vales_red 14 Μαίου 2013 Author #251 Share 14 Μαίου 2013 Μπράβο ρε βαλεντίνο!Πολύ καλή δουλειά και καταπληκτικό σκίμερ!Ε ρε να μην υπάρχει κανείς εδώ Αθήνα να μου κάνει και εμένα κανένα δωράκι.....! ΥΓ.Αν σου γυαλίζει τίποτε από τον κύβο πέσ'μου πριν το swap να το σενιάρω! Ολο το ενυδρειο σου γυαλιζει ρε φιλαρακι!!! χαχαχαχα! Μπράβο Βαλεντίνε.....με αυτήν την υποστιριξη θα κάνεις θαύματα.... Αλλά να ξέρεις,στο κρατάω ακόμη που δεν ειδιποίησες για βοήθεια.... Αν χρειαστείς κάποια βοήθεια για την μεταφορά εδώ θα είμαι....και θα περιμένω.... Ποια βοηθεια βρε?! Ακομα τιποτα δεν καναμε! χαχαχαχα! Μονο φορτωμα ξεφορτωμα βασεις και σαμπ απο το αμαξι! χαχαχαχα! Μπραβο βαλεντινε! Και 1000 μπραβο για τις επιλογες στα φιλαρακια και σε αυτους για την βοηθεια τους!Η ουσια του χομπυ! Το sump σου ειναι πολυ καλο,απλο και λειτουργικο! Ευχαριστω φιλαρακι! Ετσι ηθελα να ειναι τα πραματα...απλα και λειτουργιικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 15 Μαίου 2013 Author #252 Share 15 Μαίου 2013 Και ηρθε η στιγμη για το test drive! Ολα πηγαν καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 15 Μαίου 2013 #253 Share 15 Μαίου 2013 Τέλειο Βάλε!!!! Εμ με αυτούς που έμπλεξες δεν περίμενα κάτι λιγότερο. Άντε να γεμίζει ζωή σιγά σιγά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 15 Μαίου 2013 #254 Share 15 Μαίου 2013 μπράβο βαλεντίνε....τέλεια δουλειά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 16 Μαίου 2013 #255 Share 16 Μαίου 2013 Ωραίος ο βαλες! Άντε με το καλό το καλό το γέμισμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 16 Μαίου 2013 #256 Share 16 Μαίου 2013 Μπράβο αγορίνα ωραίες καταστάσεις! να σου πω,το έπιπλο επάνω έχει μάρμαρο...;Τι είναι αυτό το λευκό;;;;στο main,γιατί δεν βλέπω κάτι να πατάει....;Το έχεις χύμα πάνω στο έπιπλο;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 16 Μαίου 2013 #257 Share 16 Μαίου 2013 (edited) Άκυρο,τώρα παρατήρησα ότι δεν έχετε κόψει την σανίδα του φενιζόλ......τεμπέληδες,με μπερδέψατε! Έγινε επεξεργασία 16 Μαίου 2013 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 16 Μαίου 2013 #258 Share 16 Μαίου 2013 Τέλειος! Μπράβο Βαλεντινε! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samian 17 Μαίου 2013 #259 Share 17 Μαίου 2013 Αυτές είναι δουλειές...ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους τους εμπλεκόμενους !!!! Καλογέμιστο και με το καλό να αποκτήσεις ζωή. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα ΑΡΙΣΤΟ !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 17 Μαίου 2013 #260 Share 17 Μαίου 2013 Τι θα γινει ρε φιλε... καμια φωτο θα δουμε???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 17 Μαίου 2013 #261 Share 17 Μαίου 2013 Βαλεντίνε τι ομορφιές είναι αυτές; Μπράβο παιδιά πολύ όμορφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 17 Μαίου 2013 #262 Share 17 Μαίου 2013 Μπραβο ρε Βαλεντίνε!!!! :bigemo_harabe_net-122: :bigemo_harabe_net-122: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 17 Μαίου 2013 #263 Share 17 Μαίου 2013 Τι μπραβοοοο.... ακομα φωτο δεν εβαλεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 17 Μαίου 2013 #264 Share 17 Μαίου 2013 Ελα βρε βιαστικε, το καλο πραγμα αργει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 17 Μαίου 2013 #265 Share 17 Μαίου 2013 Ξερω εγω τι λεω!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 17 Μαίου 2013 #266 Share 17 Μαίου 2013 Για πες μας και εμας, μεταξυ μας θα μεινει χαχαχα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 17 Μαίου 2013 #267 Share 17 Μαίου 2013 σσσσσσ κ οι τοιχοι εχουν αυτια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 17 Μαίου 2013 Author #268 Share 17 Μαίου 2013 (edited) Επειδη εχω και καποιους ενοχλητικους τυπους οι οποιοι θελουν να δουν και φωτογραφιες... (Σημειωτεον: Οι εργασιες ξεκινησαν ξαφνικα στις 8.00 το απογευμα. Ξαπλωσα στις 6.00 το πρωι της επομενης) Απολαυστε οσο πιο ανευθυνα μπορειτε! Μετα τις καθημερινες υποχρεωσεις (με τα φραγκακια του Δια στα χερια) και το μοτο της βραδιάς - Keep Calm and Carry On!!! Αυτη η φωτογραφια για τους πιθανους φραγκοκλεφτες! Το σπιτι φυλασσεται και με συστημα καταγραφης! Εδω εκμεταλλευομαι το μεγιστο των δυνατοτητων του φιλου μου του Γιαννη! Ετοιμαζομαστε ψυχολογικα γιαυτο που επεται! Η φωτογραφια ΔΕΝ εχει επεξεργαστει με Photoshop! Απλα οι κοιλιες εξεφανιστηκαν μετα απο πολυωρη γυμναστικη! Οπως μερικοι ξερετε, οποτε κανω αλλαγες νερου, οποτε ασχολουμαι με το ενυδρειο γενικοτερα η φραγκαρω κοραλλια, η φραγκαρω κομματια του εαυτου μου! Δειτε παρακατω.., Τα παιδια ειδαν απο κοντα το δραμα που ζω... Ο Θοδωρης ετοιμαζεται για τον αγωνα! Πρωτη μαχη -> Πλυσιμο αραγωνιτη! Αλλος στηνει, αλλος γινεται μουσκεμα! Δεν θελει κοπο! Θελει τροοοοποοοο!!! Α ρε φιλαρακι! Νερακι εξ ουρανου απο τον Θοδωρη...Ακομα θα μαζευμα 200λιτρα νερο! Πλυσιμο αραγωνιτη με αλμυρα! Για να φυγει το νερο της βρυσης κι ο,τι αυτο κουβαλαει! Συνηθως ο κοσμος πληρωνεται αφου δουλεψει! Αυτοι μου ειπαν νηστικο αρκουδι δε χωρευει... Δειτε το για τελευταια φορα....................Υπηρετησε πολυ καλα το σκοπο του! Αλλα δεν θα μου λειψει! Εδω ο Θοδωρης ζυμωνει! Η αλφαδια του Γιαννη προκαλει ανατριχιλα στη ραχοκοκκαλια! Παλι με επιασε ο φακος εν ωρα εργασιας...Ο Θοδωρης ξεμονταρει τον εξοπλισμο οσο εγω ποζαρω για το ReeF Master Ιουνιου 2013... Δευτερο χτυπημα του εξαποδω!!! ΑΥΤΟ ΠΟΝΕΣΕ!!! Φανταστειτε το μεγαλο δαχτυλο του ποδιου σας να χωραει σε μια εσοχη που δεν χωραει το μικρο δαχτυλο του ποδιου σας! Κι ομως γινεται! Τα ξεμπαρκα φραγκακια μου... Μεταφοραι - Μετακομισεις οοοο Bababriliooooos Κολλαζ ειναι αυτο! Ποτε δεν θα χαριζα το παιδι μου! Και το μπλουμ! Και εγενετο Reef! Σιγα σιγα εφευγε η θολουρα... Και μερικες σημερινες λιχουδιες! [/url] Ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα φιλαρακια μου που παρολο δουλευαν ολη μερα αλλα και την επομενη, αλλα ηταν εκει οχι μονο να βαλουν ενα χερακι, αλλα να το αναλαβουν σχεδον μονοι τους! Ειστε ΥΠΕΡΟΧΟΙ φιλοι και ανθρωποι! Έγινε επεξεργασία 17 Μαίου 2013 - vales_red Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 18 Μαίου 2013 #269 Share 18 Μαίου 2013 που πηγαν οι φωτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 18 Μαίου 2013 #270 Share 18 Μαίου 2013 Βαλ δε φαίνονται οι φωτο. Για να φανούν πρεπει ΠΛΕΟΝ όταν πατας το κουμπάκι για εισαγωγή φωτο απο το photobucket να βάζεις το direct link και όχι το img code. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 18 Μαίου 2013 Author #271 Share 18 Μαίου 2013 Επειδη εχω και καποιους ενοχλητικους τυπους οι οποιοι θελουν να δουν και φωτογραφιες... (Σημειωτεον: Οι εργασιες ξεκινησαν ξαφνικα στις 8.00 το απογευμα. Ξαπλωσα στις 6.00 το πρωι της επομενης) Απολαυστε οσο πιο ανευθυνα μπορειτε! Μετα τις καθημερινες υποχρεωσεις (με τα φραγκακια του Δια στα χερια) και το μοτο της βραδιάς - Keep Calm and Carry On!!! Αυτη η φωτογραφια για τους πιθανους φραγκοκλεφτες! Το σπιτι φυλασσεται και με συστημα καταγραφης! Εδω εκμεταλλευομαι το μεγιστο των δυνατοτητων του φιλου μου του Γιαννη! Ετοιμαζομαστε ψυχολογικα γιαυτο που επεται! Η φωτογραφια ΔΕΝ εχει επεξεργαστει με Photoshop! Απλα οι κοιλιες εξεφανιστηκαν μετα απο πολυωρη γυμναστικη! Οπως μερικοι ξερετε, οποτε κανω αλλαγες νερου, οποτε ασχολουμαι με το ενυδρειο γενικοτερα η φραγκαρω κοραλλια, η φραγκαρω κομματια του εαυτου μου! Δειτε παρακατω.., Τα παιδια ειδαν απο κοντα το δραμα που ζω... Ο Θοδωρης ετοιμαζεται για τον αγωνα! Πρωτη μαχη -> Πλυσιμο αραγωνιτη! Αλλος στηνει, αλλος γινεται μουσκεμα! Δεν θελει κοπο! Θελει τροοοοποοοο!!! Α ρε φιλαρακι! Νερακι εξ ουρανου απο τον Θοδωρη...Ακομα θα μαζευμα 200λιτρα νερο! Πλυσιμο αραγωνιτη με αλμυρα! Για να φυγει το νερο της βρυσης κι ο,τι αυτο κουβαλαει! Συνηθως ο κοσμος πληρωνεται αφου δουλεψει! Αυτοι μου ειπαν νηστικο αρκουδι δε χωρευει... Δειτε το για τελευταια φορα....................Υπηρετησε πολυ καλα το σκοπο του! Αλλα δεν θα μου λειψει! Εδω ο Θοδωρης ζυμωνει! Η αλφαδια του Γιαννη προκαλει ανατριχιλα στη ραχοκοκκαλια! Παλι με επιασε ο φακος εν ωρα εργασιας...