VRILO 19 Απριλίου 2013 #1 Share 19 Απριλίου 2013 Προτεινω να αναφερουμε ποιο ψαρι που ειχαμε - εχουμε, ηταν ο πιο παλιοχαρακτηρας του ενυδρειου και τι ζημιες εκανε .... Στο δικο μου ενυδρειο ηταν το Scopas ... κυνηγουσε ολα τα ψαρια , ακομα και ψαρια που προυπηρχαν !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 19 Απριλίου 2013 #2 Share 19 Απριλίου 2013 Yellow tail Damsel...σωστό διαβολάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 19 Απριλίου 2013 #3 Share 19 Απριλίου 2013 Blue tang... psycho ψαρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Απριλίου 2013 #4 Share 19 Απριλίου 2013 Eνα Pseudochromis fuscus το οποιο ειχε τσακισει τα ψαρια που ηταν μαζι του.Ολα τα ψαρια. Το τελος του ηταν τραγικο.......................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 19 Απριλίου 2013 #5 Share 19 Απριλίου 2013 Bodianus bimaculatus πολυ #$@%ψαρο...κυνηγουσε ακομα και ενα λευκοστερνο και εναν αυτοκρατορα που ηταν 5-6 φορες μεγαλυτερα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacob13 19 Απριλίου 2013 #6 Share 19 Απριλίου 2013 Yellow tail Damsel...σωστό διαβολάκι. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 19 Απριλίου 2013 #7 Share 19 Απριλίου 2013 Bicolor Dottyback..απαπαπα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 19 Απριλίου 2013 #8 Share 19 Απριλίου 2013 Eνα Pseudochromis fuscus το οποιο ειχε τσακισει τα ψαρια που ηταν μαζι του.Ολα τα ψαρια. Το τελος του ηταν τραγικο.......................................... μη μου πεις??? τηγανι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Απριλίου 2013 #9 Share 19 Απριλίου 2013 μη μου πεις??? τηγανι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 19 Απριλίου 2013 #10 Share 19 Απριλίου 2013 Πωπω πάει το ψαράκι,έγινε σουβλάκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 19 Απριλίου 2013 #11 Share 19 Απριλίου 2013 Diodon holocanthus... Μόνο τα τζάμια δεν πείραζε. Ψάρια,Φλοτέρ,θερμόμετρα κλπ τα είχε κομπολόι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valas 19 Απριλίου 2013 #12 Share 19 Απριλίου 2013 Dascyllus melanurus...μετα απο 5 ωρες που εκανα να το βγαλω.... επενεβησαν οι ψυχραιμοτεροι για να μη το φαω ΩΜΟ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Απριλίου 2013 #13 Share 19 Απριλίου 2013 Πωπω πάει το ψαράκι,έγινε σουβλάκι... το εβγαλες το διστιχο με ομοιοκαταληξια :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Απριλίου 2013 #14 Share 19 Απριλίου 2013 Στο τελος να κανουμε εναν απολογισμο,ωστε να δουμε ποσα απο αυτα αναφερονται στα sites ως reef safe μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 19 Απριλίου 2013 #15 Share 19 Απριλίου 2013 gyrinocheilus aymonieri δεν είχε αφήσει ψαρι που να μη το βεντουζάρει...ολα τα ψαρια ηταν στρεσαρισμένα απο αυτο που ηταν μόλις 6 εκατοστα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Απριλίου 2013 #16 Share 19 Απριλίου 2013 gyrinocheilus aymonieri δεν είχε αφήσει ψαρι που να μη το βεντουζάρει...ολα τα ψαρια ηταν στρεσαρισμένα απο αυτο που ηταν μόλις 6 εκατοστα.. Εισαι σε λαθος κατηγορια Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Απριλίου 2013 #17 Share 19 Απριλίου 2013 Εισαι σε λαθος κατηγορια δεν πειραζει φιλε ψαρακι ειναι και αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Απριλίου 2013 #18 Share 19 Απριλίου 2013 δεν πειραζει φιλε ψαρακι ειναι και αυτο Οκ. Παμε στους δισκους τοτε να ανοιξουμε ενα θεμα για τα tangs Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Απριλίου 2013 #19 Share 19 Απριλίου 2013 Οκ. Παμε στους δισκους τοτε να ανοιξουμε ενα θεμα για τα tangs :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: καλο φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 19 Απριλίου 2013 #20 Share 19 Απριλίου 2013 ecsenius bicolor Λυσαγε! Οτι εβλεπε επρεπε να το ενοχλει! Απο ψαρια μεχρι και ανθρωπους! (ειχα βαλει το χερι να φτιαξω εναν βραχο....και με δαγκωσε!! Και η φαση ειναι οτι με δαγκωνε και δεν αφηνε το χερι μου λες και με ειχε αχτι και ηθελε να μου κοψει κοματι!! ειχα κατατρομαξει γιατι δεν την ειχα δει οτι με ειχε πλησιασει και ενιωσα το δαγκωμα ξαφνικα! Λες και με χτυπησε ρευμα ειχα νιωσει!!) Υστερα απο καρτερικη υπομονη με αποχη στο χερι και λιγο τροφουλα στην επιφανεια.....το ψαρεψα και το εδωσα σε φιλο που εχει διαφορους τσαμπουκαδες μεσα (yellow tail Damsel) και εκει ησυχασε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 19 Απριλίου 2013 #21 Share 19 Απριλίου 2013 Yellowstripe Maroon Clownfish (Premnas biaculeatus), πολύ κωλόψαρο το θηλυκό, το αρσενικό Παναγία, μόλις βάζω χέρι έρχεται κατευθείαν για έφοδο και ότι μπει απο κοράλι κοντά στην ανεμώνη το κάνει γιο-γιο, ότι ψάρι δε περάσει δίπλα απο αυτήν τσαμπουκάδες ανεξαρτήτου μεγέθους, θέμα χρόνου να το στείλω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 19 Απριλίου 2013 #22 Share 19 Απριλίου 2013 CORIS GAIMARD JUVENILE Τζαναμπέτης... έχει μεταφέρει όλη την άμμο στην μια πλευρά του ενυδρείου !!! Bicolor Dottyback Όταν το είχα το μισό ενυδρείο το ήθελε για δικό του... δεν πλησίαζε τίποτα εκεί !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 19 Απριλίου 2013 #23 Share 19 Απριλίου 2013 Maroon Clownfish. Τα έβαζε στα ίσια με ξανθομέτωπο 6πλασιο στο μεγεθος από αυτό, και τον αναγκαζε σε φυγη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 19 Απριλίου 2013 #24 Share 19 Απριλίου 2013 labroides dimidiatus στο παρελθον μου σκοτωσε το πρωτο κλαμ που πηγα να βαλω,3 χρονια αργοτερα σε δευτερη προσπαθεια δικη μου να ξαναφερω κλαμ,πηγε να κανει το ιδιο. στο τελος εσωσα το κλαμ δινοντας το,ανακαλυψα νεες βρισιες αφου ουτε το φ=γιατρο μπορεσα να πιασω ,ουτε να βαλω βεβαια κανα κλαμακι. ο γιατρος χαιρει ακρας υγειας και τον εχω στα χερια μου σχεδον 6 χρονια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 19 Απριλίου 2013 #25 Share 19 Απριλίου 2013 Sohal tang....Ενα απο το χειρότερα παιδιά που εχει περάσει απο το ενυδρείο μου.Του έδωσα πολλές ευκαιρίες αλλα δυστυχώς ηταν μονόπλευρο εκ μέρους μου εφόσον δεν μπορούσε να ξεπεράσει τις εμμονές του και έφυγε νύχτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος