ebenos 1 Ιουνίου 2013 #376 Share 1 Ιουνίου 2013 Στα διατομα θα κολλήσουμε τώρα ρε Βαλεντίνε…… Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 1 Ιουνίου 2013 #377 Share 1 Ιουνίου 2013 Μπραβο βαλεντινε.Το βλεπω εγω το τουμπανο να ερχεται :bigemo_harabe_net-122: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 1 Ιουνίου 2013 #378 Share 1 Ιουνίου 2013 Ωωωωχ παναγία μου.......αυτές οι δύο τελευταίες.....αααααχ...!ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 1 Ιουνίου 2013 #379 Share 1 Ιουνίου 2013 Ωραία κοράλια βαλέ! Μπραβο! Σκήσυνες και συ πολύ μου φαίνεται... Την σερια γιατί δεν την ανεβάζεις πάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 1 Ιουνίου 2013 Author #380 Share 1 Ιουνίου 2013 Δεν εχω τελειωσει το στησιμο...ισως σημερα κατσω να κολλησω και τα ζωανθους στα βραχακια τους... αλλα η σεριατοπορα εκει κατω δινει αλλο υφος! Σαν κανονικος υφαλος μοιαζει απο κοντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Ιουνίου 2013 #381 Share 1 Ιουνίου 2013 πολυ ομορφο Βαλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 1 Ιουνίου 2013 #382 Share 1 Ιουνίου 2013 Άμα σ'αρέσει, και αν της αρέσει και αυτής τότε no problem! Ρίξε όμως και καμια FTS να δούμε πως φαίνεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 1 Ιουνίου 2013 #383 Share 1 Ιουνίου 2013 Βαλεντίνε,τέλεια το πας...για τα διάτομα μην τρελένεσαι...θα φύγουν όπως ήρθαν.... ρίξε και μια γενική.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
odis 1 Ιουνίου 2013 #384 Share 1 Ιουνίου 2013 πολυ ωραιο φιλε βαλε το κουκλακι σου με κεφι και μερακι μπραβο!!! εμενα μου αρεσε και το παλιο σ παρα πολυ!!! το βινιλιο τα σπαει μ αρεσει παρα πολυ και το στισημο του βραχου σου εκπλικτικο οπως και τα ζωντανα σου αναμενω και την συνεχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 1 Ιουνίου 2013 #385 Share 1 Ιουνίου 2013 Έχω χάσει πολλά επεισόδια,βαλες χίλια μπράβο πολύ μερακλίδικό ενυδρείο ..Να το χαίρεσαι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 1 Ιουνίου 2013 #386 Share 1 Ιουνίου 2013 πολυ ομορφο διχνει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 1 Ιουνίου 2013 Author #387 Share 1 Ιουνίου 2013 Δεν εχει κατι νεο να δειτε βρε! Αλλα αφου το θεεετεεε .... Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια! Ορεστη, με αυτους που εμπλεξα κοιτα τι επαθα!!! Σημερα μπηκε και μια Sexgutatta....επι 2 ωρες δεν ελεγε να κατεβει στον αραγωνιτη. Ολο επαιζε στο χειλος του γκρεμου... Μετα το 2ωρο κατεβηκε προς τα κατω, αλλα δεν ξεκινησε τη δουλεια ακομα... Αντε να δουμε! Την πηρα για να δω αν κανει δουλεια με την διατομικη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 1 Ιουνίου 2013 #388 Share 1 Ιουνίου 2013 Αρρώστειαααααααααααααααααα!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 1 Ιουνίου 2013 #389 Share 1 Ιουνίου 2013 θα στην εξαφανίσει,αλλά φοβάμαι μην εξαφανιστεί και αυτή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 1 Ιουνίου 2013 Author #390 Share 1 Ιουνίου 2013 Αρρώστειαααααααααααααααααα!!!!!!! Μωρε θα μου το ματιαξεις!!! Φτυσε!! Φτυσεεεεεε! Φανταζεσαι ολο το βυθο με σκληρα?! Κατι τετοιο θελω να πετυχω... θα στην εξαφανίσει,αλλά φοβάμαι μην εξαφανιστεί και αυτή.... Πολυ το φοβαμαι κι εγω αυτο! Μολις πηρε στο στομα αραγωνιτη παντως... Θα δειξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 1 Ιουνίου 2013 #391 Share 1 Ιουνίου 2013 (edited) Φτύνω φτύνωωωωωωωωω!!!! ΥΓ.Τώρα που θα ανέβω θα μου κόψεις λίγο από το δεντράκι αυτό στον αραγονίτη...ε;εε;;;εεεεεεε;;;;;;;; Έγινε επεξεργασία 1 Ιουνίου 2013 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Ιουνίου 2013 #392 Share 1 Ιουνίου 2013 Θα σου κανε δουλεια με τον αραγωνιτη Βαλε.Και δεν ειναι και δυσκολο ιδιαιτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 1 Ιουνίου 2013 Author #393 Share 1 Ιουνίου 2013 Φτύνω φτύνωωωωωωωωω!!!! ΥΓ.Τώρα που θα ανέβω θα μου κόψεις λίγο από το δεντράκι αυτό στον αραγονίτη...ε;εε;;;εεεεεεε;;;;;;;; Απο οοοοοσα βλεπεις εκει θελεις να βαλεις χερι?!?! ΤΟ ΚΟΨΩ! χαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 1 Ιουνίου 2013 #394 Share 1 Ιουνίου 2013 Όχι όχι δεν θέλω απ'όλα!!!(όχι ότι θα με χάλαγε κιόλας αλλά λέμε τώρα!) Ένα κομματάκι από αυτήν....ξες εσύ,ξες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmarbel 1 Ιουνίου 2013 #395 Share 1 Ιουνίου 2013 ομορφιές.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 1 Ιουνίου 2013 #396 Share 1 Ιουνίου 2013 Κωστα θα σε απογοητεύσω αλλα μην περιμένεις να σου κοψει.. οτι αλλο θες ναι αλλα δεν μπορει να κοψει το παιδι του. Και τον καταλαβαίνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 1 Ιουνίου 2013 Author #397 Share 1 Ιουνίου 2013 Εχω frag απο το ιδιο ρε παιδια! Μη μαλωνετε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 1 Ιουνίου 2013 #398 Share 1 Ιουνίου 2013 Αααα τοτε θελω κ εγω μιας κ η δικια μου την εκανε!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 1 Ιουνίου 2013 Author #399 Share 1 Ιουνίου 2013 Εχω να δωσω πρασινη! Η μπλε μας αφηνει σιγα σιγα!Οποιος φερει....παιρνει! Δεκτες και ακροπορες μιλεπορες οολα τα σαζω ολα τα μαχαιρωνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 1 Ιουνίου 2013 #400 Share 1 Ιουνίου 2013 Θα σε φερω μπλε εγω ρε απο το παιδι σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος