samilias21 25 Απριλίου 2013 #1 Share 25 Απριλίου 2013 Μιας και είναι τις εποχής ας πούμε τι θέλουμε και που ξέρουμε μπορεί να μπαίνει και ο πνευματικός μας πατερας εδώ μέσα και να μας το φέρει ;-) Εγώ θέλω 2 χαρεμια έτοιμα πιστοποιημένα και f0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 25 Απριλίου 2013 #2 Share 25 Απριλίου 2013 εγω θελω να μου πει αν υπαρχει ζωη μετα το θανατο,γιατι εχει ενα σκασμο χρονια που εχει πεθανει....... για να σοβαρευτω και λιγο,ποτε μου δεν περιμενα αυτο που ηθελα να μου το παρει αλλος.σχεδον παντα το υλοποιουσα μονος μου ακομη και αν επρεπε να περιμενω αρκετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Απριλίου 2013 #3 Share 25 Απριλίου 2013 Ενα ζευγαρι γοβες να τις κανω καπου δωρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 25 Απριλίου 2013 #4 Share 25 Απριλίου 2013 ενα reef 400 λτ με τουμπανο εξοπλισμο.ζηταω πολλα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 25 Απριλίου 2013 #5 Share 25 Απριλίου 2013 τα χρονια που φυγαν!! η αν αυτο ειναι δυσκολο συμβιβαζομαι με ενα 206 γεματο βιολογικο!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 25 Απριλίου 2013 #6 Share 25 Απριλίου 2013 Ένα ζευγάρι 50ευρα και να γεννάνε φουλ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 25 Απριλίου 2013 #7 Share 25 Απριλίου 2013 Εμένα μου έφερε!!!!! Χαχαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuriakos-margarita 25 Απριλίου 2013 #8 Share 25 Απριλίου 2013 εγω θελω να μη ξαναδουλεψω ποτε,ΠΟΤΕ ομως αλλα να πληρωνομαι κανονικα και αδρα,επισης θελουμε να πουληθει το σπιτι μας για να μετακομισουμε στη λευκαδα γιατι δε την παλευουμε αλλο αθηνα αααααα και αν γινεται θα ηθελα να βρω μια βαλιτσα με λεφτα αυριο το πρωι με το που θα βγω απο το σπιτι...ευχαριστω νονα(που παρεπιπτοντως δε σε γνωρισα ποτε,αλλα εστω και με ενα απο ολα αυτα σε συγχωρω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankyv 25 Απριλίου 2013 #9 Share 25 Απριλίου 2013 Επειδη μια βαλίτσα λεφτα δεν πρόκειται να φέρει αν και θα έπρεπε γιατι δεν την γνώρισα ποτε οπότε δεν χάλασε ούτε λεπτό για μένα με δυο Vortech τ ξεχνάς όλα........… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 26 Απριλίου 2013 #10 Share 26 Απριλίου 2013 Αυτο Θελω... χαχαχαχαχα Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 26 Απριλίου 2013 #11 Share 26 Απριλίου 2013 Ενα ζευγαρι γοβες να τις κανω καπου δωρο Αν δεν της αρέσουν δώστες σε μένα...... (για τις απόκριες βρε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 26 Απριλίου 2013 #12 Share 26 Απριλίου 2013 τα χρονια που φυγαν!! η αν αυτο ειναι δυσκολο συμβιβαζομαι με ενα 206 γεματο βιολογικο!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 26 Απριλίου 2013 #13 Share 26 Απριλίου 2013 Εγώ από τον νονό μου θα ήθελα να αναλάβει τα πάγια έξοδα του σπιτιού... ΔΕΗ. ΟΤΕ, νερό και κοινόχρηστα !! Αλλά τον έχω δει μόνο σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες από την ημέρα της βάφτισης μου !!! από το 1957, οπότε μάλλον δεν θα αναλάβει τίποτα απ αυτά που ζητάω... άσε που δεν θα ζει !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 26 Απριλίου 2013 Author #14 Share 26 Απριλίου 2013 Ένα ζευγάρι 50ευρα και να γεννάνε φουλ! χαρεμι ακομη καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 26 Απριλίου 2013 #15 Share 26 Απριλίου 2013 Να την δω σαν την στανιση και να μου τραγουδαει το jumboτραγουδο και δεν θελω τιποτα να μου φερει μονο το γελιο που θα ριξω μου φτανει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuriakos-margarita 26 Απριλίου 2013 #16 Share 26 Απριλίου 2013 αν ακουσω αλλη μια φορα αυτο το τζαμποτραγουδο μπορει να αυτοκτονησω.....σοβαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 26 Απριλίου 2013 #17 Share 26 Απριλίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=uKtKpIn2Sk8 xaxaxxaxaxaxxax Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 26 Απριλίου 2013 Author #18 Share 26 Απριλίου 2013 tragic.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 26 Απριλίου 2013 #19 Share 26 Απριλίου 2013 Λόγο του ότι μου αρέσουν τα έθιμα, παρά του ότι κοντεύω τα -αντα και είμαι μαντράχαλος, θέλω απλά ένα τσουρέκι και μία λαμπάδα.... Τώρα αν το τσουρέκι είναι από τα Max Perry γεμιστό με σοκολάτα, ακόμη καλύτερα.... και αν η λαμπάδα είχε δεμένο πάνω και έναν φακό 70-200 f2.8 is ακόμα καλύτερα, αλλά αρκούμε με τα λίγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 26 Απριλίου 2013 Author #20 Share 26 Απριλίου 2013 Λόγο του ότι μου αρέσουν τα έθιμα, παρά του ότι κοντεύω τα -αντα και είμαι μαντράχαλος, θέλω απλά ένα τσουρέκι και μία λαμπάδα.... Τώρα αν το τσουρέκι είναι από τα Max Perry γεμιστό με σοκολάτα, ακόμη καλύτερα.... και αν η λαμπάδα είχε δεμένο πάνω και έναν φακό 70-200 f2.8 is ακόμα καλύτερα, αλλά αρκούμε με τα λίγα κατα τα αλλα τσουρεκι και λαμπαδα θες μονο αχχαχαχααχαχαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 26 Απριλίου 2013 #21 Share 26 Απριλίου 2013 ένα λαχείο τούμπανο και να κάνω διακοπές επιτέλους σαν άνθρωπος..φτάνει πια η σκλαβιά του ωραρίου, λευθεριά ρεεε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Απριλίου 2013 #22 Share 26 Απριλίου 2013 Αν δεν της αρέσουν δώστες σε μένα...... (για τις απόκριες βρε) Αν δεν του αρεσουν θα στις δωσω Βαγγελη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 26 Απριλίου 2013 #23 Share 26 Απριλίου 2013 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=uKtKpIn2Sk8 xaxaxxaxaxaxxax Κάπου το αστείο παύει να είναι αστείο.... Είναι άσχημο να κοροϊδεύετε μια γυναίκα χωρίς να έχει δώσει κανένα δικαίωμα και κάνει τη δουλειά της τίμια. Προσωπικά με στεναχωρεί, μιας και την Κατερίνα την ξέρω από κουτάβι! Έγινε επεξεργασία 26 Απριλίου 2013 - FotisGt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 26 Απριλίου 2013 #24 Share 26 Απριλίου 2013 Κάπου το αστείο παύει να είναι αστείο.... Είναι άσχημο να κοροϊδεύετε μια γυναίκα χωρίς να έχει δώσει κανένα δικαίωμα και κάνει τη δουλειά της τίμια. Προσωπικά με στεναχωρεί, μιας και την Κατερίνα την ξέρω από κουτάβι! Πιπέρι πιπέρι χαχαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Απριλίου 2013 #25 Share 26 Απριλίου 2013 :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος