vales_red 24 Ιουνίου 2013 Author #526 Share 24 Ιουνίου 2013 Στρατο, προσεχε τη μεση σου με τοσες υποκλισεις! Με τιμας βεβαια!!! Τωρα για το κοραλλακι...ειναι τραχια η επιφανεια του και εχει καφε πορτοκαλοκκοκινα χρωματα! Να το κρατησω? Σαν SPS μου μιαζει... σαν montipora αλλα πολυ λεπτο σωμα εχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 24 Ιουνίου 2013 #527 Share 24 Ιουνίου 2013 Είναι ίδιο ακριβώς πράμα με την δικιά μου leptoceris νομίζω αλλά με διαφορετικό χρώμα!sps θεωρείτε νομίζω!Βάλτο μέσα με τις πάντες! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventouras 2 Ιουλίου 2013 #528 Share 2 Ιουλίου 2013 πραβο φίλε παραπολι ωραίο τελικά αυτό πουλεναι τα καλά αρώματα πενου σαι μικρο πουκαλι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 2 Ιουλίου 2013 Author #529 Share 2 Ιουλίου 2013 πραβο φίλε παραπολι ωραίο τελικά αυτό πουλεναι τα καλά αρώματα πενου σαι μικρο πουκαλι Σευχαριστω φιλαρακι!!! Μακαρι να βγει το καλοκαιρι αναιμακτο! Αυριο μεθαυριο ακολουθει κι ενα μικρο update καθως κολλησα μερικα κοραλλια στη θεση τους ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 2 Ιουλίου 2013 #530 Share 2 Ιουλίου 2013 Απολογισμος? Ποσα φραγκ ??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 2 Ιουλίου 2013 Author #531 Share 2 Ιουλίου 2013 Ο Μυθραξ φραγκαρει μονος του την σεριατοπορα της βιτρινας...οπου δεν χωραει να μπει κλαδευει ο μακακας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 2 Ιουλίου 2013 #532 Share 2 Ιουλίου 2013 Παρε καβουρα...να δεις καλο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 2 Ιουλίου 2013 Author #533 Share 2 Ιουλίου 2013 Να δουν καλο οι φίλοι σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 2 Ιουλίου 2013 #534 Share 2 Ιουλίου 2013 :-* Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 4 Ιουλίου 2013 Author #535 Share 4 Ιουλίου 2013 Τα κοραλλια (μερικα) μπηκαν στη θεση τους.... Με στεναχωρουν 2 κοραλλια, μια Milepora του KostasKappa και μια Tricolor Acro του PanagiotisCR7... δεν τις βλεπω καλα...ενω οταν τις ειχα στον αραγωνιτη πανω ηταν καλυτερα!.... θα δουμε... και για να σας προλαβω!!!! FTSSSSSSSSSSSS Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmarbel 4 Ιουλίου 2013 #536 Share 4 Ιουλίου 2013 μπράβο μπράβο..όλα super Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 4 Ιουλίου 2013 Author #537 Share 4 Ιουλίου 2013 Ποσο ενταξει ατομο εισαι ρε Παναγιωτακο!!?? Μια διορθωση! Την tricolore acro μου την χαρησε το γειτονακι μου ο Χρησταρας! Ολόκληρη ιστορία, αλλα τα πραματα πρεπει να λεγονται με το ονομα τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Ιουλίου 2013 #538 Share 4 Ιουλίου 2013 Βαλεντινο το ενυδρειο σου ειναι εξαιρετικο.Να το χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 4 Ιουλίου 2013 #539 Share 4 Ιουλίου 2013 Φτου φτου σκόρδα φιλαράκι!Πολύ όμορφο και καθαρό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 4 Ιουλίου 2013 #540 Share 4 Ιουλίου 2013 Πανεμορφο το ενυδρειο σου, αξιοζηλευτο, Μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 4 Ιουλίου 2013 #541 Share 4 Ιουλίου 2013 Πολυ όμορφο να το χαίρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 4 Ιουλίου 2013 Author #542 Share 4 Ιουλίου 2013 Βαλεντινο το ενυδρειο σου ειναι εξαιρετικο.Να το χαιρεσαι Ευχαριστω Στρατο φιλαρακι! Ειδες τα παιδια σου?! Φτου φτου σκόρδα φιλαράκι!Πολύ όμορφο και καθαρό! Εσυ μη μιλας! Προδοτη!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 4 Ιουλίου 2013 #543 Share 4 Ιουλίου 2013 Γεια σου Βαλεντίνε μαστορα!!!!! Θελω να πιω καφε μπροστά στο ενυδρειο σου.... ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΠΙΑ??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 4 Ιουλίου 2013 Author #544 Share 4 Ιουλίου 2013 Χαιρομαι που συμμεριζεστε τη χαρα μου! Καμια ιδεα για προσθηκη? Πρεπει να μπει Salaria, Sexgutata και Χαβανεζα! Και ενας κυκλοφορητης με wave απεναντι απο την vortech! Κατι αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 4 Ιουλίου 2013 #545 Share 4 Ιουλίου 2013 (edited) Κυκλοφορητή με wave θα έχω οσονούπω...υπομονή! Χαβανέζα εννοείς yellow;Και που ξέρεις ότι θα είναι θυληκό;;;θα το ψαχουλέψεις ρε ανώμαλε;;;χαχαχαχαχα! Έγινε επεξεργασία 4 Ιουλίου 2013 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 4 Ιουλίου 2013 Author #546 Share 4 Ιουλίου 2013 Γεια σου Βαλεντίνε μαστορα!!!!! Θελω να πιω καφε μπροστά στο ενυδρειο σου.... ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΠΙΑ??????? κερναω αυριο!! Κυκλοφορητή με wave θα έχω οσονούπω...υπομονή! Χαβανέζα εννοείς yellow;Και που ξέρεις ότι θα είναι θυληκό;;;θα το ψαχουλέψεις ρε ανώμαλε;;;χαχαχαχαχα! τον τζεμπαο εχω στο μυαλο μ...αλλα οχι το δικο σου!!! σαν το δικο σ...να χουμε το ιδιο...ε φιλαρακι?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 4 Ιουλίου 2013 #547 Share 4 Ιουλίου 2013 (edited) Άντε να δούμε τα μαγικά σου...!Αν πάντως δεν τα καταφέρω με τον κύβο,θα πάρεις την δικιά μου.- ΥΓ.Για την χαβανέζα δεν μου έλυσες την απορία! Έγινε επεξεργασία 4 Ιουλίου 2013 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 4 Ιουλίου 2013 Author #548 Share 4 Ιουλίου 2013 Άντε να δούμε τα μαγικά σου...!Αν πάντως δεν τα καταφέρω με τον κύβο,θα πάρεις την δικιά μου.- ΥΓ.Για την χαβανέζα δεν μου έλυσες την απορία! .- ........ τη χαβανεζα θα τησ πω αλοχα κι αν μου πει τι αλοχα ρε φιλαρα? τοτε ειναι αρσενικος! χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 4 Ιουλίου 2013 #549 Share 4 Ιουλίου 2013 Αρχίζει και γίνετε πραγματικό στολίδι το ενυδρείο σου.... Μπράβο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 4 Ιουλίου 2013 #550 Share 4 Ιουλίου 2013 Να το χαίρεσαι φίλε μου !!! Πολύ όμορφο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος