vales_red 21 Απριλίου 2013 #1 Share 21 Απριλίου 2013 Μιας και οι περισσοτεροι εχετε γυρισει στα σπιτακια σας μετα το σημερινο πανηγυρι, θα θελα να ακουσω πως εξαγορασατε τις γυναικες σας! χαχαχαχαχαχα Ταξιδι στην επαρχεια για ΣΚ? Πολλαπλό babysitting?! Μασαζάκι και λασποθεραπεία με φύκια?! Ακούω!!! Περιμενω τους ανταποκριτες απο Θεσσαλονικη να μαθω περισσότερα για το πως ηταν και πως περασατε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 21 Απριλίου 2013 #2 Share 21 Απριλίου 2013 Ενδιαφέρον θέμα! Για να δω,μην ντρέπεστε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikos7 21 Απριλίου 2013 #3 Share 21 Απριλίου 2013 Είχα πει πριν καιρό πως έχω να πάω σε μία συνάντηση, (ζουρλών... συμπληρώνει πάντα η γυναίκα μου). Εκεί που είμαι έτοιμος προχθές(Παρασκευή) να θυμίσω, πως δυστυχώς δεν έχει οικογενειακή έξοδο την Κυριακή λόγω του swap και προσπαθώ να βρω πως θα ανταποδώσω, με προλαβαίνει και μου λέει πως την Κυριακή έχει κανονίσει με φίλες από την σχολή χορού της κόρης, να πάνε να δουν πρωινή παράσταση μπαλέτου, ''σίγουρα δεν θα θες να έρθεις, οπότε δες και εσύ πως θα περάσεις που σε αφήνουμε μόνο''!!! :lmao: Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 21 Απριλίου 2013 #4 Share 21 Απριλίου 2013 Εγώ το πρωί που έφυγα για να έρθω άφησα την γυναίκα μου μαζί με την πεθερά μου.Πάντως για ένα περίεργο λόγο όταν γύρισα δεν μου είπε απολύτως τίποτα.Μάλιστα μου είχε πάρει και παγωτό για όταν θα γύριζα πάντως για καλό και για κακό δεν το έφαγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 21 Απριλίου 2013 #5 Share 21 Απριλίου 2013 Ρε σεις τα πραγματα ειναι απλα .... Την φερνετε μαζι σας....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankyv 21 Απριλίου 2013 #6 Share 21 Απριλίου 2013 Σωστός ο Σταυρός..... Παίζει κ το άλλο εγω σου είπα να έρθεις τι φταίω εγω που έτυχε κ είχες κανονίσει!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 21 Απριλίου 2013 #7 Share 21 Απριλίου 2013 Ρε σεις τα πραγματα ειναι απλα .... Την φερνετε μαζι σας....... Ψηφίζω δαγκωτό!!! Άσε που όλο το απόγευμα είναι κομμάτια,οπότε κερδίζεις όλη την Κυριακή! Παω Queens, τα λέμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 21 Απριλίου 2013 #8 Share 21 Απριλίου 2013 Εγω δεν εταξα τπτ... πιο πολυ στεναχωρεθηκε που δεν είχα μαζι μου τα κοραλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 21 Απριλίου 2013 #9 Share 21 Απριλίου 2013 Ρε σεις τα πραγματα ειναι απλα .... Την φερνετε μαζι σας....... σωστός έτσι έκανα και εγώ και μάλιστα το χάρηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Απριλίου 2013 #10 Share 21 Απριλίου 2013 Εγω την αφησα φροντισα και την εγκυο 9 μηνες πριν και την ημερα του swap ηταν στο μαιευτηριο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 21 Απριλίου 2013 Author #11 Share 21 Απριλίου 2013 Είχα πει πριν καιρό πως έχω να πάω σε μία συνάντηση, (ζουρλών... συμπληρώνει πάντα η γυναίκα μου). Εκεί που είμαι έτοιμος προχθές(Παρασκευή) να θυμίσω, πως δυστυχώς δεν έχει οικογενειακή έξοδο την Κυριακή λόγω του swap και προσπαθώ να βρω πως θα ανταποδώσω, με προλαβαίνει και μου λέει πως την Κυριακή έχει κανονίσει με φίλες από την σχολή χορού της κόρης, να πάνε να δουν πρωινή παράσταση μπαλέτου, ''σίγουρα δεν θα θες να έρθεις, οπότε δες και εσύ πως θα περάσεις που σε αφήνουμε μόνο''!!! :lmao: Εισαι Θεος! Μπορουσες να κανεις και σκηνη που στο λεει τελευταια στιγμη!!! χαχαχαχαχα Εγώ το πρωί που έφυγα για να έρθω άφησα την γυναίκα μου μαζί με την πεθερά μου.Πάντως για ένα περίεργο λόγο όταν γύρισα δεν μου είπε απολύτως τίποτα.Μάλιστα μου είχε πάρει και παγωτό για όταν θα γύριζα πάντως για καλό και για κακό δεν το έφαγα Χαχαχαχααχχαχα! ξεραθηκα στα γελια οταν το διαβαζα! Ρε σεις τα πραγματα ειναι απλα .... Την φερνετε μαζι σας....... Δεν παιζει! Μακρυα κι αγαπημενοι!!! Εγω δεν εταξα τπτ... πιο πολυ στεναχωρεθηκε που δεν είχα μαζι μου τα κοραλια Η δικια σου γυναικα ειναι απο τις λιγες!!!Τι την ποτιζεις?! Εγω την αφησα φροντισα και την εγκυο 9 μηνες πριν και την ημερα του swap ηταν στο μαιευτηριο! Και δεν επαιζες ενα τζοκερ καλυτερα?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 22 Απριλίου 2013 #12 Share 22 Απριλίου 2013 Χαζούληδες... οι γυναίκες σας επίτηδες σας άφησαν να πάτε χωρίς γκρίνιες... Απλά κάνανε και αυτές ότι θέλανε χωρίς τον τζαναμπέτη άνδρα τους μέσα στα πόδια τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 22 Απριλίου 2013 Author #13 Share 22 Απριλίου 2013 αληθεια! ωχ ωχ ωχ..τωρα θα αρχισουν οι αλλοι....που ησουν μαρη εχθες?! που γυρνουσες?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 22 Απριλίου 2013 #14 Share 22 Απριλίου 2013 "κυλιόμουν" στο κρεβάτι.... κουκουλωμένος με κουβέρτα με χαμομήλια και φυσικούς χυμούς.... με όλο το σώμα μου να είναι πιασμένο, συν τον πονοκέφαλο !!! ... αλλά είχα και παρέα στο κρεβάτι..... τη γάτα μου !!! Σαν κάτι γεροντοκόρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisMJT 22 Απριλίου 2013 #15 Share 22 Απριλίου 2013 Εγω την αφησα φροντισα και την εγκυο 9 μηνες πριν και την ημερα του swap ηταν στο μαιευτηριο! :bigemo_harabe_net-163: Καλά ρε Θοδωρή, δεν παίζεσαι!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 22 Απριλίου 2013 #16 Share 22 Απριλίου 2013 Ρε σεις τα πραγματα ειναι απλα .... Την φερνετε μαζι σας....... ναι,έλα πέστο στη δικιά μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 22 Απριλίου 2013 #17 Share 22 Απριλίου 2013 Εγώ το πρωί που έφυγα για να έρθω άφησα την γυναίκα μου μαζί με την πεθερά μου.Πάντως για ένα περίεργο λόγο όταν γύρισα δεν μου είπε απολύτως τίποτα.Μάλιστα μου είχε πάρει και παγωτό για όταν θα γύριζα πάντως για καλό και για κακό δεν το έφαγα φάε ρε το παγωτό... απίθανο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Απριλίου 2013 #18 Share 22 Απριλίου 2013 Εγω παιδια περυσι το καλοκαιρι την ειχα παει διακοπες στο βουνο.Ακομα δεν εχω παει να τη φερω :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 22 Απριλίου 2013 #19 Share 22 Απριλίου 2013 Εγω παιδια περυσι το καλοκαιρι την ειχα παει διακοπες στο βουνο.Ακομα δεν εχω παει να τη φερω :bigemo_harabe_net-74: Ξεράθηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος