Giovanni 20 Μαίου 2013 #326 Share 20 Μαίου 2013 Κανε με... Να δω την μαγκια σου... Υγ: Παρε chiller να σωθεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 20 Μαίου 2013 #327 Share 20 Μαίου 2013 Κανε με... Να δω την μαγκια σου... Υγ: Παρε chiller να σωθεις. +1 και για σ'ενα ΥΓ Ξηλωθειτε τομαρια για να κινηθει η αγορα :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 20 Μαίου 2013 #328 Share 20 Μαίου 2013 Κανε με... Να δω την μαγκια σου... Υγ: Παρε chiller να σωθεις. +1 και για σ'ενα ΥΓ Ξηλωθειτε τομαρια για να κινηθει η αγορα :bigemo_harabe_net-74: Τι να το κανω εγω το chiller? 24000btu εχω πανω απο το ενυδρειο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 20 Μαίου 2013 #329 Share 20 Μαίου 2013 (edited) Τι να το κανω εγω το chiller? 24000btu εχω πανω απο το ενυδρειο... Τζαμπα ρευμα Gio με το ερκοντι.Παρε και εσυ ενα να εισαι στην μοδα Έγινε επεξεργασία 20 Μαίου 2013 - clooyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 20 Μαίου 2013 #330 Share 20 Μαίου 2013 Δεν καταλαβες καλα σερ.. Στην ανακύκλωση αερα το εχω.. ρευμα 0 .. Και μην αρχισεις παλι τις θεωριες σου.. ειπαμε 0 !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 20 Μαίου 2013 #331 Share 20 Μαίου 2013 (edited) Δεν καταλαβες καλα σερ.. Στην ανακύκλωση αερα το εχω.. ρευμα 0 .. Και μην αρχισεις παλι τις θεωριες σου.. ειπαμε 0 !!! Καλα οταν θα σου ερθει το γραμμα απο την ΔΕΗ,μην αρχισεις να κλαις... ΥΓ1 Ανακυκλωση...Θα κανεις βολτα την υγρασια μεσα στο σπιτι δηλ :bigemo_harabe_net-74: ΥΓ2 Θελεις και αλλα?... Έγινε επεξεργασία 20 Μαίου 2013 - clooyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 20 Μαίου 2013 #332 Share 20 Μαίου 2013 Οχι μου φτάνουν οι ακαρπες θεωρίες σου. Απο εξω τραβαει αερα φιλαρακι ... αντε καλα πες το ανανεωση κ οχι ανακύκλωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Μαίου 2013 #333 Share 20 Μαίου 2013 Λερα VS Λερα = Ισοπαλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 20 Μαίου 2013 #334 Share 20 Μαίου 2013 Οχι μου φτάνουν οι ακαρπες θεωρίες σου. Απο εξω τραβαει αερα φιλαρακι ... αντε καλα πες το ανανεωση κ οχι ανακύκλωση. Οπως παντα πας να θολωσεις τα νερα παλι και να μας μπερδεψεις.Αλλα σε μαθαμε ποια Gio,σε μαθαμε... ΥΓ1 Μηπως θα ανανεωνει την ανακυκλωση τελικα :bigemo_harabe_net-74: ΥΓ2 Τσιγκουνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 20 Μαίου 2013 #335 Share 20 Μαίου 2013 Χαχαχαχαχαχααα εισαι ωραιος.... αφου με εμαθες οπως λες μαθε και οτι ειμαι συνέταιρος με την ΔΕΗ... 440 ειναι πολλα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 20 Μαίου 2013 #336 Share 20 Μαίου 2013 Χαχαχαχαχαχααα εισαι ωραιος.... αφου με εμαθες οπως λες μαθε και οτι ειμαι συνέταιρος με την ΔΕΗ... 440 ειναι πολλα..... Λιγοτερα απο τα 897 που ηρθε σε εμενα παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 20 Μαίου 2013 #337 Share 20 Μαίου 2013 Χαχαχαχαχαχααα εισαι ωραιος.... αφου με εμαθες οπως λες μαθε και οτι ειμαι συνέταιρος με την ΔΕΗ... 440 ειναι πολλα..... Λιγοτερα απο τα 897 που ηρθε σε εμενα παντως. Εεεεεεεεμμμμμμμ led μου ηθελες!!!!!!!!!!!!!!! Χαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααα Σε την ειπα πολυ ασχημα ο καφρος!!!!! Χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαααααααα !!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 20 Μαίου 2013 #338 Share 20 Μαίου 2013 Εγώ θα πώ μπράβο για το ενυδρείο άλλα το μεγαλύτερο μπράβο στην παρέα που κρατάει το χόμπι τόσο παρεΪστικο!!!Πραγματικά σας ζηλεύω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 20 Μαίου 2013 #339 Share 20 Μαίου 2013 Εγώ θα πώ μπράβο για το ενυδρείο άλλα το μεγαλύτερο μπράβο στην παρέα που κρατάει το χόμπι τόσο παρεΪστικο!!!Πραγματικά σας ζηλεύω!!! γιατί εσύ εκτός παρέας είσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 20 Μαίου 2013 #340 Share 20 Μαίου 2013 (edited) Εεεεεεεεμμμμμμμ led μου ηθελες!!!!!!!!!!!!!!! Χαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααα Σε την ειπα πολυ ασχημα ο καφρος!!!!! Χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαααααααα !!!!!!!!!! Ξεχασα να πω πως στο λογαριασμος ειναι μεσα και η θερμαση του χειμωνα.Δυο κλιματιστικα στην τσιτα...Αυτα τα κλιματιστικα τα φταινε ολα τελικα Gio... Xαχαχαχα :bigemo_harabe_net-74: .Οπως καταλαβες νομιζες πως θα μου την ελεγες...Καφρε Έγινε επεξεργασία 20 Μαίου 2013 - clooyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 20 Μαίου 2013 #341 Share 20 Μαίου 2013 Ε για εκείνη την στιγμή λέω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 20 Μαίου 2013 #342 Share 20 Μαίου 2013 Πίνετε τίποτε....;;;;;Όχι γιατί αν,θέλω κι εγώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 20 Μαίου 2013 Author #343 Share 20 Μαίου 2013 Παλι καφενειο το κανανε.... Αντρεα σε θεωρω αναποσταστο κομματι της παρεας μου! Κι αν πολλοι δεν μαθατε το ποτε στηναμε ηταν γιατι ουτε εγω ηξερα! Πηρε ο Τεο ρεπο, εκανε την αλλαγη νερου του, εφερε σε μενα 90λιτρα γαργαρο νερο και καπως ετσι εγινε... Ο Γιαννης οπως ξερεις...Κολλαει παντου! αχαχαχαχαχαχα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 22 Μαίου 2013 Author #344 Share 22 Μαίου 2013 Πειτε ολοι ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΔΙΑΤΟΜΙΚΟΥΛΑ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Μαίου 2013 #345 Share 22 Μαίου 2013 Καλημερα Βαλε. Τακτοποιησε τα κοραλια στις θεσεις τους,κι ασε το ενυδρειο να τραβηξει το δρομο του.Μην ανησυχεις για τη διατομικη,ολοι την εχετε περασει :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 22 Μαίου 2013 Author #346 Share 22 Μαίου 2013 Πρεπει να βρω χρονο να τα τακτοποιησω...να γινει κι αυτο να τελειωνουμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 22 Μαίου 2013 #347 Share 22 Μαίου 2013 Καλημέρα βαλε! Ωραίο δείχνει! Θέλει βέβαια κι άλλο στοκ! Κανονικά την διατομική έπρεπε να την περνάμε μια φορά και να τελιώνουμε σαν την ανεμοβλωγιά! Όχι σε κάθε νέο ενυδρείο τσουπ πάλι... Δεν είναι σπαστικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 22 Μαίου 2013 #348 Share 22 Μαίου 2013 To πας πολύ γερά Βάλε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 22 Μαίου 2013 Author #349 Share 22 Μαίου 2013 Καλημέρα βαλε! Ωραίο δείχνει! Θέλει βέβαια κι άλλο στοκ! Κανονικά την διατομική έπρεπε να την περνάμε μια φορά και να τελιώνουμε σαν την ανεμοβλωγιά! Όχι σε κάθε νέο ενυδρείο τσουπ πάλι... Δεν είναι σπαστικό? Ετσι ΘΑ έπρεπε να ειναι....μου πήρε 4μηνες στο παλιό...άντε να δούμε... To πας πολύ γερά Βάλε!!! Ευχαριστώ φιλαράκι! Ο,τι μπορώ κάνω ο καψερος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 22 Μαίου 2013 Author #350 Share 22 Μαίου 2013 Επίσης πρέπει να βρω κάποια λύση για moonlight.... Καμία ιδέα;! Εψαχνα για Aqualum Aquastrip Αλλά βγαίνει ακριβά μαζί με τον μετασχηματιστη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος