gregog7 4 Ιουνίου 2013 #426 Share 4 Ιουνίου 2013 Κοίτα και στο θεματικό της αφρικής,εκεί αναφέρουν για τροφές σε tropheus,είναι περίεργα ψαράκια στο φαγητό.Μην ταΐσεις ότι να ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 4 Ιουνίου 2013 Author #427 Share 4 Ιουνίου 2013 Ευχαριστω παω να ψαξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 4 Ιουνίου 2013 #428 Share 4 Ιουνίου 2013 http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=578 http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1995 http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1999 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 5 Ιουνίου 2013 Author #429 Share 5 Ιουνίου 2013 για πειτε αυτεσ τις τροφες να τις παρω? 1. tropical chichlid color 2. omega on super veggie kelp flakes 3. ocean nutrition spirulina flake 4. ocean nutrition chichlid vegi flake 5. sera granugreen θα ταιζω μια μερα την καθεμια? μεσα ειναι και οι τροφεσ που μου προτεινε ο gregog7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpouf 5 Ιουνίου 2013 #430 Share 5 Ιουνίου 2013 Εγω σε tropheus που εχω ταιζω τις εξης τροφες - tropical super forte spirulina 36% - ocean nutririon vegi flake και - Νew Life Spectrum πρωι-μεσημερι-βραδυ αντιστοιχα καθε μερα και την Κυριακη διαιτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 5 Ιουνίου 2013 Author #431 Share 5 Ιουνίου 2013 Ευχαριστω πολυ Ξερεις αν υπαρχουν στο pet cumuls για να μην ψαχνω;;; Αυτες που βρηκα κανουν;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpouf 5 Ιουνίου 2013 #432 Share 5 Ιουνίου 2013 Τις δυο πρωτες τις εχει το Petcumulus.Tην NLS την εχει ο Υδατινος Κοσμος στην Αθηνα αν θυμαμαι καλα.Τα ικολα απο που θα τα παρεις?Απο μαγαζι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 5 Ιουνίου 2013 Author #433 Share 5 Ιουνίου 2013 Θα μου τα στειλει o kokalo 14μικρα 60€ Νομιζω εχει και αγγελια αν σε ενδιαφερει. Ευχαριστω πολυ Οι τροφες που ειπα εγω κανουν ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpouf 5 Ιουνίου 2013 #434 Share 5 Ιουνίου 2013 Παρε δυο τρεις τροφες και προσπαθησε να ταιζεις με προγραμμα.Ιδια μερα , ιδια ωρα.Τωρα απο τροφες πολυ καλη ειναι η vegi flake Ocean Nutrition , παρε και μια σπιρουλινα της Tropical για αρχη.Ρωτα και απο κει που θα τα παρεις με τι τροφη τα ταιζε μεχρι τωρα και πεστου να σου δωσει και λιγη τροφη , για να συνεχισουν λιγο με την παλια.Επειδη δεν διαβασα ολα τα μηνυματα σου διαλεξε ενα καλοοοοοο φιλτρο και δυνατο.Καλως να τα δεχτεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 5 Ιουνίου 2013 Author #435 Share 5 Ιουνίου 2013 ευχαριστω πολυ και παλι φιλτρο θα εχω δυο εξωτερικα και δεν ξερω αν θα κρατησω το εσωτερικο ενα eheim δεν θυμαμαι ποιο και το fluval 306 kαι ισως το εσωτερικο του rio 400 το ενυδρειο ειναι το rio 400 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 6 Ιουνίου 2013 Author #436 Share 6 Ιουνίου 2013 Tropical Cichlid Spirulina Medium Sticks τι λετε για αυτην τι τροφη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 6 Ιουνίου 2013 #437 Share 6 Ιουνίου 2013 (edited) Αγαπητέ μου τα ψάρια που θα φιλοξενήσεις ανήκουν σε αυτά που λέμε χορτοφάγα ( herbivorous) χωρίς να αποκλείουμε και κάποια άλλα πράγματα που δεν έιναι της ώρας ,επειδή λοιπόν βαριέμαι να γράψω για τρόφές που θα μπορόύσαν να φάνε ,ήδη κάποιες αναφέρθησαν πιο πάνω , κοίτα εδώ σε παλιότερη παρουσίαση μου στο slideshow του photobucket που παραθέτω ,τις τροφές στις φωτογραφίες http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=53394&hl= , εχω την εντύπωση οτι θέλεις λίγο διάβασμα παραπάνω Καλή επιτυχία και υπομονή Έγινε επεξεργασία 6 Ιουνίου 2013 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 10 Ιουνίου 2013 Author #438 Share 10 Ιουνίου 2013 Λοιπον για σας και παλι Θελω να ρωτησω κατι. Για την προσαρμογη βαζουμαι τη σακουλα κλειστη μαζι με τα ψαρια στο ενυδρειο η καπως αλλιως;;; Χρειαζεται να προσθετω νερο στη σακουλα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fmnstr 10 Ιουνίου 2013 #439 Share 10 Ιουνίου 2013 Εγω τις κανω ως εξης. Αδειαζω καποια ποσοτητα νερου απο τη σακουλα για να μην ξεχυλησει απο το νερο που θα προσθεσω. την βαζω στο ενυδρειο να παρει θερμοκρασια, την πιανω στο χειλος με καποιο μανταλακι. Προσεχεις μη χυθει νερο απο τη σακουλα στο ενυδρειο σου. Δεν ειναι οτι καλυτερο να τα αναμειξεις.. Προσθετεις νερο απο το ενυδρειο σου ανα τακτα χρονικα διαστηματα αναλογα με το χρονο προσαρμογης σου. Το λιγοτερο μιση ωριτσα. Ωστε να κανεις προσαρμογη στις παραμετρους του νερου. Οταν ειναι ετοιμα, βγαζεις την σακουλα και με μια αποχη βαζεις τα ψαρακια στο ενυδρειο σου. Και καλη αρχη. Ακομα καλυτερος τροπος ειναι να κανεις προσαρμογη με τη σταγονομετρικη μεθοδο που χρησιμοποιειται κατα κορον στο θαλασσινο. Χρειαζεσαι σωληνακι αεραντλιας και καποιο βανακι για να ρυθμισεις τις σταγονες.. Ετσι μπορεις να κανεις μια πετυχημενη αργη προσαρμογη. Αν θες περισσοτερες πληροφοριες κανε μια αναζητηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 10 Ιουνίου 2013 Author #440 Share 10 Ιουνίου 2013 Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 10 Ιουνίου 2013 #441 Share 10 Ιουνίου 2013 Αγαπητέ μου τα ψάρια που θα φιλοξενήσεις ανήκουν σε αυτά που λέμε χορτοφάγα ( herbivorous) χωρίς να αποκλείουμε και κάποια άλλα πράγματα που δεν έιναι της ώρας ,επειδή λοιπόν βαριέμαι να γράψω για τρόφές που θα μπορόύσαν να φάνε ,ήδη κάποιες αναφέρθησαν πιο πάνω , κοίτα εδώ σε παλιότερη παρουσίαση μου στο slideshow του photobucket που παραθέτω ,τις τροφές στις φωτογραφίες http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=53394&hl= , εχω την εντύπωση οτι θέλεις λίγο διάβασμα παραπάνω Καλή επιτυχία και υπομονή Αυτά που σου παράθεσα τα είδες ; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 11 Ιουνίου 2013 Author #442 Share 11 Ιουνίου 2013 αμε και ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 11 Ιουνίου 2013 #443 Share 11 Ιουνίου 2013 αμε και ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 11 Ιουνίου 2013 Author #444 Share 11 Ιουνίου 2013 (edited) Το σαββατο θα παρω και τις πετρες και την αμμο απο ερμη μαλλον Βρηκα και μπολι και ειμαι κομπλε Σημερα η Αυριο ερχονται και οι τροφες με τα φιλτρα και ολα τα σχετικα και ξεκιναω Αυριο τελειωνω και τις εξαιτασεις οποτε θα εχω και χρονο να ασχοληθω ποιο πολυ Έγινε επεξεργασία 11 Ιουνίου 2013 - antonium98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fmnstr 11 Ιουνίου 2013 #445 Share 11 Ιουνίου 2013 Πετρες εχει και κοντα σου . Φυτωρια αντεμισαρης. http://www.antemisaris.gr/ Εγω εκει πηρα τις δικες μου lava stone. Εχει και αλλες , ισως οχι την ποικιλια του ερμη. Πχ εχει φεγγαροπετρα κλπ. Για να μη τρεχεις το λεω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 11 Ιουνίου 2013 Author #446 Share 11 Ιουνίου 2013 Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 11 Ιουνίου 2013 Author #447 Share 11 Ιουνίου 2013 (edited) Παιζει να παω σημερα κιολας Εχεις καμια φωτογραφια του ενυδρειου σου με τις λαβα να το δω;;;; Γιατι μου αρεσουν πολυ και εμενα και το σκεφτομαι Έγινε επεξεργασία 11 Ιουνίου 2013 - antonium98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 11 Ιουνίου 2013 Author #448 Share 11 Ιουνίου 2013 Μολις ηρθαν οι τροφες Link to comment Share on other sites More sharing options...
fmnstr 11 Ιουνίου 2013 #449 Share 11 Ιουνίου 2013 παρε μια ιδεα http://i253.photobucket.com/albums/hh51/fmnstr/aquarium/IMG_0913_zpsbe64ea17.jpg.εχω πολυ βραχο λογω demasoni να προσφερω αρκετες κρυψωνες. το θεμα μου εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=72726&hl= Αν βρεις αρκετα μεγαλες πετρες τα παιδια ειναι εξυπηρετικα εκει και μου τις σπασανε με μια βαριοπουλα. Το καλο με τη λαβα ειναι οτι ειναι αρκετα ελαφρια.. Δεν θα κανει ζημιες, θα θελει λιγα κιλα. Προσεχε γτ μερικα κομματια περνουν τοση ανωση που επιπλεουν.. Αληθεια !! Δευτερον λογω της τραχιας επιφανειας κουμπωνει αρκετα καλα και επιτρεπει ευκολο στησιμο. Τελος, νομιζω οτι προσφερει και καποιο φιλτραρισμα του νερου λογω πορων. Αλλη ωραια επιλογη ειναι οι φεγγαροπετρες. Προσωπικα μ αρεσουν αρκετα και οι πετρες βασαλτη σε ορισμενα στησιματα εδω, αλλα πολυ βαρος και δυσκολο στησιμο.. Οι λαβα μου καναν τη ζωη ευκολη. Καλο πλυσιμο στις πετρες να φυγουν τα χωματα και βουρ για την ανεγερση του νταμαριου σου. Προσεχε να κανεις περασματα και οχι σπηλιες με μονο μια εισοδο.. Υπαρχει σε ενα thread εδω ενα καλο σχεδιο για το στησιμο της βασης αλλα τωρα δεν προλαβαινω να ψαξω. Ουσιαστικα φτιαχνεις ενα εξαγωνο-πενταγωνο με πετρες στον πατο που να χουν διαδρομους αναμεσα τους και απο κει και περα ξεκινας το στησιμο.. Οι πετρες που κουμπωνουν σαν τις λαβα και τοσο ελαφριες κανουν τον πειραματισμο πολυ ευκολο. Μετα το στησιμο ριχνεις την αμμο να κουμπωσει η κατασκευη και να σταθεροποιηθει. Δεν κολλας τις πετρες. Αυτα και μετα χτιστης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 11 Ιουνίου 2013 Author #450 Share 11 Ιουνίου 2013 Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος