jokerakos 5 Ιουλίου 2013 #51 Share 5 Ιουλίου 2013 τι εχετε να πειτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 5 Ιουλίου 2013 #52 Share 5 Ιουλίου 2013 τι εχετε να πειτε? DSC03028.JPG Οτι παιζει να ειναι endler και οχι guppy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jokerakos 5 Ιουλίου 2013 #53 Share 5 Ιουλίου 2013 ναι παιζει να ειναι endler που γεννιεται απο guppy αλλα παιζει να ειναι και guppy double sword tail http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://fancyshowguppy.webs.com/Guppy%2520Tails.gif&imgrefurl=http://fancyshowguppy.webs.com/apps/blog/show/3571069&h=331&w=414&sz=19&tbnid=3XIBwQ7WN8LkpM:&tbnh=90&tbnw=113&prev=/search%3Fq%3Dguppy%2Bdouble%2Bsword%2Btail%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=guppy+double+sword+tail&usg=__ExF2MirJJ_ZY60trdjtPqH0DQFc=&docid=8w9WqgPjdKDT5M&sa=X&ei=-kjXUe36BoyrhQfTnIAg&ved=0CDIQ9QEwAg&dur=644 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 5 Ιουλίου 2013 #54 Share 5 Ιουλίου 2013 Μπορει. Παντως μου φαινεται ιδιο με το endler που ειχα παλιοτερα. Οπως και να χει ειναι ομορφο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jokerakos 5 Ιουλίου 2013 #55 Share 5 Ιουλίου 2013 ναι ειναι ομορφο γιατι ειναι "παραξενο" ειχα διαβασει καποτε και ενα αρθρο που ελεγε κατι για guppies-endlers.. οτι ξεκινησαν καποιοι καποτε την αναπαραγωγη ενος νεου και καλα ειδους που θα βγενε απο τα δυο αυτα ψαρακια... μοιαζει πολυ και στην ουρα και στα χρωματα.. ειναι δικια μου αναπαραγωγη και μηλαμε για ποσες γεννες και χαιρομαι που τα φιλοξενω στο ενυδρειο μου και τα διαδιδω να σου πω την αληθεια και σε ευχαριστω φιλε sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinichan 23 Ιουλίου 2013 #56 Share 23 Ιουλίου 2013 Ορίστε και ο πολύχρωμος φίλος μας που κατοικεί στο ενυδρείο φίλου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 23 Ιουλίου 2013 #57 Share 23 Ιουλίου 2013 Ορίστε και ο πολύχρωμος φίλος μας που κατοικεί στο ενυδρείο φίλου multicolour.JPG Πολυ ωραιο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdiver 24 Ιουλίου 2013 Author #58 Share 24 Ιουλίου 2013 Συμφωνώ . Πολύ ωραίος ο κύριος.. Ωραία ουρά και προτότυπο - ιδιαίτερο χρώμα.. Να τον χαίρεται να δώσει και απογόνους... . Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Γιαυτό ανοίγοντας αυτό το θέμα ήλπιζα στην εμφάνιση ιδιαίτερων συνδιασμών.. Άντε να το συνεχίσουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 24 Ιουλίου 2013 #59 Share 24 Ιουλίου 2013 πολυ ωραία χρώματα να το χαίρεσαι το αγορασες ετσι; η ειναι απο γέννες σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinichan 25 Ιουλίου 2013 #60 Share 25 Ιουλίου 2013 Έτσι το αγοράσαμε, η φωτό είναι από την πρώτη μέρα που τον βάλαμε μέσα και δε δείχνει όλα του τα χρώματα. Έπεται συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futurized 26 Ιουλίου 2013 #61 Share 26 Ιουλίου 2013 μπράβο παιδιά πολύ ωραία τα γκαπακια σας τα δικά μου μόλις τα χάρισα σε 2 χρόνια από 6 είχαν γίνει 70 καλές γέννες Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoba 14 Αυγούστου 2013 #62 Share 14 Αυγούστου 2013 Ρε παιδια κανεις αλλος δεν εχει φωτο γιατι με ενδιαφερει η μεταβισει των χρωματων απο γενια σε γενια Θα αναβασω και εγω καμια φωτο απο τα δικα μου μες το σκ αν προλαβω Λιγο καθηστεριμεναhttp://www.youtube.com/watch?v=2tca3fxJcZE&feature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=7pU0hB0ry4Y&feature=youtu.be Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdiver 18 Αυγούστου 2013 Author #63 Share 18 Αυγούστου 2013 Ωραίος φίλε.. Πολύ φυσικό μου φαίνεται το περιβάλλον που έχεις δημιουργήσει για τα γκαπάκια σου.. Ωραία θα ήταν να έβαζες και καμια μακρινή φωτογραφία να δούμε και το ενυδρείο στο συνολό του.. Αρκετά ιδιαίτερα όμορφο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 12 Σεπτεμβρίου 2013 #64 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν,λοιπόν έχουμε και λέμε!το μεγαλύτερο μικρό σε κάποιες από τις προηγούμενες φωτογραφίες είναι αρσενικό και είναι το παρακάτω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdiver 13 Σεπτεμβρίου 2013 Author #65 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραίος ο τυπάκος σου Γιώργο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 13 Σεπτεμβρίου 2013 #66 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ!Τα καινούρια μικρά τα έχω βάλει στην γεννήστρα για 3-4 εβδομάδες γιατί δοκιμάζω κάτι τροφές για να δω σε πόσο καιρό θα μεγαλώσουν και αν θα πάρουν γρήγορα χρώματα!Ενημερώνω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdiver 13 Σεπτεμβρίου 2013 Author #67 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραίος φίλε. Όποιο και να είναι το συμπέρασμα ευπρόσδεκτο και χρήσιμο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 13 Σεπτεμβρίου 2013 #68 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Εννοείτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 1 Οκτωβρίου 2013 #69 Share 1 Οκτωβρίου 2013 Λοιπόν έχουμε και λέμε..! Εδώ η προηγούμενη φωτογραφία η οποία σβήστηκε κατά λάθος(το ψάρι δεν έχει καμία σχέση με τότε!)..: Εδώ έχουμε το αρσενικό που εδώ και ένα μήνα έχει βγάλει κάτι μωβ χρώματα..!Το θηλυκό δίπλα! από πίσω φαίνεται λίγο η ουρά από το αρσενικό το άλλο για να δείτε διαφορά και εκεί στο φλας απο πάνω το νεό μέλος εδώ και 2 μήνες Εδώ το θηλυκό! Και τα 3 μαζί! Υ.Γ(οι φωτογραφίες είναι απ'ο κινητό ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 1 Οκτωβρίου 2013 #70 Share 1 Οκτωβρίου 2013 Σας εχω και εγω φωτογραφιες αυριο και με το ενα που εχω θα ξετρελαθειτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
jokerakos 3 Οκτωβρίου 2013 #71 Share 3 Οκτωβρίου 2013 Γιωργο τα γκαπακια σου τα σπανε Paul περιμενουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Οκτωβρίου 2013 #72 Share 3 Οκτωβρίου 2013 Οριστε το ενα συγγνωμη που ειναι χαλια η φωτο αλλα εκανα μια ωρα για να το βγαλω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Οκτωβρίου 2013 #73 Share 3 Οκτωβρίου 2013 Να και το αλλο που βρισκονται στο ενα ενυδρειο Υπαρχουν και αλλα σε αλλο ενυδρειο οπου βρισκεται το πιο ωραιο αλλα θα σας το δειξω αλλη φορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jokerakos 5 Οκτωβρίου 2013 #74 Share 5 Οκτωβρίου 2013 πανεμορφα ειδικα το μπλεδακι σου.. στην δευτερη φωτο το ματι μου χαζευε πιο πολυ τα σαλιγκαρια <3 <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdiver 25 Νοεμβρίου 2013 Author #75 Share 25 Νοεμβρίου 2013 Το μπλεδάκι μου αρέσει και εμένα και μου θημίζει 3 που μου είχαν βγει από μία γέννα και ήταν ίδια μεταξύ τους. Δε μου βγήκαν όμως ξανά παρόμοια. Είναι αγοραστός ή δικής σου γέννας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος