ebenos 30 Απριλίου 2013 #101 Share 30 Απριλίου 2013 Καλή αρχή βαλεντινο στο νέο σου εγχείρημα! Το αποτέλεσμα αναμενόμενο με τέτοια παρέα δίπλα σου! Ωραία λίτρα σε ωραίες διαστάσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 30 Απριλίου 2013 #102 Share 30 Απριλίου 2013 Μυριζει φωτογραφίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 30 Απριλίου 2013 #103 Share 30 Απριλίου 2013 Ξεκίνα νέο θέμα αυτό ξέφυγε πολύ!!! Ακόμα αυτές οι φωτογραφίες??? Κόκαλα έχουν????? χαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 30 Απριλίου 2013 Author #104 Share 30 Απριλίου 2013 Εφτασε η ωρα! (Θοδωρη, ηρθε η στιγμη να φτιαξεις εσυ καφε... ) Κατασκευή γυάλας! Παραλαβη και αποδοση σεβασμου στα τζαμια! Αν τα γρατζουνισω και αυτα θα πνιγω μεσα στο ενυδρειο! 10αρια τζαμια...έλεος! Κατεφθασε ο μαστορας! Πρωτα να τον καλοπιασω με εναν καλο καφε! Ετοιμασαμε το χειρουργικο τραπεζι! Εχει ιδεα αραγε απο κολλημα ενυδρειων?! Λεω τωρα..... Μου ειπε να μεινω ησυχος! Εεετοιμοιιιιιι.... Δις οπλισατε, απασφαλισατε... Βινυλιο στην πλατη.... Ποζερια στο μεγαλειο της! Καθαρισμα τα τζαμια... Να πω κι εγω οτι κανω κατι... Συνεχιζω να προσφερω το 100% των δυνατοτητων μου! Χωρις εμενα δεν θα γινοταν τιποτα! Αόρατα! Αεροδρομιο ε?! Οι υπογραφες πεσανε! Επι το εργω! Πυρ! Μπροστινο τζαμι.. Και εγενετω! Επιμονη στην τελειοτητα! Μπιρι μπιρι.. Υπερχειλισεις... Ραφες... Ο Giovanni μας επρηξε να του στειλουμε φωτογραφιες! Ανα 3 λεπτα πρηξιμο @@.... Ηταν σαν να ησουν εκει φιλε μου!!! VALERIMLESS REEF! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 30 Απριλίου 2013 #105 Share 30 Απριλίου 2013 Ουάουυυ!!! Μπράβο ρε παιδιά!!! Άντε καλογέμιστο τώρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmarbel 30 Απριλίου 2013 #106 Share 30 Απριλίου 2013 Καλογέμιστο..ωραία δουλειά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 30 Απριλίου 2013 #107 Share 30 Απριλίου 2013 (edited) Αυτα τα extra clear ειναι πιο διάφανα και απο τον αερα!!!!!!! Μακαρι να μπορούσα να είμαι εκει... ειχα σκασει ολη μερα στη δουλειά!!!!<br />Καλογεμιστο!!!!! Έγινε επεξεργασία 30 Απριλίου 2013 - Giovanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 30 Απριλίου 2013 #108 Share 30 Απριλίου 2013 Επιτέλους!!! τελικά άξιζε η αναμονή πολύ καλή δουλειά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 30 Απριλίου 2013 #109 Share 30 Απριλίου 2013 Bababrilios εισαι ματσορας φιλε...respect!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 30 Απριλίου 2013 Author #110 Share 30 Απριλίου 2013 Και συνεχιζουμε!!! Κατασκευή βάσης! Κοιλοδοκός 50*50*2 και Dipάρισμα με PlasticDip (Video) Παραλαβή κοιλοδοκού... Βολτα στο σιδερά... Καιιιι τσουπ εγινε κι η βαση! Εεεεεε μάστορα?! Στο χαρτι σημειωσα και κατι κόντρες! Ε νάτες! Βαψιματάκι... Και Dipαρισματάκι! Dipαρισμα μερος Α Dipαρισμα μερος Β Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 30 Απριλίου 2013 #111 Share 30 Απριλίου 2013 Σεβασμός.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 30 Απριλίου 2013 Author #112 Share 30 Απριλίου 2013 Το aqualobby γιατί θες να το αλλάξεις βαλε? Γιατι εχει μερικες αστοχιες που δεν τις θελω στο ενυδρειο... Αλλα προς το παρων ειμαι ικανοποιημενος με οτι εχει αποδωσει στο ενυδρειο μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 30 Απριλίου 2013 #113 Share 30 Απριλίου 2013 Ε ναι... :bigemo_harabe_net-92: Καλογεμιστο Βαλεντινε Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 30 Απριλίου 2013 Author #114 Share 30 Απριλίου 2013 Σας ευχαριστω ολους μαζι κι εναν εναν ξεχωριστα για τα καλα σας λογια! Ημουν σε διλημμα... Η το διαλαω η παω σε ενα πιο ανετο και μεγαλυτερο ενυδρειο.. Και κερδισε η καρδια το μυαλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 30 Απριλίου 2013 Author #115 Share 30 Απριλίου 2013 Και τα σχεδια του sump απο τον μακετιστα Giovanni! Που αν δεν επεμενε τοσο θα συνεχιζα να εχω ενα ενυδρειο που να κρεμονται απο πανω του ολα τα τσιμπραγκαλα! Σε ευχαριστω που εμενες τοσο! Αλλα η επιμονη σου μου κοστισε κανα 200άρι πανω κατω! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 30 Απριλίου 2013 #116 Share 30 Απριλίου 2013 Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει αδερφέ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 30 Απριλίου 2013 #117 Share 30 Απριλίου 2013 Την σταθμη γιατι τοσο χαμηλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 30 Απριλίου 2013 #118 Share 30 Απριλίου 2013 (edited) Την σταθμη γιατι τοσο χαμηλα?Στους 25 πόντους απο τους συνολικα 45 δε το λες χαμηλα... επισης για να μην πλυμμηριζει το σκιμερ του... Έγινε επεξεργασία 30 Απριλίου 2013 - Giovanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 30 Απριλίου 2013 #119 Share 30 Απριλίου 2013 Στους 25 πόντους απο τους συνολικα 45 δε το λες χαμηλα... επισης για να μην πλυμμηριζει το σκιμερ του... Με μπερδεψε το σχεδιο που φαινεται λιγο χαμηλα το διαμερισμα της επιστροφης ρε θειο.Μετα ειδα τις διαστασεις,μη βαραςςςςςς.Ωραιο... χωρις περιττα διαμερισματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 30 Απριλίου 2013 #120 Share 30 Απριλίου 2013 Στις διαστάσεις που ήθελε ο Βαλεντίνος δε γινόταν και κάτι αλλο εκτος απο ενα απλο σαμπ για ολο τον εξοπλισμό του.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 30 Απριλίου 2013 #121 Share 30 Απριλίου 2013 Γιατι εχει μερικες αστοχιες που δεν τις θελω στο ενυδρειο... Αλλα προς το παρων ειμαι ικανοποιημενος με οτι εχει αποδωσει στο ενυδρειο μου... Δεν είναι του παρόντος βαλε στο θεμα αυτο, αλλά τι παρατήρησες που θέλεις να το αλλάξεις? Σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα σκίμμερ να διαλέξεις, αλλά σίγουρα αυτό που θες να κάνεις στο σηκώνει άνετα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 30 Απριλίου 2013 Author #122 Share 30 Απριλίου 2013 (edited) Δεν ειναι επι του παροντος οντως Μπορουμε να τα συζητησουμε στο θεμα που εχει ανοιχθει για το συγκεκριμενο σκιμερ Έγινε επεξεργασία 30 Απριλίου 2013 - vales_red Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 30 Απριλίου 2013 Author #123 Share 30 Απριλίου 2013 Να σημειωσω ομως οτι ισως να ειναι και δικη μου λαθος χρηση και συντηρηση ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 30 Απριλίου 2013 #124 Share 30 Απριλίου 2013 Διάλεξε πρώτα σκίμερ και μετά κόλλησε το σάμπ. Πάλι μαγικά έκανες...με τον μπαμπαμπρίλ .Άντε και στα δικά μας...αυτό το μπλε βινύλιο το βλέπω στον ύπνο μου... Ωραίο το ενυδρείο,καλογέμιστο και συχνο-κλάδευτο να είναι. Το σάμπ ήταν μονόδρομος πλέων και έπρεπε να γίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Απριλίου 2013 #125 Share 30 Απριλίου 2013 Αψογη δουλεια.Περιμενω πως και πως να το δω γεματο Babaaaaaa εισαι αστερι ρε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος