theoxaris90 12 Δεκεμβρίου 2014 #101 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 να τα και τα δικα μουυ!! η θυληκια με τα 4 μωρα της! εχω παθει πλακα!! ειναι τελεια!!! τετοια ειχα παλια 4 χρονια κρατούσα αυτο το χρωμα και απο ενα ατύχημα δεν εμεινε κανένα ψαρι! έψαχνα μήνες να βρω αλλα τιποταα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoxaris90 12 Δεκεμβρίου 2014 #102 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 εμένα αυτά είναι η αρχική μου γέννα ! είχα ενα αρσενικό κίτρινο και μια θηλυκια κίτρινη στο σώμα με κόκκινη ουρά και λίγο μπλε στο κέντρο της ουράς ! Παρατήρηση'' ολα τα αρσενικά πήραν το κόκκινο γονίδιο της μάνας και ολα τα θηλυκά το κίτρινο του πάτερα, η μάνα μέχρι στιγμής δεν εχει βγάλει κανέναν θηλυκό ιδιο με αυτη, μονο αρσενικά σε αντίθεση με τις κόρες της που έχουν βγάλει μερικά ίδια με την μεγάλη ! εδώ και λίγο καιρό έχω βάλει την μάνα μαζί με ένα γιο της να δω εάν θα βγάλει ξανά κίτρινα θηλυκά ! θα σας βαλω κι αλλες φωτογραφιες! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoxaris90 12 Δεκεμβρίου 2014 #103 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 (edited) ο κίτρινος που φαίνεται σε μια φωτο ειναι το αρχικό αρσενικό που ειχα πάρει η μια θηλυκια που έχω ειναι η παλιά η μάνα που τώρα την έβαλα με εναν μάλλον γιο της ο οποίος ειναι αυτός ο κόκκινος δεξιά στη φωτογραφία με τα 3 αρσενικά και στην αλλη φώτο ειναι μια γενική απ το ενυδρείο με τα αρσενικά ! Έγινε επεξεργασία 12 Δεκεμβρίου 2014 - theoxaris90 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Δεκεμβρίου 2014 #104 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ ωραιο ενυδρειο εχεις ελεξει αν οι πετρες ειναι μη ασβεστολιθικες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoxaris90 13 Δεκεμβρίου 2014 #105 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ ωραιο ενυδρειο εχεις ελεξει αν οι πετρες ειναι μη ασβεστολιθικες? ναι ναι τις τεσταρα πριν τις βαλω και τώρα μετά από 1,5 μήνα περίπου δεν έχω δει κάτι παράξενο στις μετρήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 13 Δεκεμβρίου 2014 #106 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ ωραιο ενυδρειο εχεις ελεξει αν οι πετρες ειναι μη ασβεστολιθικες? Αν φιλοξενεί guppies δεν πειράζει να είναι και ασβεστολιθικές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Δεκεμβρίου 2014 #107 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Ρωτησα γιατι εχει πολλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoxaris90 14 Δεκεμβρίου 2014 #108 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Ρωτησα γιατι εχει πολλες εε οχι και πολλες 3 ,2 μεγαλες χαχα!! Έγινε επεξεργασία 14 Δεκεμβρίου 2014 - theoxaris90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoxaris90 16 Δεκεμβρίου 2014 #109 Share 16 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Αυτά είναι κάποια απ τα ψαράκια που έχω τώρα! λίγες φωτογραφίες απ' αυτά!! Έγινε επεξεργασία 16 Δεκεμβρίου 2014 - theoxaris90 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoxaris90 16 Δεκεμβρίου 2014 #110 Share 16 Δεκεμβρίου 2014 Αυτά είναι από μια ομαδουλα που έχω κάνει 1 αρσενικό με 3 4 θηλυκά !! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoxaris90 16 Δεκεμβρίου 2014 #111 Share 16 Δεκεμβρίου 2014 Αυτός εδώ είναι το καινούργιο μου απόκτημα,δυσκολεύτηκα να τον βρω, περίμενα αρκετούς μήνες!!! απ τα καλύτερα μου, αν και μικρός ακόμα !!! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Δεκεμβρίου 2014 #112 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 Οντως πανεμορφος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 6 Ιανουαρίου 2015 #113 Share 6 Ιανουαρίου 2015 guppοχαμος 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoxaris90 7 Ιανουαρίου 2015 #114 Share 7 Ιανουαρίου 2015 guppοχαμος ωραια χρώματα!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 7 Ιανουαρίου 2015 #115 Share 7 Ιανουαρίου 2015 ωραια χρώματα!! Σ ευχαριστω Θεοχαρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 7 Ιανουαρίου 2015 #116 Share 7 Ιανουαρίου 2015 Λίγες φοτο από τα πρωτοτοκα μου και καπια από τα παιδιά τους τα όπλα είναι ώριμα και πλήρες ανεπτυγμένα. Αυτά είναι ένα δείγμα ;-) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 8 Ιανουαρίου 2015 #117 Share 8 Ιανουαρίου 2015 ο κίτρινος που φαίνεται σε μια φωτο ειναι το αρχικό αρσενικό που ειχα πάρει η μια θηλυκια που έχω ειναι η παλιά η μάνα που τώρα την έβαλα με εναν μάλλον γιο της ο οποίος ειναι αυτός ο κόκκινος δεξιά στη φωτογραφία με τα 3 αρσενικά και στην αλλη φώτο ειναι μια γενική απ το ενυδρείο με τα αρσενικά ! https://www.youtube.com/watch?v=idYEHfRGR3Y&list=UU2jNjyFc6-RxnOO2r0u0msQ Αχ αυτά τα κόκκινα σου με τρελαίνουν Ψάχνω να βρω και δεν βρίσκω η κάτι μοβ Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoxaris90 13 Ιανουαρίου 2015 #118 Share 13 Ιανουαρίου 2015 Σ ευχαριστω Θεοχαρη να είμαστε καλά να τα χαιρόμαστε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoxaris90 18 Ιανουαρίου 2015 #119 Share 18 Ιανουαρίου 2015 Αχ αυτά τα κόκκινα σου με τρελαίνουν Ψάχνω να βρω και δεν βρίσκω η κάτι μοβ τωρα το ειδα το σχολιο χαχα!! ναι ειναι λιγο παράξενα καποιες φορες εχουν εντονο κοκκινομαυρο και καποιες αλλες πορτοκαλιαζει δεν ξέρω πως το κανουν χαχαχ!! το παράξενο ειναι οτι ειχα κιτρινο πατερα και η μανα κοκκινη και ολα τα αρσενικα βγηκαν κοκκινα και ολα τα θηλυκά ετσι οπως ειναι στο βιντεο με κίτρινη πιτσιλωτη ουρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdiver 25 Ιανουαρίου 2015 Author #120 Share 25 Ιανουαρίου 2015 εμένα αυτά είναι η αρχική μου γέννα ! είχα ενα αρσενικό κίτρινο και μια θηλυκια κίτρινη στο σώμα με κόκκινη ουρά και λίγο μπλε στο κέντρο της ουράς ! Παρατήρηση'' ολα τα αρσενικά πήραν το κόκκινο γονίδιο της μάνας και ολα τα θηλυκά το κίτρινο του πάτερα, η μάνα μέχρι στιγμής δεν εχει βγάλει κανέναν θηλυκό ιδιο με αυτη, μονο αρσενικά σε αντίθεση με τις κόρες της που έχουν βγάλει μερικά ίδια με την μεγάλη ! εδώ και λίγο καιρό έχω βάλει την μάνα μαζί με ένα γιο της να δω εάν θα βγάλει ξανά κίτρινα θηλυκά ! θα σας βαλω κι αλλες φωτογραφιες! Πολύ σημαντικές οι πληροφορίες σου Θεοχάρη!! Προσωπικά σε ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoxaris90 26 Ιανουαρίου 2015 #121 Share 26 Ιανουαρίου 2015 Πολύ σημαντικές οι πληροφορίες σου Θεοχάρη!! Προσωπικά σε ευχαριστώ!! να σαι καλά φίλε για αυτό είμαστε εδώ για να λέμε τι παρατηρούμε!! αυτό που βλέπω πλέων είναι ότι έχω αρχίσει να βγάζω και κάποια μικρά απ την ίδια την μάνα ,(η οποία πρέπει να έχει αρχίσει να γερνάει) που της μοιάζουν και έχω και κάποια ακόμα απ τις κόρες! δεν είναι ακόμα δυστυχώς παραγωγικά τα μικρά κιτρινουλια με κοκκινωπές ουρές ,αλλά σιγά σιγά αυτά που είχα πριν λίγο καιρό δυστυχώς υπήρχε ένα πρόβλημα με το φίλτρο και τα ρούφηξε τα μικρά αλλά οκ γεννάν συνέχεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoxaris90 26 Ιανουαρίου 2015 #122 Share 26 Ιανουαρίου 2015 Αυτος ειναι ενας απ τα αρσενικα που εχω.Γεννημενος και μεγαλωμενος σε λιμνη.Πλεον βρισκεται στο ενυδρειο και θα ξανα μπει στη λιμνη την ανοιξη ωπ λίμνη βλέπω!! για πες χαχαχα!!! το καλοκαίρι τα αφήνω και εγώ σε λίμνη !! οκ νομίζω καμία σύγκριση !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 26 Ιανουαρίου 2015 #123 Share 26 Ιανουαρίου 2015 ωπ λίμνη βλέπω!! για πες χαχαχα!!! το καλοκαίρι τα αφήνω και εγώ σε λίμνη !! οκ νομίζω καμία σύγκριση !!! Eχω μια ταπεινη λιμνη 800 λιτρων στον κηπο με χρυσοψαρα το χειμωνα και βαζω τα γκαπι το καλοκαιρι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 4 Φεβρουαρίου 2015 #124 Share 4 Φεβρουαρίου 2015 http://prntscr.com/60wjxk http://prntscr.com/60wk42 http://prntscr.com/60wkcc ---> το μεγαλυτερο μου γκαπυ μεχρι στιγμης !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 11 Φεβρουαρίου 2015 #125 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Μερικές πρόσφατες από τα αρσενικά μου δεν κάθονται σε μια μεριά να τα φωτογραφίσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος