Jump to content

Valerimless Reef

vales_red

Recommended Posts

Πολλα μπραβο φιλαρακι εξαιρετικο το στησιμο ειδικα μολις αρχισουν τα κοραλια να μεγαλωνουν θα δειξει πολυ αλλιως εφοσον καθετε το κοραλι στην αμμο μην το πειραξεις ευχομαι ο βυθος σου να γινει οπως τον φανταζεσε

Δεν εχει κατι νεο να δειτε βρε! Αλλα αφου το θεεετεεε ....

Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια! Ορεστη, με αυτους που εμπλεξα κοιτα τι επαθα!!!

Σημερα μπηκε και μια Sexgutatta....επι 2 ωρες δεν ελεγε να κατεβει στον αραγωνιτη. Ολο επαιζε στο χειλος του γκρεμου... Μετα το 2ωρο κατεβηκε προς τα κατω, αλλα δεν ξεκινησε τη δουλεια ακομα... Αντε να δουμε! Την πηρα για να δω αν κανει δουλεια με την διατομικη...

Δυο μέρες το έχω μέσα στο ενυδρείο μου και δεν φαντάζεσαι τι δουλεία έκανε παρόλο που πέφτει τρελό ξύλο με ένα bicolor blenny που έχω!

Με το που μπήκε στο ενυδρείο μέσα σε 2 λεπτά (και πολύ λέω) ξεκίνησε δουλεία! Το κακό είναι ότι δεν σταματαει και όλη μέρα βάζω τον αραγωνητη στην θέση του γιατί είμαι ένα κλικ πριν την κατολίσθηση!

Πολλα μπραβο φιλαρακι εξαιρετικο το στησιμο ειδικα μολις αρχισουν τα κοραλια να μεγαλωνουν θα δειξει πολυ αλλιως εφοσον καθετε το κοραλι στην αμμο μην το πειραξεις ευχομαι ο βυθος σου να γινει οπως τον φανταζεσε

Κι εμενα μαρεσει το στησιμο, αλλα το μεγαλο του μειονεκτημα ειναι οτι δεν μου δινει περιθωρια για κολλημα φραγκακίων....

Σκληρά στον αραγωνίτη και μαλακά στον βράχο! :D

Ωραίο βαλέ! Μπράβο! Μόλις φύγει και η διάτομα θα δείξει...

Ετσι ειμαι εγω! Αναποδος! χαχαχα

Δυο μέρες το έχω μέσα στο ενυδρείο μου και δεν φαντάζεσαι τι δουλεία έκανε παρόλο που πέφτει τρελό ξύλο με ένα bicolor blenny που έχω!

Με το που μπήκε στο ενυδρείο μέσα σε 2 λεπτά (και πολύ λέω) ξεκίνησε δουλεία! Το κακό είναι ότι δεν σταματαει και όλη μέρα βάζω τον αραγωνητη στην θέση του γιατί είμαι ένα κλικ πριν την κατολίσθηση!

Σε μενα ολο το απογευμα ηταν σε μια γωνια και εκοβε βολτες... Ισως ειναι μικρουλι..δεν ξερω τι να πω...θα δουμε! Λες τα υπολοιπα να μην το υποδεχτηκαν καλα?

Βαλεντινε εχεις πολλες θεσεις για να βαλεις κοραλακια αρκει να τα κολλησεις οριζοντια!

Ετσι θα κανουν και plating που λενε στο χωριο μου! :P

Ειναι πολυ ομορφο το ενυδρειο και μπραβο σου που πηγαινει τοσο καλα μετα τη μεταφορα!φτου φτου!!

Σε μενα ολο το απογευμα ηταν σε μια γωνια και εκοβε βολτες... Ισως ειναι μικρουλι..δεν ξερω τι να πω...θα δουμε! Λες τα υπολοιπα να μην το υποδεχτηκαν καλα?

Δώσε του λίγο χρόνο ακόμα να προσαρμοστεί και όλα καλά!

Τι άλλα ψάρια έχεις μέσα?

Το ψαρακι δεν εμφανιστηκε ακομα...

(ποιες εργασιες γρηγορη?!)

Αλλα δεν το βρισκω και πουθενα! Νιτρικα μη ανιχνευσιμα!

Το ψαρακι δεν εμφανιστηκε ακομα...

(ποιες εργασιες γρηγορη?!)

ο ψαρής βρε συ...αν ξεκίνησε...

Το ψάρι αγνοείται Γρηγόρη...στις 4 τα ξημερώματα που πήγα για ύπνο ήταν εκεί χαμηλα σε μια γωνία στον αραγωνίτη. Το πρωί ήταν άφαντος. Δεν γίνεται να πήδηξε γιατι έψαξε παντού τριγύρω και η γυναίκα έκανε και φασινα όλο το σπίτι και κάτι θα έβρισκε τριγύρω. Έκανα μετρήσεις να δώ κι όλα σταθερά...τα νασαριους να το έφαγαν μέσα σε 7 ώρες ολόκληρο αποκλείεται...να κρύβεται μήπως; Απίθανο το κόβω.... Να πάρει ο δ.....λος!!!

Κατά πασα πιθανότητα πιστευω πως κρύβεται ...Αλλα τα Bristel το εξαφανίζουν άνετα :rip_1: σε 7 ωρες

ήταν το τελευταίο στο μαγαζί;το είδες καλά;ίσως κάπου να είναι κρυμμένο,γενικά είναι πολύ φοβιτσιάρικα...στο σαμπ κοίταξες; :ph34r:

Κατά πασα πιθανότητα πιστευω πως κρύβεται ...Αλλα τα Bristel το εξαφανίζουν άνετα :rip_1: σε 7 ωρες

Bristle δεν εχω...Καινουριος αραγωνιτης..

ήταν το τελευταίο στο μαγαζί;το είδες καλά;ίσως κάπου να είναι κρυμμένο,γενικά είναι πολύ φοβιτσιάρικα...στο σαμπ κοίταξες; :ph34r:

Ειχε ακομα ενα...μια χαρα τα ειδα...ουτε οι κοιλιες μεσα ουτε τπτ...Στο σαμπ δεν κοιταξα...αλλα οι τρυπουλες απο τη σχαρα πανω στην υπερχειλιση ειναι πολυ μικρες ρε συ!

Ειχε ακομα ενα...Αν ηταν wrassακι θα πιστευα οτι ηταν στον αραγωνιτη οπως ηταν το canary wrasse που ηταν κρυμενο 6 ημερες! Αλλα αυτο μαλλον το χασα...Τι να πω!

Περίμενε 2-3 μέρες ακόμα.

Αν δεν πήδηξε τότε κρύβεται. Αν ψόφαγε θα το έβρισκες. Για να το τακτοποιήσουν όλο το ψάρι τα ζούδια που κυκλοφορούν την νύχτα θέλουν πολλές μέρες.

Νιτρικά αποκλείεται να σηκώσεις με ένα τόσο μικρό ψαράκι σε τόσα λίτρα.

Υπομονή. Είναι ψαρωμένο ακόμα. Κάτσε να συνηθήσει και θα δεις μετά το θα φτιάχνει...

Μακάρι να χεις δίκιο... Εψαξα από δώ έψαξα από κει τίποτα... Είδα κάτι τρύπες κάτω από 2-3 βραχακια αλλα έριξα φως και τίποτα πάλι...άδειες.

Ψάχνοντας βρήκα κέλυφος από εναν μυθραξ...λέω παει κι αυτός δεν άντεξε την μετάγγιση... Αλλα όπως έψαχνα να βρω την sexgutata είδα και τους 2 μυθραξ να έχουν γινει ζώα με κάτι δαγκανες ΝΑ!!! Μου θύμισαν τον Optimus prime!!!

Μακάρι να χεις δίκιο... Εψαξα από δώ έψαξα από κει τίποτα... Είδα κάτι τρύπες κάτω από 2-3 βραχακια αλλα έριξα φως και τίποτα πάλι...άδειες.

Ψάχνοντας βρήκα κέλυφος από εναν μυθραξ...λέω παει κι αυτός δεν άντεξε την μετάγγιση... Αλλα όπως έψαχνα να βρω την sexgutata είδα και τους 2 μυθραξ να έχουν γινει ζώα με κάτι δαγκανες ΝΑ!!! Μου θύμισαν τον Optimus prime!!!

:hysterical: :hysterical: :hysterical:

Δεν θα τον βρεις έτσι! Μόνο αν θέλει αυτός θα βγει.

Εγώ όσο τον ψάχνω τόσο δεν τον βρίσκω. Όταν θέλει αυτός βγαίνει. Ακόμα και να τον θάψω στην φωλιά του δεν θα αντιδράσει.

Δεν θα τον βρεις έτσι! Μόνο αν θέλει αυτός θα βγει.

Εγώ όσο τον ψάχνω τόσο δεν τον βρίσκω. Όταν θέλει αυτός βγαίνει. Ακόμα και να τον θάψω στην φωλιά του δεν θα αντιδράσει.

Φτιάχνουν φωλιά τρύπα; Δεν τα ξέρω καθόλου σαν συμπεριφορά και θα ηρεμουσα αν ήξερα την συμπεριφορά τους... Η σαλιαρα που είχα ποτέ δν έφτιαχνε φωλιά...όπου ναναι την έβγαζε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...