Rik 21 Απριλίου 2013 #26 Share 21 Απριλίου 2013 1ον.Συνέχισε τα βακτήρια 2ον.Συνέχισε τις αλλαγές καθημερινά 15-25% 3ον.Πάρε στρωμένο Υλικό όπως σου είπαν και οι υπόλοιποι 4ον.ΜΗΝ εμπιστεύεσαι τα STICK τέστ...ότι και να δείξουν είναι αληθές κατά το 15-25% (ίσως και πολύ λέω) Συγνωμη, αλλα μου εξηγείς γιατι να κανει αλλαγες νερου απο την στιγμη που δεν εχει ζωντανα μεσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 21 Απριλίου 2013 Author #27 Share 21 Απριλίου 2013 Είχα δυο χρυσόψαρα μέχρι χθες. Τα είχα βάλει μια εβδομάδα αφου έστησα το ενυδρειο. Τα επέστρεψα πίσω στο κατάστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 21 Απριλίου 2013 #28 Share 21 Απριλίου 2013 Συγνωμη, αλλα μου εξηγείς γιατι να κανει αλλαγες νερου απο την στιγμη που δεν εχει ζωντανα μεσα; Άν δέν έχει ψάρια δέν έχει νόημα...το έχασα μέσα στα πόστ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 21 Απριλίου 2013 #29 Share 21 Απριλίου 2013 Άν δέν έχει ψάρια δέν έχει νόημα...το έχασα μέσα στα πόστ.... Οκ! Απλα καπου και εγω δεν εβγαζα νοημα στην συγκεκριμενη απαντηση σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 21 Απριλίου 2013 #30 Share 21 Απριλίου 2013 (edited) Είχα δυο χρυσόψαρα μέχρι χθες. Τα είχα βάλει μια εβδομάδα αφου έστησα το ενυδρειο. Τα επέστρεψα πίσω στο κατάστημα. Για να γινω σαφης στις τυχων αποριες σου μια που μπορει σαν αρχαριος να εχεις ψιλομπερδευτη, εαν βρεις διαθεσιμο στρωμενο κεραμικο καλο ειναι να το βαλεις μια που θα επιταχυνης το στρωσιμο μεσα σε λογικα πλαισια αλλα μην θεωρεις δεδομενο οτι απο την στιγμη που το βαλεις οτι το ενυδρειο σου ειναι και στρωμενο και μπορει να δεχτει φουλ ρυπους γιατι τοτε την πατησες. Εν ολιγης θα μετρας λιγοτερη αμμωνια και νιτρωδη και καποια νιτρικα ταυτοχρονα και σιγουρα παιζει ρολο και η ποσοτητα βιολογικου υλικου που μπορεις να βρεις. Αλλο μια χουφτα και αλλο ενα λιτρο υλικου οπως λογικα θα καταλαβαινεις. Οπως και να εχει απο την στιγμη που βαλεις το μπολι θα πρεπει να το τροφοδοτης με καποιο τροπο με ρυπους ( τροφη ή εισαγωγη ψαριου) για να μπορεσουν οι αποικιες βακτηριων να πολλαπλασιαστουν σε τετοιο βαθμο ωστε να μπορεσει να αντεπεξέλθει σε φουλ ιχθυο φόρτωση το ενυδρειο σου και δηλαδη οταν ολες οι τιμες μηδενιστουν πλην τα ΝΟ3 που θα αυξανονται. Οσο αφορα τους παραγωμενους ρυπους περιτω να σου πω πως ειμαι υπερ της τροφης για αυτονοητους λογους αλλα αυτο βεβαια στο αφηνω στην κριση σου. Έγινε επεξεργασία 21 Απριλίου 2013 - Rik Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Απριλίου 2013 #31 Share 22 Απριλίου 2013 Ακομα δεν μας εχεις πει τι υλικα εχει μεσα το φιλτρο σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 22 Απριλίου 2013 Author #32 Share 22 Απριλίου 2013 Νομίζω οτι το είπα αλλα αν όχι, παράλειψή μου. Με σειρά απο κάτω προς τα πανω έχω : σφουγγάρι - κεραμικό υλικό - άνθρακα - λεπτή στρώση υαλοβαμβακα - σφουγγάρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος