Kriton 18 Απριλίου 2013 #1 Share 18 Απριλίου 2013 θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κατάστημα εντός Αττικής που να φέρνει catapa leaves (για να τα στρώσω σε βυθό ενυδρείου, όχι τριμμένο). Έχω ρωτήσει 2-3 καταστήματα και δεν έχουν. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkas 18 Απριλίου 2013 #2 Share 18 Απριλίου 2013 καποια στιγμη ειχανε φερει τα πετσιτυ αλλα δεν ξερω αν εχουν ακομα. Μπορεις να βαλεις και πλατανοφυλλα ή φυλλα καρυδιας... Κανε μια αναζητηση στο φορουμ και θα βρεις πληροφοριες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquario 18 Απριλίου 2013 #3 Share 18 Απριλίου 2013 θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κατάστημα εντός Αττικής που να φέρνει catapa leaves (για να τα στρώσω σε βυθό ενυδρείου, όχι τριμμένο). Έχω ρωτήσει 2-3 καταστήματα και δεν έχουν. Ευχαριστώ Καλησπέρα, το συγκεκριμένο προϊον είναι διαθέσιμο στο κατάστημα μας από την εταιρεία AMTRA. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 2109332860. Με εκτίμηση η ομάδα του aquario.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος