Jump to content

Valerimless Reef

vales_red

Recommended Posts

Φτιάχνουν φωλιά τρύπα; Δεν τα ξέρω καθόλου σαν συμπεριφορά και θα ηρεμουσα αν ήξερα την συμπεριφορά τους... Η σαλιαρα που είχα ποτέ δν έφτιαχνε φωλιά...όπου ναναι την έβγαζε...

Ελεύθερο camping;

:bigemo_harabe_net-74:

Φτιάχνουν φωλιά τρύπα; Δεν τα ξέρω καθόλου σαν συμπεριφορά και θα ηρεμουσα αν ήξερα την συμπεριφορά τους... Η σαλιαρα που είχα ποτέ δν έφτιαχνε φωλιά...όπου ναναι την έβγαζε...

Μόνο 1? Σε όλο το ενυδρείο.

Καμία σχέση με τις σαλιάρες.

Ελεύθερο camping;

:bigemo_harabe_net-74:

Κάπως έτσι... :bigemo_harabe_net-64:

Φαντάσου τις πρώτες μέρες που δεν το έβλεπα, καταλάβαινα που ήταν γιατί έτρωγε την άμμο και έβλεπα μέσα απο τις τρύπες να βγαίνουν detritus.

Θα δουμε απο αυριο αν εμφανιστει!

Εδω ενας απο τους 2 μυθρακες που εχω...Οι φωτο τον αδικουν! Η στολη του γυαλιζει καταπρασινο!!!

c2fb0133833da201572951cff4bdfa67_zpsbdca

72578ad326bc38ea973fe6b2f9c1f24f_zps894c

Και εγώ είχα μέρες να δω τα nassarius,μόλις τώρα έκλεισα κυκλοφορία και τάισα κοραλλια βγήκαν και τα ζόμπι....

Το κόλπο για να μην σκάβει όπου να ναι,είναι να του βάλεις ένα βραχάκι μικρότερο από την γροθια σου πάνω σε μικρές πετρούλες και αυτός θα το διαμορφώσει όπως θέλει

Πάνο ποιο γκόμπι έχεις;Το puellaris και εμένα έσκαβε σαν παλαβό...το sexguttata μόνο μια τρύπα έκανε....

Και εγώ είχα μέρες να δω τα nassarius,μόλις τώρα έκλεισα κυκλοφορία και τάισα κοραλλια βγήκαν και τα ζόμπι.... Το κόλπο για να μην σκάβει όπου να ναι,είναι να του βάλεις ένα βραχάκι μικρότερο από την γροθια σου πάνω σε μικρές πετρούλες και αυτός θα το διαμορφώσει όπως θέλει Πάνο ποιο γκόμπι έχεις;Το puellaris και εμένα έσκαβε σαν παλαβό...το sexguttata μόνο μια τρύπα έκανε....

To puellaris έχω, αλλά πάνω κάτω τα ίδια κάνουν.

Είναι λίγο χαμάλης, αλλά κάνει καλή δουλειά!

Εμένα το watchman είχε κάνει ένα ενυδρείο άνω κάτω από το σκάψιμο.....μιλάμε για σημεία bare bottom και σημεία με 20+ πόντους άμμου!Του έβαλα κι εγώ χοντρόκοκκο και τώρα κάθετε φρόνιμα!! ;)

Και εγώ είχα μέρες να δω τα nassarius,μόλις τώρα έκλεισα κυκλοφορία και τάισα κοραλλια βγήκαν και τα ζόμπι.... Το κόλπο για να μην σκάβει όπου να ναι,είναι να του βάλεις ένα βραχάκι μικρότερο από την γροθια σου πάνω σε μικρές πετρούλες και αυτός θα το διαμορφώσει όπως θέλει Πάνο ποιο γκόμπι έχεις;Το puellaris και εμένα έσκαβε σαν παλαβό...το sexguttata μόνο μια τρύπα έκανε....

To puellaris έχω, αλλά πάνω κάτω τα ίδια κάνουν.

Είναι λίγο χαμάλης, αλλά κάνει καλή δουλειά!

Αν κάποια στιγμή βάλεις για οποιοδήποτε λόγο άλλο,πάρε sexguttata.Πολύ πιο προσεκτικό και σκάβει λιγότερο...στάνταρ

Ναι! Φτιάχνουν φωλιά τρύπα Βαλεντίνε!

Μην ανησυχείς, θα τον δεις τις επόμενες μέρες!

Ο δικός μου έφτιαξε μια χαρά την φωλιά του και όταν κουράζετε να μασαει την αράζει εκεί μέσα!

Κάνουν τίποτα?

Ολη μέρα τσιμπανε. Δεν τα έχω δει να τρώνε bubble, γιατι κατα τη μετάγγιση αφαιρέσαμε όλες τις εστίες. Βλέπουμε...

Ναι! Φτιάχνουν φωλιά τρύπα Βαλεντίνε!

Μην ανησυχείς, θα τον δεις τις επόμενες μέρες!

Ο δικός μου έφτιαξε μια χαρά την φωλιά του και όταν κουράζετε να μασαει την αράζει εκεί μέσα!

Θα χαρώ όταν τον δώ, όχι για τα 12Ε αλλα γιατι έχω χροοοονια να χάσω ζωντανό κ ειναι μούρη ο ατιμος...και για τη δουλειά που θααααα κάνει αααααν κάνει...

Θα χαρώ όταν τον δώ, όχι για τα 12Ε αλλα γιατι έχω χροοοονια να χάσω ζωντανό κ ειναι μούρη ο ατιμος...και για τη δουλειά που θααααα κάνει αααααν κάνει...

Αν ζει, που θα ζει….θα κάνει….

Μόλις ταΐσεις και του μυρίσει τροφή το πιθανότερο είναι να ξεμυτίσει!

Τι έγινε με το ψαράκι;

Ξεμύτισε;

Στην τρυπα κατω απο την πετρα φαινεται το κεφαλι του Παναγιωτη.

Βαλε δωσ του λιγο χρονο να συνηθισει :)

Στην τρυπα κατω απο την πετρα φαινεται το κεφαλι του Παναγιωτη.

Βαλε δωσ του λιγο χρονο να συνηθισει :)

Μάτι αετού!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...