Ο Θοδωρης ξεμονταρει τον εξοπλισμο οσο εγω ποζαρω για το ReeF Master Ιουνιου 2013... Δευτερο χτυπημα του εξαποδω!!! ΑΥΤΟ ΠΟΝΕΣΕ!!! Φανταστειτε το μεγαλο δαχτυλο του ποδιου σας να χωραει σε μια εσοχη που δεν χωραει το μικρο δαχτυλο του ποδιου σας! Κι ομως γινεται! Τα ξεμπαρκα φραγκακια μου... Μεταφοραι - Μετακομισεις οοοο Bababriliooooos Κολλαζ ειναι αυτο! Ποτε δεν θα χαριζα το παιδι μου! Και το μπλουμ! Και εγενετο Reef! Σιγα σιγα εφευγε η θολουρα... Και μερικες σημερινες λιχουδιες! Απωλειες δεν υπηρξαν προς το παρον. Ο μανδαρινος την ακουσε dolby surround και εβγαλε μια βλεννα και επεπλεε για πολλες ωρες, αλλα πλεον ειναι φυσιολογικος και κυνηγαει ξανα κοπιποδα... Τα κοραλλακια τα βλεπετε στις φωτογραφιες... Οι τιμες μετα την αλλαγη ειναι: Ca:400 Mg:1290 Kh:8.3 Ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα φιλαρακια μου που παρολο δουλευαν ολη μερα αλλα και την επομενη, αλλα ηταν εκει οχι μονο να βαλουν ενα χερακι, αλλα να το αναλαβουν σχεδον μονοι τους! Ειστε ΥΠΕΡΟΧΟΙ φιλοι και ανθρωποι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 18 Μαίου 2013 #272 Share 18 Μαίου 2013 Είστε τρελλοκομεία!!! Με γειά Βαλεντίνε πολύ ωραίο, Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 18 Μαίου 2013 #273 Share 18 Μαίου 2013 Ζηλέυωωωωωωωω!!Ααααχ,γιατί να μην είστε από το ατήνα,ή να μην είμαι εγώ από το σαλόνικα.......φοβερό παρεα Κι και το αποτέλεσμα αναμενόμενο!Μπράβο Βαλεντίνο είδα είχες ενεργή συμμετοχή!!Ούτε πουβράχηκες,αλλά κατάφερες να σακατευτείς!χαχαχαχαχα!Ναχαίρεσε τον ύφαλο σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 18 Μαίου 2013 #274 Share 18 Μαίου 2013 Βαλεντίνε. Μετα το προχθεσινο xose cuervo νομίζεις θα την γλυτώσεις με ενα απλο ευχαριστώ? ΧΑ. Καλος εισαι ρε... Εχεις φιλο Σουηδό μηπως? Περα της πλακας Βαλ να χαίρεσαι την πλεον ενυδρειαρα σου να σου γινουν ολα τουμπανο εύχομαι απροβληματιστα. Την Vortech στο short pulse και τερμα τα γκάζια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 18 Μαίου 2013 Author #275 Share 18 Μαίου 2013 Ζηλέυωωωωωωωω!!Ααααχ,γιατί να μην είστε από το ατήνα,ή να μην είμαι εγώ από το σαλόνικα.......φοβερό παρεα Κι και το αποτέλεσμα αναμενόμενο!Μπράβο Βαλεντίνο είδα είχες ενεργή συμμετοχή!!Ούτε πουβράχηκες,αλλά κατάφερες να σακατευτείς!χαχαχαχαχα!Ναχαίρεσε τον ύφαλο σου!! Ενεργοτατη συμμετοχη! Ξερεις τι ειναι να συντονισεις αυτα τα 2 πενταχρονα!?!?!?! Βαλεντίνε. Μετα το προχθεσινο xose cuervo νομίζεις θα την γλυτώσεις με ενα απλο ευχαριστώ? ΧΑ. Καλος εισαι ρε... Εχεις φιλο Σουηδό μηπως? Περα της πλακας Βαλ να χαίρεσαι την πλεον ενυδρειαρα σου να σου γινουν ολα τουμπανο εύχομαι απροβληματιστα. Την Vortech στο short pulse και τερμα τα γκάζια... Ευχαριστω με κεφαλαια γραμματα ομως! Και κατι ακρο-φραγκς που τους γυρισες την πλατη ετσι απλα... Καααατσε να ηρεμισουν τα πραματα και σε βλεπω να αρχισεις να ζητας κι αυτο κι εκεινο και το αλλο,,,Αλλα χαλαλι σου φιλε μου!!! Τη Vortech την εχω στο reef crest και NTM mode... γιατι στο short pulse? Παντα αλλαζα καθε τοσο mode... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος