rastafarian 3 Μαίου 2013 #126 Share 3 Μαίου 2013 Εσυ Καταρχην να μιλας καλυτερα και να προσεχεις τι λες,σου εχω ξανακανει παρατηρηση γι αυτο το πραγμα,την επομενη φορα θα υποστεις τις συννεπειες! Οσο για την βοηθεια,επειδη εισαι απο τους τυπους που δεν διαβαζουν και τα θελουν ολα ετοιμα στο πιατο,δεν εχω σκοπο να σε ξαναβοηθησω ουτε να γραψω σε θεμα σου. Καλη συνεχεια απο μενα και καλο Πασχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 3 Μαίου 2013 Author #127 Share 3 Μαίου 2013 Επισης καλο πασχα Συγνωμη αλλα πολλες φορες ξεφευγω Μπορει εγω να πηρα κατι λαθος. Οσο γι το αν διαβαζω η οχι ασε να το κρινω εγω. Δεν τα προλαβαινω ολα κανω οτι μπορω. Ρχω και σχολειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 3 Μαίου 2013 Author #128 Share 3 Μαίου 2013 Υπαρχουν ακομα τα ενυδρεια στο carefour Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 5 Μαίου 2013 Author #129 Share 5 Μαίου 2013 Υπαρχουν ακομα ενυδρεια στο carefour???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 7 Μαίου 2013 Author #130 Share 7 Μαίου 2013 Παιδια ξερετε τιποτα για την αναπαραγωγη των algae-schrimp???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος