vales_red 3 Μαίου 2013 Author #176 Share 3 Μαίου 2013 Εκει θα ειμαι... ξερεις τις ωρες μου.. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Το κοβω για ξενυχτισμα... Θα κανω ολη την προεργασια αρχικα κι ελα να κοψεις την κορδελα! χαχαχαχα Αν κ πρεπει να ζητησεις ρεπο εκεινη τη μερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 3 Μαίου 2013 #177 Share 3 Μαίου 2013 Πιο εύκολο είναι να παω στο φεγγάρι... Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 3 Μαίου 2013 Author #178 Share 3 Μαίου 2013 Πιο εύκολο είναι να παω στο φεγγάρι... Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 χαχαχαχαχα! Να παρω κανα τηλεφωνακι για βομβα στο εργοστασιο?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 3 Μαίου 2013 #179 Share 3 Μαίου 2013 Θα ερθεις για καμιά βουτιά?! Οταν με καλεσεις,βεβαιως Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Μαίου 2013 #180 Share 3 Μαίου 2013 μπραβο φιλαρακι μην μασας το αποτελεσμα θα σε δικαιοσει και για την ομαδα διπλα σου απλα υπεροχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 3 Μαίου 2013 #181 Share 3 Μαίου 2013 Κοίτα να δεις τελικά χέρι που έχει ο Θόδωρας! Άντε τώρα, δώστε ζωή στα τζάμια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 3 Μαίου 2013 #182 Share 3 Μαίου 2013 Το εχεις σκεφτει πολυ ωραια βαλεντινε! Ολα καλα θα πανε. Αφου θα κρατησεις βραχο,πολυ νερο απο αυτο που τρεχει τωρα και θα βαλεις καινουργια αμμο μη φοβασαι τιποτα. Σαν μια καλη αλλαγη νερου θα ειναι! Να φτιαξεις στο μυαλο σου ποια θα ειναι τα πιθανα στησιματα ωστε να μην ταλαιπωρηθεις πολυ και να μην σηκωσεις πολυ αμμο κατα τη διαρκεια του στησιματος! Εκτος και αν τα βαλεις ακριβως οπως ειναι τωρα οποτε ακομα λιγοτερη ταλαιπωρια και κινδυνοι. Ετσι κ αλλιως κ να σου ξεφυγει κατι θα το συμπληρψσουν τα "γατονια"!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 3 Μαίου 2013 #183 Share 3 Μαίου 2013 (edited) Μέτρα ασβέστιο μετά από καμιά ώρα αφού θα προσθέσεις νεκρό αραγωνίτη!Εμένα βάρεσε peak!Μην το ξεχάσεις γιατί είναι πολύ βασικό.....Άντε σένιαρε το έχεις αργήσειειειειειει!!Α ρε μπαγάσα....μέχρι και ταξίδι κάνω για να το δω από κοντά!! Έγινε επεξεργασία 3 Μαίου 2013 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 3 Μαίου 2013 Author #184 Share 3 Μαίου 2013 Να φτιαξεις στο μυαλο σου ποια θα ειναι τα πιθανα στησιματα ωστε να μην ταλαιπωρηθεις πολυ και να μην σηκωσεις πολυ αμμο κατα τη διαρκεια του στησιματος! Εκτος και αν τα βαλεις ακριβως οπως ειναι τωρα οποτε ακομα λιγοτερη ταλαιπωρια και κινδυνοι. Ο βράχος ειναι φιξαρισμενος οπότε μικρότεροι κίνδυνοι για απώλειες! Μέτρα ασβέστιο μετά από καμιά ώρα αφού θα προσθέσεις νεκρό αραγωνίτη!Εμένα βάρεσε peak!Μην το ξεχάσεις γιατί είναι πολύ βασικό.....Άντε σένιαρε το έχεις αργήσειειειειειει!!Α ρε μπαγάσα....μέχρι και ταξίδι κάνω για να το δω από κοντά!! Ευχαριστώ για την πληροφορία φιλαράκι!!! Δεν το είχα σκεφτεί αυτό... Βάλε την βενζίνη .. Βάζω τις πίτσες και τις μπύρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 3 Μαίου 2013 #185 Share 3 Μαίου 2013 Πρέπει να σε πληροφορήσω ότι έχω σμαρτάκι....παίζει να σε συμφέρει να βάλεις εσύ τις βενζίνες!!!αχαχαχαχαχαχαχααχα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 3 Μαίου 2013 Author #186 Share 3 Μαίου 2013 Πρέπει να σε πληροφορήσω ότι έχω σμαρτάκι....παίζει να σε συμφέρει να βάλεις εσύ τις βενζίνες!!!αχαχαχαχαχαχαχααχα!!!!! Χαχαχα!! Γιατι πάντα να βλέπω τις φωτο σου με το iPad στα χέρια νυχτιάτικα;! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 4 Μαίου 2013 #187 Share 4 Μαίου 2013 Πρέπει να σε πληροφορήσω ότι έχω σμαρτάκι....παίζει να σε συμφέρει να βάλεις εσύ τις βενζίνες!!!αχαχαχαχαχαχαχααχα!!!!! Το δικο μου γιατι ρουφαει σαν τρελο την βενζινη? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 4 Μαίου 2013 #188 Share 4 Μαίου 2013 Αααα φιλαράκι έχεις βαρύ πόδι μάλλον!!!Εγώ φτάνω Θεσσαλονίκη με λιγότερο από 40 ευρώ!!Έχω όμως brabus μοτερακι και πάω με 130 χωρίς να σηκώνω και πολύ πίεση...χαλαρά που λέτε κι εσείς!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 8 Μαίου 2013 #189 Share 8 Μαίου 2013 έχω να πω τόσα πολλά........... και να έχω τόσο λίγο χρόνο!!!................. θα πω μόνο αυτό που νοιώθω, συγκίνηση Βαλεντίνο είσαι ένας ριφας που του αξίζει το καλύτερο , κάθε ευχή να πάει το νέο project με φουλ επιτυχία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 8 Μαίου 2013 #190 Share 8 Μαίου 2013 έχω να πω τόσα πολλά........... και να έχω τόσο λίγο χρόνο!!!................. θα πω μόνο αυτό που νοιώθω, συγκίνηση Βαλεντίνο είσαι ένας ριφας που του αξίζει το καλύτερο , κάθε ευχή να πάει το νέο project με φουλ επιτυχία. Baba μπορεί να σε κατεβάσω Αθήνα από σεπτέμβρη για το καινούργιο μου ε.....έχεις σταθερό χέρι!!! ΥΓ.Sorry για το κούρεμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 8 Μαίου 2013 Author #191 Share 8 Μαίου 2013 έχω να πω τόσα πολλά........... και να έχω τόσο λίγο χρόνο!!!................. θα πω μόνο αυτό που νοιώθω, συγκίνηση Βαλεντίνο είσαι ένας ριφας που του αξίζει το καλύτερο , κάθε ευχή να πάει το νέο project με φουλ επιτυχία. Να σαι καλα φιλαρακι μου! Τωρα το ειδες το θεμα εσυ ε?! Καναμε καλη δουλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 8 Μαίου 2013 #192 Share 8 Μαίου 2013 Αναμένουμε το γέμισμα σύντομα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 8 Μαίου 2013 #193 Share 8 Μαίου 2013 Val και Baba βλεπω κανατε εργο τεχνης!!!!Σπαω μεση ....υποκλινομαι....ωραιο αποτελεσμα!!!!Α ρε φωτιες αναβεις να κανουμε κανα μεγαλυτερο και εμεις....ουφφφφφ!!!Καλο γεμιστο φιλος.....και ευχομαι να το δεις δασος!!!!Ποτε κερνας καφε ειπαμε......? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 9 Μαίου 2013 Author #194 Share 9 Μαίου 2013 Val και Baba βλεπω κανατε εργο τεχνης!!!!Σπαω μεση ....υποκλινομαι....ωραιο αποτελεσμα!!!!Α ρε φωτιες αναβεις να κανουμε κανα μεγαλυτερο και εμεις....ουφφφφφ!!!Καλο γεμιστο φιλος.....και ευχομαι να το δεις δασος!!!!Ποτε κερνας καφε ειπαμε......? Ευχαριστω φιλαρακι! Καφε κερναω την επομενη του γεμισματος! Αλλα κερναω και πιτσομπυρα τη μερα του γεμισματος! χαχαχαχα Stay tuned! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 9 Μαίου 2013 #195 Share 9 Μαίου 2013 Α ρε βαλεντινε να μην ειμαι πιο κοντα να τσιμπησω κ εγω τιποτα ! αυτες ειναι οι ομορφιες του χομπυ...μπυρες και πιτσες..βλεπωντας τα ενυδρεια φιλων! περιμενουμε το update Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 9 Μαίου 2013 #196 Share 9 Μαίου 2013 Βαλεντίνε!!!!!! ΠΙΠΕΤΑ πηρες???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 9 Μαίου 2013 #197 Share 9 Μαίου 2013 What is ΠΙΠΕΤΑ gio....; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 9 Μαίου 2013 #198 Share 9 Μαίου 2013 Α ρε βαλεντινε να μην ειμαι πιο κοντα να τσιμπησω κ εγω τιποτα ! αυτες ειναι οι ομορφιες του χομπυ...μπυρες και πιτσες..βλεπωντας τα ενυδρεια φιλων! περιμενουμε το update Πες του εσύ τι ειναι η πιπετα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 9 Μαίου 2013 #199 Share 9 Μαίου 2013 Α ρε βαλεντινε να μην ειμαι πιο κοντα να τσιμπησω κ εγω τιποτα ! αυτες ειναι οι ομορφιες του χομπυ...μπυρες και πιτσες..βλεπωντας τα ενυδρεια φιλων! περιμενουμε το update What is ΠΙΠΕΤΑ λοιπόν......; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 9 Μαίου 2013 #200 Share 9 Μαίου 2013 :hysterical: ...δεν υπαρχουν λογια για να περιγραφει κατι τετοιο...πρεπει να το δεις με τα ματια σου για να καταλαβεις τι ειναι!!! Βλεντινε μου συγνωμη για το κουρεμα,δεν φταιω εγω...ο γιαννης με εσπρωξε στο βουρκο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος