vales_red 4 Ιουλίου 2013 Author #551 Share 4 Ιουλίου 2013 Αρχίζει και γίνετε πραγματικό στολίδι το ενυδρείο σου.... Μπράβο.... Να το χαίρεσαι φίλε μου !!! Πολύ όμορφο !!! Και Χαίρομαι που ολο αυτο ειναι δημιούργημα μιας φιλίας! 6χερια, 3 μεράκια! Σας ευχαριστω και παλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 4 Ιουλίου 2013 #552 Share 4 Ιουλίου 2013 Την Θεά Κάλι φώναξες και το στήσατε? χε χε χε ...άσε ξέρω ξέρω, σε τέτοια μάνες είναι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 4 Ιουλίου 2013 #553 Share 4 Ιουλίου 2013 Τωρα θέλω να πιω και γω καφέ!! Αρέ ξενιτιά!! Τα ζοαθακια πάνω στο αραγονιτη θα τα αφήσεις τελικα; Πάρε και το σεξγκουτατα και μετα να τα ψάχνεις στον πάτο. Με τον ψιλό αραγονιτη είσαι ευχαριστημένος; Ολα καλα σου πανε μην φοβάσαι τίποτα. Δόξα το Θεό που οι τρεις φίλοι έχουν έξι χέρια!! Φανταζεσαι να είχαν εφτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 5 Ιουλίου 2013 Author #554 Share 5 Ιουλίου 2013 Την Θεά Κάλι φώναξες και το στήσατε? χε χε χε ...άσε ξέρω ξέρω, σε τέτοια μάνες είναι !!! χαχαχαχαχα! Μανες και πατερες μαζι! Τωρα θέλω να πιω και γω καφέ!! Αρέ ξενιτιά!! Τα ζοαθακια πάνω στο αραγονιτη θα τα αφήσεις τελικα; Πάρε και το σεξγκουτατα και μετα να τα ψάχνεις στον πάτο. Με τον ψιλό αραγονιτη είσαι ευχαριστημένος; Ολα καλα σου πανε μην φοβάσαι τίποτα. Δόξα το Θεό που οι τρεις φίλοι έχουν έξι χέρια!! Φανταζεσαι να είχαν εφτά Οταν ερθεις με το καλο θα το δεις δασος (λεμε τωρα!!!) Το κακο ειναι οτι μπροστα σε τετοια θαλασσα ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΦΡΑΠΕΔΑΡΑ κι οχι ζεστο νες! Αν μου ερθεις Οκτωβριο τι να σε κανω?! α ζωανθακια θα κολληθουν σε τρυπες στα βραχια... Εψαχνα να βρω καμια πλακα μικρη να μπουν πανω και να την βαφτισω ζωανθόκαμπος, αλλα δεν βρηκα στα μετρα μου...Δεν εψαξα και πολυ... Σεξγκουτατα ειχα αλλα απο δικη μου χαζομαρα (εβγαλα το πλαστικο καλυμμα απο μια αντλια) πηγε και ειδε απο πολυ κοντα πως γυρναει η προπελα....και το εχασα αδικα! Δεν εχω κατι να μου ανακατευει το βυθο πλεον... Ειδα κατι προσφορες σε ενα καλο καταστημα Αθηνας, τρομερες τιμες...αλλα δεν μπορω να συμπληρωσω παραγγελια 100Ε σε ζωντανα προς το παρον. Οποτε το αφηνω οπως ειναι για Σεπτεμβρη! Ο ψιλος αραγωνιτης τα σπαει! Να σαι καλα που επεμενες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 5 Ιουλίου 2013 #555 Share 5 Ιουλίου 2013 σε ποιο κατάστημα;Αν θες το παίρνω και στο στέλνω με κτελ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 5 Ιουλίου 2013 #556 Share 5 Ιουλίου 2013 Τα κοραλλια (μερικα) μπηκαν στη θεση τους.... Με στεναχωρουν 2 κοραλλια, μια Milepora του KostasKappa και μια Tricolor Acro του PanagiotisCR7... δεν τις βλεπω καλα...ενω οταν τις ειχα στον αραγωνιτη πανω ηταν καλυτερα!.... θα δουμε... και για να σας προλαβω!!!! FTSSSSSSSSSSSS :bigemo_harabe_net-122: βαλε πανεμορφο φιλε ειδικα τα ζοατα σπανε να το χαιρεσε φιλο και να γινει τουμπανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 5 Ιουλίου 2013 #557 Share 5 Ιουλίου 2013 Άντε πάλι τώρα το είδα.....Formosa σου έστειλα φιλαράκι!!Μην μου την βαφτίζεις μιλεπόρα!!!ο καβούρης την προσέχει ή να φωνάξω τον μπόμπ;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 5 Ιουλίου 2013 Author #558 Share 5 Ιουλίου 2013 Άντε πάλι τώρα το είδα.....Formosa σου έστειλα φιλαράκι!!Μην μου την βαφτίζεις μιλεπόρα!!!ο καβούρης την προσέχει ή να φωνάξω τον μπόμπ;;;;;; Και παλια παλι μιλεπορα την ειπα...χαχαχα... τωρα ανεβηκε ψηλα. ο μυθραξ δν συχναζει εκει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 6 Ιουλίου 2013 #559 Share 6 Ιουλίου 2013 Και παλια παλι μιλεπορα την ειπα...χαχαχα... τωρα ανεβηκε ψηλα. ο μυθραξ δν συχναζει εκει... Εεε γι'αυτό δεν γουστάρει.....έχασε την "συντροφιά" της!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 22 Ιουλίου 2013 Author #560 Share 22 Ιουλίου 2013 Κι εκει που νομιζεις οτι τα εχεις λυσει ολα και το ενυδρειο δεν χρειαζεται τιποτα επιπλεον, εκει που εχεις βαλει χρονοδιακοπτη πινακα για να ανοιγει το aircondition 3 ωρες την ημερα για να κραταει δροσερο το σπιτι, εκει που εχεις γεμισει την αναπληρωση για να βγαλει 6μερες σε αυτοματο πιλότο, εκει που εχεις βαλει και καποια αγαπημενα ψαράκια και λες ότι εκλεισες για αρκετο καιρό, έφυγε η διατομικη και το κυανο.... ΕΡΧΕΤΑΙ ο γ#@μω Murphy και σου τα αλλαζει ολα! Μπηκαν 5 chromis και 2 Sexgutatta ξανα! Το ενα Chromis εφτασε νεκρο, το ενα πλαγιαζε και τα 3 ηταν ντουρα! Την επομενη μερα πεθαινει το δευτερο που πλαγιαζε και το ενα απο τα τρια ντουρα γινεται τροφη για την boxer schrimp... Λεω εμειναν 2...δεν πειραζει... Μετα απο μια μερα, πανε κι αυτα! Εξαφανιζολ εντελως ασχετο κι ακυρο! Δεν τα βρηκα ποτε! Ενω κολυμπουσαν κανονικοτατα, την επομενη μερα το πρωι δεν τα βρηκα...Πανε 5 chromis (στην ουσια 4 που μπηκαν στο ενυδρειο) μεσα σε 3μερες! Τα sexgutatta ουτε λογος...Μια βδομαδα και δεν εχουν φανει...Βλεπω μονο μια ουρα κατω απο εναν βραχο. Ελπιζω να ειναι εστω το ενα ζωντανο. Φευγω για τριημερο, εχοντας κανει τα παραπανω...aircodition ON, Αναπληρωση FULL... Γυρναω σπιτι κι ακουω κατι να αφριζει... Το ενυδρειο βρωμαει... ανοιγω ντουλαπι βλεπω την αντλια επιστροφης να ειναι καλυμμενη 3cm με νερο... Τι εχει γινει? Ειχα κανει ενα DIY Tube Holder για Mg Ca Kh A/O. Η αντιστροφη οσμωση ομως οταν πηγε να δωσει νερο, απο την πιεση βγηκε απο την τρυπα του holder και μπηκε μεσα στο δοχειο την αναπληρωσης. Με αποτελεσμα να ρουφαει και να δινει στο ιδιο διαμερισμα, κι η εξατμιση να παιζει το δικο της παιχνιδι.... Η επιστροφη ειχε ξενερισει εντελως κι ανεβαζε μονο αφρο...Ευτυχως στα 300λιτρα, τα 15λιτρα που εξατμιστηκαν δεν πειραξαν την αλατοτητα. Ομως ο αφρος που εμπαινε στο ενυδρειο μαλλον πειραξε το canary wrasse (Halichoeres chrysus) το οποιο βρηκα κι αυτο νεκρο και να το μεζεδιαζουν τα nassarius. Λυπηθηκα παρα πολυ καθως το ειχα 2 χρονια σχεδον κι ειχε τελικο μεγεθος... Τι να πει κανεις... Συμβαινουν κι αυτα...αλλα οχι ολα μαζι ρε Murphy! Ασε μας να ανασανουμε λιγακι και να χαρουμε το reefακι μας που με τοσο κοπο φτιαξαμε! Και ολα αυτα, ΠΑΝΤΑ,........μα ΠΑΝΤΑ.....οταν λειπεις απο το σπιτι! Σειρα εχουν τα sexguttata... Δεν τα βλεπω ακομα...3η βδομαδα κρυμμενα?! Απο Σεπτεμβρη θα αρχισω να προσθετω ψαρακια. Ισως εφταιξε η θερμοκρασια για τα Chromis (Ηρθαν απο Αθηνα) μεχρι τοτε θα μετραω απωλειες... επισης θελω να σας κανω μια ερωτηση κι οποιος ξερει 100% απανταει. Ενα κλιματιστικο 12000 BTU 1000W ψυξη, αν καιει 3 ωρες την ημερα ποσο καει σε χρηματα τη μερα? ΤΟ εχω στους 24βαθμους κελσιου και το σπιτι ειναι 65τμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 22 Ιουλίου 2013 #561 Share 22 Ιουλίου 2013 Βαλε καταρχην στεναχωρηθηκα πολυ με αυτο που σου συνεβει η αληθεια ειναι οτι ολα συμβαινουν οταν λειπεις απο το σπιτι,ευτυχος φιλε μου που δεν εχασες τιποτα αλλο,τωρα για το aircodition θα σου πω την δικια μου εμπειρια πριν 3 χρονια που δεν ειχα ψυξη δουλευα και εγω το δικο μου.18000 btu ως εξης,εκλεινα παραθυρα και πορτες και αφηνα στο χωρο το ενυδρειο μονο.το αναβα απο το πρωι στους 26 στο αυτοματο,και δεν ειχα κανενα προβλημα ολο το καλοκαιρι.με τις τιμες τις.........α; της δεη τοτε +την χρηση ψηξης του σπιτιου την υπολοιπη ημερα δεν πληρωσα παραπανω απο 100 ,150 ευρω επιπλεον του λογαριασμου μου,ελπιζω να βοηθησα ,το δικο μου ειναι inverter.,και σταματαγε οταν επιανε την θερμοκρασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 22 Ιουλίου 2013 Author #562 Share 22 Ιουλίου 2013 Σευχαριστω Νικο! Ευτυχως δεν εχασα τιποτα αλλο...αλλα ηδη εχω χασει πολλα.... 4 κρομις 1 canary wrasse και 2 αφαντα sexgutatta... οσο για το aircondition, εγω το ειχα στους 24 οποτε δουλευε στανταρ 3 ωρες καθε μερα. Δεν υπαρχει μια εξισωση να δω ποσο κοστιζει? Αν ειναι δλδ 1000W... σε μια ωρα καιει μια κιλοβατωρα. δλδ τη μερα 3 κιλοβατωρες. Ποσο παει η κιλοβατωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 22 Ιουλίου 2013 #563 Share 22 Ιουλίου 2013 για δες http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=38049 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 22 Ιουλίου 2013 Author #564 Share 22 Ιουλίου 2013 θα το ελεγξω το πρωι οταν βρω κι εναν λογαριασμο ΔΕΗ για να δω κοστος κιλοβατωρας... Ευχαριστω Νικολη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 1 Αυγούστου 2013 #565 Share 1 Αυγούστου 2013 Καμιά φωτογραφιούλα θα δει το ματάκι μας....;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 1 Αυγούστου 2013 Author #566 Share 1 Αυγούστου 2013 Εσυ έχεις να μας μιλήσεις κανα μηνα και με τη μια ζητάς φωτογραφία;! Πρώτα συστήνεται ο κόσμος... Ξεκινα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 1 Αυγούστου 2013 #567 Share 1 Αυγούστου 2013 Ναι καλησπέρα σας....λέγομαι kostaskappa,ηρέμησα και θα ήθελα να δω το ενυδρείο σας.Είμαι μεγάλος fan σας (τρομάρα σου) και ανυπομονώ να δω πως πάει η ''γυάλα'' σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 1 Αυγούστου 2013 #568 Share 1 Αυγούστου 2013 Δεν μας κανετε κυριε ειμαστε κλειστα σήμερα... απο αυριο παλι αλλα θα εχει αντιτιμο 20 ευρω per view Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 1 Αυγούστου 2013 #569 Share 1 Αυγούστου 2013 Όμορφο ενυδρείο έκανες φίλε, οι απώλειες είναι μες το παιχνίδι, δυστυχώς. Για τις απώλειες μήπως ευθύνεται η boxer; την έχω δει να πιάνει ψαράκια μπροστά και τα έσωσα στο παρά πέντε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 2 Αυγούστου 2013 Author #570 Share 2 Αυγούστου 2013 Ναι καλησπέρα σας....λέγομαι kostaskappa,ηρέμησα και θα ήθελα να δω το ενυδρείο σας.Είμαι μεγάλος fan σας (τρομάρα σου) και ανυπομονώ να δω πως πάει η ''γυάλα'' σας! Καλησπερα φιλαρακι! Μας ελειψες! Η γυαλα παει σχετικα καλά... Φωτογραφικο υλικο ισως το απογιομα! Δεν μας κανετε κυριε ειμαστε κλειστα σήμερα... απο αυριο παλι αλλα θα εχει αντιτιμο 20 ευρω per view Ρε μην τον αποπαιρνεις...ενα μηνα καναμε να τον δουμε! Όμορφο ενυδρείο έκανες φίλε, οι απώλειες είναι μες το παιχνίδι, δυστυχώς. Για τις απώλειες μήπως ευθύνεται η boxer; την έχω δει να πιάνει ψαράκια μπροστά και τα έσωσα στο παρά πέντε. Σευχαριστω φιλε μου... Η boxer εδω και καιρο με βαζει σε σκεψεις...δεν ξερω. Την επιασα να τρωει μια χρωμιδα, αλλα δεν την ειδα να την πιανει. Κι εκει που καβατζωνεται και "κοιμαται" ειναι αρκετα χαμηλα απο την επιφανεια του νερου που κολυμπουσαν τα chromis. Δυστυχως και τα 2 sexgutatta που περιμενα να βγουν κατω απο τα βραχια, πλεον δεν τα βλεπω ουτε εκει. Μα τι κω#@#ψαρο ειναι αυτο ρε παιδι μου? Αγορασα 2 γιαυτο το λογο! Για να ζησει το ενα, κι οπως μπηκε το ενα κατω απο το βραχο, μπηκε και το αλλο. Ουτε το'να βγηκε ουτε τ'αλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 2 Αυγούστου 2013 #571 Share 2 Αυγούστου 2013 Στο λέω αυτό γιατί η boxer κυνηγάει την νύχτα όταν όλα τα υπόλοιπα κοιμούνται. Αν τα ψάρια είναι στρωμένα και δυνατά είναι πιο δύσκολο να τα επιτεθεί. Εγώ την έχω δει να πιάνει ψάρι σχεδόν ίδιο με το μέγεθός της ψάρι ήταν αυτό http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=15+38+1117&pcatid=1117 Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 2 Αυγούστου 2013 #572 Share 2 Αυγούστου 2013 (edited) Καλησπερα φιλαρακι! Μας ελειψες! Η γυαλα παει σχετικα καλά... Φωτογραφικο υλικο ισως το απογιομα! Ρε μην τον αποπαιρνεις...ενα μηνα καναμε να τον δουμε! Σευχαριστω φιλε μου... Η boxer εδω και καιρο με βαζει σε σκεψεις...δεν ξερω. Την επιασα να τρωει μια χρωμιδα, αλλα δεν την ειδα να την πιανει. Κι εκει που καβατζωνεται και "κοιμαται" ειναι αρκετα χαμηλα απο την επιφανεια του νερου που κολυμπουσαν τα chromis. Δυστυχως και τα 2 sexgutatta που περιμενα να βγουν κατω απο τα βραχια, πλεον δεν τα βλεπω ουτε εκει. Μα τι κω#@#ψαρο ειναι αυτο ρε παιδι μου? Αγορασα 2 γιαυτο το λογο! Για να ζησει το ενα, κι οπως μπηκε το ενα κατω απο το βραχο, μπηκε και το αλλο. Ουτε το'να βγηκε ουτε τ'αλλο... Vale κλαιω ρε φιλε απο τα γελια.Πως το πεταξες χωρις προειδοποιηση αυτο ΥΓ1 Αν με ρωτουσες θα σου ελεγα να παρεις τρια φιλε.Το ενα να ειναι μακρυτερο,γιατι τα αλλα δυο οπως και εσυ θα καταλαβες ηταν αρ.... ΥΓ2 Το ενυδρειο φυσικα φυσαει Έγινε επεξεργασία 2 Αυγούστου 2013 - clooyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 2 Αυγούστου 2013 Author #573 Share 2 Αυγούστου 2013 Vale κλαιω ρε φιλε απο τα γελια.Πως το πεταξες χωρις προειδοποιηση αυτο ΥΓ1 Αν με ρωτουσες θα σου ελεγα να παρεις τρια φιλε.Το ενα να ειναι μακρυτερο,γιατι τα αλλα δυο οπως και εσυ θα καταλαβες ηταν αρ.... ΥΓ2 Το ενυδρειο φυσικα φυσαει χαχαχαχαχαχαχσαχαχαχαχαχαχαχα! Σειρα σου εεε?!! χαχαχαχαχα Ερχεται update μιας και ειμαι σπιτι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 2 Αυγούστου 2013 #574 Share 2 Αυγούστου 2013 (edited) Άντε πασά μου....εγώ θα αργήσω να κάνω,γιατί αν δεις τώρα φωτογραφία του θα κλάψεις...και μαζί σου κι εγώ! Έγινε επεξεργασία 2 Αυγούστου 2013 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 2 Αυγούστου 2013 Author #575 Share 2 Αυγούστου 2013 (edited) Ελπιζω η αναμονη να σε δικαιωσει φιλαρακι... Must see σε 720p! Έγινε επεξεργασία 2 Αυγούστου 2013 - vales_red Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος