεν ειναι της ΑΤΙ..της Grotech ειναι ο λεπτό κόκκος 2-3mm τα τσουβαλια απο τα μέρη μας. Μου αρέσει που δν καφετιζει ποτε...η διατομικη ειναι αναπόφευκτη φυσικά, αλλα οταν φύγει ειναι πολυ όμορφος ο αραγωνιτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 17 Δεκεμβρίου 2013 Author #965 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 Για πόσο καιρό το άφησες στον αραγωνιτη; 2 εβδομάδες ηταν στον αραγωνίτη πανω και δεν ειχε προβλημα, η έστω ετσι φαινόταν. Με το που το ανέβασα 15cm πιο πανω και πιο κοντά στην κυκλοφορία,μεσα σε 2 μερες έφυγε ολο! Δεν ξερω τι έφταιξε... Και ο gregog7 ειπε οτι και αυτόν δεν έκατσε καλα το ιδιο κοραλλι απο την ιδια αποικία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Δεκεμβρίου 2013 #966 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 2 εβδομάδες ηταν στον αραγωνίτη πανω και δεν ειχε προβλημα, η έστω ετσι φαινόταν. Με το που το ανέβασα 15cm πιο πανω και πιο κοντά στην κυκλοφορία,μεσα σε 2 μερες έφυγε ολο! Δεν ξερω τι έφταιξε... Και ο gregog7 ειπε οτι και αυτόν δεν έκατσε καλα το ιδιο κοραλλι απο την ιδια αποικία... για αυτο λενε ολοι παιξαι με την θεση πανω κατω και οταν το βρεις δεν το αλαζεις βεβαια εξαρτατε απο το κοραλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 5 Ιανουαρίου 2014 Author #967 Share 5 Ιανουαρίου 2014 Καλη χρονια λοιπον! Ευχομαι και με τη σειρα μου ολοι σας να ειστε υγιεις και να διαπρεπετε σε καθε τομεα της ζωης σας! Παμε το πρωτο update της χρονιας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 5 Ιανουαρίου 2014 Author #968 Share 5 Ιανουαρίου 2014 Επισης εδω και καιρο παιδευομαι με το χρωμα των κοραλλιων μου κι ιδιαιτερα με τα σκληρα (στις πιο πισω σελιδες υπαρχει ολο το ιστορικο)... Απο συνηθειες και ρουτινες δεν αλλαξα κατι, ισως λιγο ταισμα παραπανω...ισως να ελαττωσα και το reef plus ειδικα τωρα στις γιορτες. Αυτο που αλλαξα ηταν οι λαμπες μου. Ενω ειχα 2 ακτινικες, 1 fiji purple και 1 μολις μπλε, τις μπλε τις εκανα 3 και κρατησα 1 ακτινικη μονο για το εντονο χρωμα που δινει. Ειδικοτερα, στο μεσσαιο φωτιστικο εβαλα 2 μπλε μαζι. Το αποτελεσμα? Ακριβως κατω απο το μεσαιο φωτιστικο η ακροπορα εχει γινει καταπρασινη!!! Και η μοντιπορα digitata εχει παρει πλεον το κοκκινο που εβλεπα σε αλλους! Τριτη σε σειρα ερχεται η caulastrea που τα πανω κεφαλια της, που τα βαρουσαν οι λαμπες κατακεφαλα ηταν ξεθωροασπρα. Πλεον οπως φαινεται και στη φωτο (εκεινη τη ζαλιστικη) ολα τα κεφαλια εχουν το φυσιολογικο χρωμα του κοραλλιου. Συνεπως δεν μπορω παρα να οδηγηθω στο συμπερασμα οτι λογω της αλλαγης στον φωτισμο επηλθε και η αλλαγη στα χρωματα μου... Ισως να φυγει και η τελευταια ακτινικη και να μπει μια coral plus....θα δουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 5 Ιανουαρίου 2014 #969 Share 5 Ιανουαρίου 2014 Εεεεεεεεεεεε!!!ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!! ΔΕΝ τα στήνω μαζί σου...ΤΕΛΟΣ!χαχαχαχαχα!!Απίστευτη ανάπτυξη το θηρίο ρε Βαλεντίνο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 5 Ιανουαρίου 2014 #970 Share 5 Ιανουαρίου 2014 Φα ντα στι κοοοοοοοοοοοοο πολυ ωραια τα ζωντανα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 5 Ιανουαρίου 2014 #971 Share 5 Ιανουαρίου 2014 Επισης εδω και καιρο παιδευομαι με το χρωμα των κοραλλιων μου κι ιδιαιτερα με τα σκληρα (στις πιο πισω σελιδες υπαρχει ολο το ιστορικο)... Απο συνηθειες και ρουτινες δεν αλλαξα κατι, ισως λιγο ταισμα παραπανω...ισως να ελαττωσα και το reef plus ειδικα τωρα στις γιορτες. Αυτο που αλλαξα ηταν οι λαμπες μου. Ενω ειχα 2 ακτινικες, 1 fiji purple και 1 μολις μπλε, τις μπλε τις εκανα 3 και κρατησα 1 ακτινικη μονο για το εντονο χρωμα που δινει. Ειδικοτερα, στο μεσσαιο φωτιστικο εβαλα 2 μπλε μαζι. Το αποτελεσμα? Ακριβως κατω απο το μεσαιο φωτιστικο η ακροπορα εχει γινει καταπρασινη!!! Και η μοντιπορα digitata εχει παρει πλεον το κοκκινο που εβλεπα σε αλλους! Τριτη σε σειρα ερχεται η caulastrea που τα πανω κεφαλια της, που τα βαρουσαν οι λαμπες κατακεφαλα ηταν ξεθωροασπρα. Πλεον οπως φαινεται και στη φωτο (εκεινη τη ζαλιστικη) ολα τα κεφαλια εχουν το φυσιολογικο χρωμα του κοραλλιου. Συνεπως δεν μπορω παρα να οδηγηθω στο συμπερασμα οτι λογω της αλλαγης στον φωτισμο επηλθε και η αλλαγη στα χρωματα μου... Ισως να φυγει και η τελευταια ακτινικη και να μπει μια coral plus....θα δουμε! Άντε να δω με τα led εγώ τι χρώμα θα βγάλω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 5 Ιανουαρίου 2014 #972 Share 5 Ιανουαρίου 2014 Βαλε δυο θα σου πω οτι το ενυδρειο τα σπαει και 2ον καλη χρονια με υγεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 5 Ιανουαρίου 2014 #973 Share 5 Ιανουαρίου 2014 Πολύ όμορφο να το χαίρεσαι φιλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmarbel 5 Ιανουαρίου 2014 #974 Share 5 Ιανουαρίου 2014 ξεκινάει δυνατά η χρονιά....εντυπωσιακή εξέλιξη...ΜΠΡΑΒΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fmnstr 5 Ιανουαρίου 2014 #975 Share 5 Ιανουαρίου 2014 Υπέροχο.. Καλη χρόνια φιλε μου. Προβλέπεται δυνατή χρόνια και για το ενυδρειο σου. Χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με το φωτισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος