johnbaggios 14 Απριλίου 2013 #1 Share 14 Απριλίου 2013 Επειδη οι αποψεις αυτων που ρωτησα διιστανται,τα ανωτερο φυτα τρεφονται απ τις ριζες ή απ τα φυλλα τους?Να χρησιμοποιω υγρο λιπασμα ή ταμπλετες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Απριλίου 2013 #2 Share 14 Απριλίου 2013 Τα φυτα αυτα ειναι πολυ ευκολα και χωρις απαιτησεις,δεν χρειαζεται να ριχνεις καθολου λιπασματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 15 Απριλίου 2013 #3 Share 15 Απριλίου 2013 Τα φυτα αυτα ειναι πολυ ευκολα και χωρις απαιτησεις,δεν χρειαζεται να ριχνεις καθολου λιπασματα. Συμφωνώ απόλυτα.Σε περίπτωση που όμως θέλεις να ρίξεις δοκίμασε ένα υγρό γενικού τύπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoba 15 Απριλίου 2013 #4 Share 15 Απριλίου 2013 Εγω ριχνω υγρο λιπασμα και μια χαρα μεγαλονουν η βαλεσιεριες που εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 15 Απριλίου 2013 Author #5 Share 15 Απριλίου 2013 Ok,σας ευχαριστω,και γω το φλουρις της σιχεμ χρησιμοποιω αλλα καποιος φιλος απ το φορουμ με πολλα φυτεμενα στην κατοχη του μου ειπε να χρησιμοποιω ταμπλετες.Θα συνεχισω με υγρο γιατι κ τα δικα μου φυτα(φτου φτου...)μια χαρα τα πανε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος